December 2, 201113 yr Mali, neugledni lokal pored neke sendvičare, na 20m od one ulice u kojoj su silni outleti.
December 2, 201113 yr To nešto novo? Koliko se sećam, srkao sam supicu čekajući krku gledajući u neki butik "ajmoženegaće" tipa.
December 2, 201113 yr bas preko puta kineza je bio neki krojacki salon i radnja sa video igricima... gde je ta prsutana ?
December 3, 201113 yr brate, benchmark za tu lokaciju je prsutana acim, prekoputa kineza.taj prsutar je malo precenjen, imho, uzimao sam tamo par puta, i, nako...
December 3, 201113 yr Author pa zavisi u odnosu na sta, generalno se slazem ako poredis sa spancima i italijanima. od ovih ex-yu primorskih varijanti nije bitno ni gori ni bolji.... zato mu kulen izuva iako ne obecava vizuelno....
December 4, 201113 yr Author e stalno zaboravim da napisem ali pre nego sto sam poceo detox u kratkom vremenskom roku sam poredio izraelski vs palestinski falafelznaci brutalno je bolji tel aviv humus house a razlika u ceni minorna, 260 vs 240 (ako uzmes 5 kom koliko izrelac trpa u svoj), humus 2 klase bolji kao i tahina i prilozi. znaci nakon 3.5 nedelje u izraelu i palestini mogu da kazem da je TAHH na ozbiljno visokom nivou i za tamosnje (visoke) lokalne standarde, dok suarma bar dosta osljari - svarma mu je vrlo bezveze, da je otvorio tamo niko zivi ne bi jeo.my 2 shekels, sad mozete da me pljujete i za gastronomski cionizam.
December 4, 201113 yr Author nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.
December 4, 201113 yr duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.
December 4, 201113 yr Bivša Činka kod bivšeg Lažnog svedoka na Krstu pukla skroz.Nema više one seksi zubate palačinkamajstorke, već ili neki deda koji je vazda oijan i niakd nije tamo već odlazi il ida piša ili po dvolitarsko Apatinsko, ili neki enutzijasta na krivom mestu. Pukli - nemaju ništa od sastojaka za slatke palačinke u vidu karamela i čokolade i ostalog za Mars i Snickers i takve (a nekad bejahu dobre), i to mesto treba precrtati.
December 4, 201113 yr nije 4 nego 2 puta a toliko je i bolji. za pocetak ima tahine kako alah i jehva zapovedaju i to bogme kvalitetne.Preterujem naravno. Ne mogu da ih poredim, jer nisam ni probao izraelski, posto mi je preskupo da plaćam humus (tahini i leblebije) 1000 - 1200 dinara kilo. Možda se ne ložim dovoljno na to.
December 4, 201113 yr Author duplo je skuplji i vredi sve pare. ja onaj od palestinca bacila, a od izraelca jedem kasikom i nikad mi ne dosadi.ja 2 puta doradjivao palestinski humus, dodavao tahinu, limun i kumin pa je ispalo dobro. ja vise mislim da su oni bangavi i da vise nemaju ideju kakav stvarno ukus treba da bude nego sto nesto zakidaju na svemu tome. kada se sve uzme u obzir, koliko para toliko i muzike, drugim recima u suarmi jedem u nuzdi i neizdrzu a kod shlomija kad stvarno hocu dobro.