darling Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 al ima jedan kvalitet u 4 kava sto telaviv nece dostici nikad (pricam o falafelu): u 4 lava su svi zalogaji jednakog ukusa, od prvog do poslednjeg, a u telavivu ukus raste, i kulminira s poslednjim zalogajem, kad se sve slije na dno papirne kese. sad, ko sta voli, to psihologija ume da objasni.ja obozavam i jedan i drugi falafel. :(
Lezilebovich Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ja 2 puta doradjivao palestinski humus, dodavao tahinu, limun i kumin pa je ispalo dobro....pimp my hummus :D
MarlaSinger Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 pimp my hummus :Dsamo dodas iseckanu pecenu crvenu papriku :)
Аврам Гојић Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Probao Mimin index.Nusiceva br. 18, BeogradNije uopste los sendvic, pravo gresno zadovoljstvo
Matilda Ivancic Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ako je to ona prcvarnica koju je od izloga poste napravio ljigavi bivsi postar ima da dobijes proliv, a to me jako veseli
Аврам Гојић Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ako je to ona prcvarnica koju je od izloga poste napravio ljigavi bivsi postar ima da dobijes proliv, a to me jako veseliza sada sve OK
kobni zelaya Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Posle filma na FAF-u svratio sam do pekare toma kad tamo - giros pica. Izgleda da udaraju kontru girosu preko puta.
MachineGunEtiquette Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 U Goce Delčeva, Aveniji Gladnih, da bidnem precizan, oma pored donera/kebaba otvoren "Stix" - u podnaslovu ukusi Azije. Meni kul, nije tipičan Kinez, šef je ne znam tačno okle, al deluje profi, zovu ga Majkom (ez in Mike, ne ženamaikakraljica) i trudi se da nauči srpski. Ostalo osoblje je naško, interfejs k mušterijama je jedna blagoglagoljiva snajka, visokijeh registara i sa beogracko-novogovornim mehkim "L". Dosta je ljubezna i predusretljiva, da ne grešim dušu.Jela su mahom 390 kinti - mislim da ništa nije preko, mahom klasika meso+sos+povrće+pirinač, mada ne pati od simptomatične sličnosti plivanja u manjeviše istoj masi neakve varijacije soja sosa s nečim. Čajnizi, nedaleko otale, u Mihajla Pupina recimo baš umeju da ga natope uljetom, ovde urcu fala toga nema. Ima i mixed veggies za 340 novaca (opciono u njih idu i shit take čurke za iste pare). Ja zasad probo five spice chiketinu i satay (kikiriki sos) svinju i sviđam. Nameravam kari žuti i crljeni, singaporske nudle i šatijaznam. Nemojte se zajepsti i uzet meatballs u dve varijante ili spring rolls, s mesom ili bez, ne zato što ne valjadu no zato što ih je malo, uznite si jelo.Na letaku stoji i www.stix.rs, no kanda nije aktivan jošte.
darling Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 opazila danas da je ono da ne kazem sta od coveka braca grubacic otvorio imitaciju vok tu voka, koju je nazvao vok tu ju: ista boja, iste serpe, isti sporeti, isti jelovnik, osim sto ga je preveo, pa, na primer, sos sajgon vise nije sajgon, nego sos od bibera i belog luka, a sve da bi ustedeo na fransizi. sto bih volela da ga nagaze neki sokojevci. dabogda propao cim prije.
Behemoth Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Upravo sam probao palestinski falafel (bivsa Zona Zamfirova) i moram da priznam da mi je isti u Tel-Avivu mnogo bolji.
Аврам Гојић Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 opazila danas da je ono da ne kazem sta od coveka braca grubacic otvorio imitaciju vok tu voka, koju je nazvao vok tu ju: ista boja, iste serpe, isti sporeti, isti jelovnik, osim sto ga je preveo, pa, na primer, sos sajgon vise nije sajgon, nego sos od bibera i belog luka, a sve da bi ustedeo na fransizi. sto bih volela da ga nagaze neki sokojevci. dabogda propao cim prije.gde je to uzasno mesto, da im hitnem kamen u izlog?
Un-juice Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 gde je to uzasno mesto, da im hitnem kamen u izlog?ja sam im hitnuo za vikend i vrlo sam bio zadovoljan ;)
Recommended Posts