dig_chohano Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mali, neugledni lokal pored neke sendvičare, na 20m od one ulice u kojoj su silni outleti.
yolo Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 brate, benchmark za tu lokaciju je prsutana acim, prekoputa kineza.
dig_chohano Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 To nešto novo? Koliko se sećam, srkao sam supicu čekajući krku gledajući u neki butik "ajmoženegaće" tipa.
Lezilebovich Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 bas preko puta kineza je bio neki krojacki salon i radnja sa video igricima... gde je ta prsutana ?
Čutura Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 brate, benchmark za tu lokaciju je prsutana acim, prekoputa kineza.taj prsutar je malo precenjen, imho, uzimao sam tamo par puta, i, nako...
yolo Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 pa zavisi u odnosu na sta, generalno se slazem ako poredis sa spancima i italijanima. od ovih ex-yu primorskih varijanti nije bitno ni gori ni bolji.... zato mu kulen izuva iako ne obecava vizuelno....
yolo Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 e stalno zaboravim da napisem ali pre nego sto sam poceo detox u kratkom vremenskom roku sam poredio izraelski vs palestinski falafelznaci brutalno je bolji tel aviv humus house a razlika u ceni minorna, 260 vs 240 (ako uzmes 5 kom koliko izrelac trpa u svoj), humus 2 klase bolji kao i tahina i prilozi. znaci nakon 3.5 nedelje u izraelu i palestini mogu da kazem da je TAHH na ozbiljno visokom nivou i za tamosnje (visoke) lokalne standarde, dok suarma bar dosta osljari - svarma mu je vrlo bezveze, da je otvorio tamo niko zivi ne bi jeo.my 2 shekels, sad mozete da me pljujete i za gastronomski cionizam.
kobni zelaya Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ali je kod Izraelca humus mnogo skuplji, jedno četiri puta.
yolo Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.
cmrlj Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.
kud_genijalci Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Bivša Činka kod bivšeg Lažnog svedoka na Krstu pukla skroz.Nema više one seksi zubate palačinkamajstorke, već ili neki deda koji je vazda oijan i niakd nije tamo već odlazi il ida piša ili po dvolitarsko Apatinsko, ili neki enutzijasta na krivom mestu. Pukli - nemaju ništa od sastojaka za slatke palačinke u vidu karamela i čokolade i ostalog za Mars i Snickers i takve (a nekad bejahu dobre), i to mesto treba precrtati.
kobni zelaya Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.Preterujem naravno. Ne mogu da ih poredim, jer nisam ni probao izraelski, posto mi je preskupo da plaćam humus (tahini i leblebije) 1000 - 1200 dinara kilo. Možda se ne ložim dovoljno na to.
yolo Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.ja 2 puta doradjivao palestinski humus, dodavao tahinu, limun i kumin pa je ispalo dobro. ja vise mislim da su oni bangavi i da vise nemaju ideju kakav stvarno ukus treba da bude nego sto nesto zakidaju na svemu tome. kada se sve uzme u obzir, koliko para toliko i muzike, drugim recima u suarmi jedem u nuzdi i neizdrzu a kod shlomija kad stvarno hocu dobro.
Recommended Posts