Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
ja sam im hitnuo™ za vikend i vrlo sam bio zadovoljan ;)
pa majku mu, hocu i ja da budem nasilan na taj nacin. jel to to, 29. novembar i Cetinjska?
Posted
pa majku mu, hocu i ja da budem nasilan na taj nacin. jel to to, 29. novembar i Cetinjska?
da, da
Posted

Otvorila se zimska Smokvica malo iznad Tel Aviv falafela ka Palasu.Losija od orginala, masniji rolovi, prepunjeni paprikom a nema ni jalapenosa.A ni limunane.

Posted
Otvorila se zimska Smokvica malo iznad Tel Aviv falafela ka Palasu.
otvorena je i u airport citiju
Posted

ta postoji već neko vreme koliko znam

Posted

wok2U je totalna katastrofa. za 500 kinti se dobije podloga sa jednom vrstom mesa i jednim sosom. prvi utisak je da ono woka videlo nije. seo sam da pojedem kod njih i potpuno se fascinirao time da su mi servirali mlako jelo koje je shatro iz woka. povrce im je sveze i ok je, meso nikakvo a najljuci sos koji imaju ja licno ne bih podveo ni pod zacinjeno a kamoli pod ljuto. sve u svemu nedovoljno da im pruzim drugu priliku. a kolika je ozbiljnost pokradene fransize se vidi u tome sto fast food bez blama prodaje limenke koka kole za 100 dinara.ipak cigla u prozor.

Posted

izvinite nisam pratio dovoljno prethodne postove, al mi deluje kao da mogu ovde da pitam, je l ima ovde nekog ko je kao ja razocaran zatvarnanjem Sandwich Kinga(tako se valjda zvalo)? Sendvicara dole, preko puta zeleznicke stanice, ne znam koja je to ulica, kada se skrece iz G. Principa ka stanici. Imali su razne vrste sendvica u tostu i kifli, kao nacionalne varijante, pa je tako bio ruski, meksicki, madjarski, crnogorski, kanadski, tajlandski ... Redovno sam ga posecivao i ako su drzali malo jace cene, jer nista slicno nisam vidjao kod nas, a i sendvici su bili ozbiljan obrok, jedina sendvicara koja je bila po mojoj meri. A onda jednog dana na moje veliko razocarenje kad sam dosao opet na to mesto video sam da je zatvorena, a umesto nje otvoren jedan od objekata koji mi se najvise gade, kockarnica ... :o ne znam , bili su dosta originalni, mozda neka fransiza cak, predpostavljam da zbog lokacije nisu opstali ...

Posted

jel neko naručivao kineze iz "Soja Sosa" ?Ja do sada mahom koristio Chaos i Mali Mao, pa reko da promenim malo.

Posted
jel neko naručivao kineze iz "Soja Sosa" ?Ja do sada mahom koristio Chaos i Mali Mao, pa reko da promenim malo.
jesam jednom, sve je nekako bilo gulasasto ko da na kraju sve povezu brasnom....
Posted
jeste, ispovezuju sve gulasasto ko sto rece covek, ali uz to zacine dosta solidno. nesto secuansko sto sam narucio kod njih zaista je vuklo na secuanske biber varijante.
Posted
izvinite nisam pratio dovoljno prethodne postove, al mi deluje kao da mogu ovde da pitam, je l ima ovde nekog ko je kao ja razocaran zatvarnanjem Sandwich Kinga(tako se valjda zvalo)? Sendvicara dole, preko puta zeleznicke stanice, ne znam koja je to ulica, kada se skrece iz G. Principa ka stanici. Imali su razne vrste sendvica u tostu i kifli, kao nacionalne varijante, pa je tako bio ruski, meksicki, madjarski, crnogorski, kanadski, tajlandski ... Redovno sam ga posecivao i ako su drzali malo jace cene, jer nista slicno nisam vidjao kod nas, a i sendvici su bili ozbiljan obrok, jedina sendvicara koja je bila po mojoj meri. A onda jednog dana na moje veliko razocarenje kad sam dosao opet na to mesto video sam da je zatvorena, a umesto nje otvoren jedan od objekata koji mi se najvise gade, kockarnica ... :o ne znam , bili su dosta originalni, mozda neka fransiza cak, predpostavljam da zbog lokacije nisu opstali ...
Bio ja često. Zanimljivi sendviči, mada prilično skupi. Nemam pojma jesu li se ugasili ili preselili.
Posted

Sandwich King je kanadska kopija Subway-a i bio je sto rece Dankan zanimljiv. Jeo par puta ali me nisu dovoljno odusevili da bih isao cesce a i cene su im bile povece. Ako su propali zbog lokacije to je samo zato sto su za lokaciju izabrali Srbiju. Zasto jesti sendvice za iste pare za koje mozes dobiti dve dobre pljeskavice.

Posted

Jer ponekad poželiš i nešto sem pljskavica :)

Posted
Sandwich King je kanadska kopija Subway-a i bio je sto rece Dankan zanimljiv. Jeo par puta ali me nisu dovoljno odusevili da bih isao cesce a i cene su im bile povece. Ako su propali zbog lokacije to je samo zato sto su za lokaciju izabrali Srbiju. Zasto jesti sendvice za iste pare za koje mozes dobiti dve dobre pljeskavice.
Ja sam jeo kad su se tek otvorili. Cene su tad bile OK, sendvici nista posebno. Video sam taj detalj o kanadskoj fransizi, ali sam posle guglao i nisam nasao nista slicno. Zar se oni nisu zatvorili dosta davno?