Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Mali, neugledni lokal pored neke sendvičare, na 20m od one ulice u kojoj su silni outleti.

Posted

brate, benchmark za tu lokaciju je prsutana acim, prekoputa kineza.

Posted

To nešto novo? Koliko se sećam, srkao sam supicu čekajući krku gledajući u neki butik "ajmoženegaće" tipa.

Posted

bas preko puta kineza je bio neki krojacki salon i radnja sa video igricima... gde je ta prsutana ?

Posted
brate, benchmark za tu lokaciju je prsutana acim, prekoputa kineza.
taj prsutar je malo precenjen, imho, uzimao sam tamo par puta, i, nako...
Posted

pa zavisi u odnosu na sta, generalno se slazem ako poredis sa spancima i italijanima. od ovih ex-yu primorskih varijanti nije bitno ni gori ni bolji.... zato mu kulen izuva iako ne obecava vizuelno....

Posted

e stalno zaboravim da napisem ali pre nego sto sam poceo detox u kratkom vremenskom roku sam poredio izraelski vs palestinski falafelznaci brutalno je bolji tel aviv humus house a razlika u ceni minorna, 260 vs 240 (ako uzmes 5 kom koliko izrelac trpa u svoj), humus 2 klase bolji kao i tahina i prilozi. znaci nakon 3.5 nedelje u izraelu i palestini mogu da kazem da je TAHH na ozbiljno visokom nivou i za tamosnje (visoke) lokalne standarde, dok suarma bar dosta osljari - svarma mu je vrlo bezveze, da je otvorio tamo niko zivi ne bi jeo.my 2 shekels, sad mozete da me pljujete i za gastronomski cionizam.

Posted

Ali je kod Izraelca humus mnogo skuplji, jedno četiri puta.

Posted

nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.

Posted

duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.

Posted

Bivša Činka kod bivšeg Lažnog svedoka na Krstu pukla skroz.Nema više one seksi zubate palačinkamajstorke, već ili neki deda koji je vazda oijan i niakd nije tamo već odlazi il ida piša ili po dvolitarsko Apatinsko, ili neki enutzijasta na krivom mestu. Pukli - nemaju ništa od sastojaka za slatke palačinke u vidu karamela i čokolade i ostalog za Mars i Snickers i takve (a nekad bejahu dobre), i to mesto treba precrtati.

Posted
nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.
Preterujem naravno. Ne mogu da ih poredim, jer nisam ni probao izraelski, posto mi je preskupo da plaćam humus (tahini i leblebije) 1000 - 1200 dinara kilo. Možda se ne ložim dovoljno na to.
Posted
duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.
ja 2 puta doradjivao palestinski humus, dodavao tahinu, limun i kumin pa je ispalo dobro. ja vise mislim da su oni bangavi i da vise nemaju ideju kakav stvarno ukus treba da bude nego sto nesto zakidaju na svemu tome. kada se sve uzme u obzir, koliko para toliko i muzike, drugim recima u suarmi jedem u nuzdi i neizdrzu a kod shlomija kad stvarno hocu dobro.