Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

al ima jedan kvalitet u 4 kava sto telaviv nece dostici nikad (pricam o falafelu): u 4 lava su svi zalogaji jednakog ukusa, od prvog do poslednjeg, a u telavivu ukus raste, i kulminira s poslednjim zalogajem, kad se sve slije na dno papirne kese. sad, ko sta voli, to psihologija ume da objasni.ja obozavam i jedan i drugi falafel. :(

ja 2 puta doradjivao palestinski humus, dodavao tahinu, limun i kumin pa je ispalo dobro....
pimp my hummus :D
pimp my hummus :D
samo dodas iseckanu pecenu crvenu papriku :)

Probao Mimin index.Nusiceva br. 18, BeogradNije uopste los sendvic, pravo gresno zadovoljstvo

ako je to ona prcvarnica koju je od izloga poste napravio ljigavi bivsi postar ima da dobijes proliv, a to me jako veseli

evilsmile.gif
ako je to ona prcvarnica koju je od izloga poste napravio ljigavi bivsi postar ima da dobijes proliv, a to me jako veseli
za sada sve OK

Posle filma na FAF-u svratio sam do pekare toma kad tamo - giros pica. Izgleda da udaraju kontru girosu preko puta.

• 2 weeks later...

U Goce Delčeva, Aveniji Gladnih, da bidnem precizan, oma pored donera/kebaba otvoren "Stix" - u podnaslovu ukusi Azije. Meni kul, nije tipičan Kinez, šef je ne znam tačno okle, al deluje profi, zovu ga Majkom (ez in Mike, ne ženamaikakraljica) i trudi se da nauči srpski. Ostalo osoblje je naško, interfejs k mušterijama je jedna blagoglagoljiva snajka, visokijeh registara i sa beogracko-novogovornim mehkim "L". Dosta je ljubezna i predusretljiva, da ne grešim dušu.Jela su mahom 390 kinti - mislim da ništa nije preko, mahom klasika meso+sos+povrće+pirinač, mada ne pati od simptomatične sličnosti plivanja u manjeviše istoj masi neakve varijacije soja sosa s nečim. Čajnizi, nedaleko otale, u Mihajla Pupina recimo baš umeju da ga natope uljetom, ovde urcu fala toga nema. Ima i mixed veggies za 340 novaca (opciono u njih idu i shit take čurke za iste pare). Ja zasad probo five spice chiketinu i satay (kikiriki sos) svinju i sviđam. Nameravam kari žuti i crljeni, singaporske nudle i šatijaznam. Nemojte se zajepsti i uzet meatballs u dve varijante ili spring rolls, s mesom ili bez, ne zato što ne valjadu no zato što ih je malo, uznite si jelo.Na letaku stoji i www.stix.rs, no kanda nije aktivan jošte.

• 2 weeks later...

opazila danas da je ono da ne kazem sta od coveka braca grubacic otvorio imitaciju vok tu voka, koju je nazvao vok tu ju: ista boja, iste serpe, isti sporeti, isti jelovnik, osim sto ga je preveo, pa, na primer, sos sajgon vise nije sajgon, nego sos od bibera i belog luka, a sve da bi ustedeo na fransizi. sto bih volela da ga nagaze neki sokojevci. dabogda propao cim prije.

• 1 month later...

Upravo sam probao palestinski falafel (bivsa Zona Zamfirova) i moram da priznam da mi je isti u Tel-Avivu mnogo bolji.

opazila danas da je ono da ne kazem sta od coveka braca grubacic otvorio imitaciju vok tu voka, koju je nazvao vok tu ju: ista boja, iste serpe, isti sporeti, isti jelovnik, osim sto ga je preveo, pa, na primer, sos sajgon vise nije sajgon, nego sos od bibera i belog luka, a sve da bi ustedeo na fransizi. sto bih volela da ga nagaze neki sokojevci. dabogda propao cim prije.
gde je to uzasno mesto, da im hitnem kamen u izlog?

pitaš u prazno, ode darling..

mozda na uglu 29. i cetinjske

gde je to uzasno mesto, da im hitnem kamen u izlog?
ja sam im hitnuo za vikend i vrlo sam bio zadovoljan ;)