Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Pozelis ponekad ali fastfudovi rade od stalnog prometa a ne od ponekad. Iz istog razloga Subway nazalost nikad nece zaziveti ovde :(Zatvorili su se poodavno ima tome nekoliko godina. A to za kanadsku fransizu im je pisalo na flajerima valjda.

Posted

Naručio danas u Soja Sosu. Hrana odlična, baš mi se dopalo. Lepo začinjeno, plus veliki izbor povrća, nije samo kupus+šargarepa.Jelo od povrća odlično i raznovrsno. Pirinač takođe lepo skuvan. Porcije solidne veličine.Međutim, zaboravili da mi donesu supu, ali su je naplatili. Smorim se ja oko toga, ne oko 100 kinti nego što mi se jela supa.Pre pola sata me zovu da mi se izvine, nisu danas imali supu ali ovi sa donesi.com je nisu skinuli sa menija. Ja kažem "nema problema", i očekujem da mi sad ponude ono standardno : "sledeći put kada naručite, dobičete coca colu" ili tako nešto, kad ono :"Jako nam je žao, evo momak je tu u kraju pa bi svratio da vam vrati pare od supe". Prihvatim ja to, pozitivni iznenađen gestom. Posle 2 minuta dolazi dečko, ponovo se izvini, kaže šta se desilo, da mi 100 kinti i - banane. pohovane. još tople. prelepe.piggy.gif

Posted

Bio veceras u Kartoffel Lord-u u Dortmundu. Prave najbolji falafel koji sam ikada jeo. Mislim da je u medjuvremenu novi gazda preuzeo radnju, ali se nista nije promjenilo. Preporuka za sve koji se nadju u Dortmundu.

Posted

dobro sad jeste da su bili skuplji, al nije bas 2 dobre pljeskavice (mozda u Vranju i sl. Bg sigurno ne) i ja sam bio u fazonu sta su ocekivali s takvim cenama, na prvi mah kada su se zatvorili, to je bilo 2010.( u martu ili tako nesto) al mi posle nedostajalo kad pozelim neku drugu brzu hranu, da nije rostilj ...

• 2 weeks later...
Posted

Ne znam gde bi ovo stavio:"Zavičaj", radnja u Narodnog fronta. Ako se ko nije zimus dovoljno najeo ajvara, ovde će moći da se zadovolji. Dobar im je mlad kajmak i zlatarski sir. Imaju neku pršutu, koja nije presušena i to mi se dopalo. Još ima raznih proizvoda, tipa pinđura, cepanih paprika, paprika u pavlaci, čvaraka, Šijački vina, rakija, raznih pita itd. Sve je pod etiketom Zavičaj. Neki fazon Zlatiborca. Koliko sam video prave i sendviče.

Posted
Dobar im je mlad kajmak...
+1Jel' imaju veze sa istoimenim kafanama u Gavrila Principa i ibarskoj magistrali?
Posted
+1Jel' imaju veze sa istoimenim kafanama u Gavrila Principa i ibarskoj magistrali?
Stvarno ne znam.
Posted
Ne znam gde bi ovo stavio:"Zavičaj", radnja u Narodnog fronta. Ako se ko nije zimus dovoljno najeo ajvara, ovde će moći da se zadovolji. Dobar im je mlad kajmak i zlatarski sir. Imaju neku pršutu, koja nije presušena i to mi se dopalo. Još ima raznih proizvoda, tipa pinđura, cepanih paprika, paprika u pavlaci, čvaraka, Šijački vina, rakija, raznih pita itd. Sve je pod etiketom Zavičaj. Neki fazon Zlatiborca. Koliko sam video prave i sendviče.
Изгледа да су се уланчили, имају и радњу у Д. Туцовића, близу ћошка са Марка Орешковића.
Posted (edited)
:Hail::Hail::Hail: :Hail: nekako sam propustio ranije da odem. mnogo sam propustio. nadoknadiću brzo, vidim -_- Edited by banatjanin
Posted

Realno, posle dužeg vremena paralelnog korišćenja obe zaraćane strane, cionisti kidaju.

Posted (edited)

-1

Edited by ToniAdams
Posted

u krevecu ako bas morada znas.