katamaran Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 (edited) Imao sam neke kupone pa sam probao neke pize iz pizza hut-a Meat feastMocarela sir, pica sos, peperoni kobasica, slanina, dimljeni svinjski vrat i govedina Super SupremeMocarela sir, pica sos, peperoni kobasica, govedina, crne masline, šunka, sveže pečurke, zelena paprika i lukObe jako dobre. Meat feast prepuna mesaBarbeque pizzaMocarela sir, tradicionalni barbeque sos, peperoni kobasica, šunka, sveže pečurke, masline, zelena paprika i lukU zivotu ne bih uspeo da provalim razliku izmedju ove i super supreme po ukusuSea foodMocarela sir, pica sos i mešani morski plodoviDobra ali ipak prejak ukus tunjevineHawaiianMocarela sir, pica sos, šunka i ananasVerovatno najbolja pica. Jednostavna a preukusnaOvako sa kuponima mi je bilo super (prakticno uplola cene-za te pare su super) ali punu cenu ne bih u zivotu platio. Debelo precenjene.Kli Kli ftw. Ili eventualno skuplja i bolja varijanta iz komsiluka Pomodoro Edited November 18, 2011 by katamaran
kud_genijalci Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Pažnja pažnja!Nemojte do dalkjeg da idete u bulevarski Orao, objekat preko puta Đerma.Vraćam se večeras s bioskopske projekcije oko 22.00, i sve pritvoreno a mrzelo me da odem u Pjacu, pa svrnem u taj Orao - pijani pevac - da uzmem bečku plus slanu palačinku br. 17 (slanina jaje kečap sur)...Kad ono... na mestu roštilj majstora zaposlili komedijanta.Italijanska komedija. Kao u Vrućem vetru, onaj berberin što je zaklao Šurdu.Tip ima glas kao onaj pokojni rvatski glumac Preša Vušović, kako mu koja narudbžba dođer, on se čudi NAGLAS krši ruke i vrti glavom "ne može ovo" pa se žali mlađem i bistrijem čici koji prima nardužbe a ovaj mu hladnokrvno veli "Jedno po jedno..."Ovaj komedijant je na moje oči sjebao dve palačinke i bačio ih. Imao sam da čekam pa sam gledao."Jede se ili se nosi?", pita neko ispred mene."Nosi se i jede se...""Pakuje se?!""Jede se..."Ne bi mi bilo smešno ni na filmu. Ali Siniša Pavić je pogrebni govornik u odnosu na njega."Palačinka keks mleko!" viče on dva puta. Iz dna sale se digne neka čupava nakaza visoka 190 metara s nosem kao u Pinokija, kao iz Audicije da je izašao, i naglasak mu je takšen, i on zakera i tanjir, a za nosonju ide i karađorđeva, ali sad je problem naći pomfrit."Hajde leba vam donesite još onoga za palačinke", jauče moj komedijant u telefon,"Nije ti dovoljno pečena karađorđeva", veli jedna žena, koja preuzima stvar u svoje ruke, hvala bogu, i ona kreće da peče moju palačinku br. 17.Odahnuo sam. U činku ide i kuvano jaje, ona tutne jajce Vušoviću u ruku: "Ljušti jaje!"I ona mi ispeče palačinku, uh, i nafikova je fala bogu, i taman kada je trebalo da je ispresavija, zvoni telefon.Ode ona da pribeleži porudžbinu, a onaj komedijant gleda moju činku nesrećnicu pa prebrojava šta je sve na njoj, i - nemadoh sreće do kraja i konca samoga konac deklo zasra - on počne da je savija, pa kad ju je umotao, ono počela slaninica da ispada, a baš ju je lepo ispržila ona žena (nikad se on ne bi snašao da spremi činku br. 17) i pola fila mi sjebo na pod, i turi mi onako karanu činku na poslužavnik.A žena mi već zapakovala bečku u kesu."Ja to nosim sa bečkom!"On samo vrti glavom, pa uvije silovanu palačinku u foliju pa je jedva ugura u papirnu kesu, a onda je sve tako kilavo ugurao u plastičnu kesu s izrazom lica kao da odnosi krepane štakore.E, do daljeg ne prolazim više onuda.
kud_genijalci Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 pogačice sa čvarcima - velike a jeftine (30 din) u pekari kod Đerma, preko puta komedijanta
halloween Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 (edited) Dopuna za piceriju-palačinkarnicu-pekaru "Nana" u Bulevaru 243; imaju i odlične lazanje (900 din za kg).Dobar im je onaj najdomaćinskiji kolač sa višnjom, košta 70 dinara, a ima u njemu 4 normalna komada kako bi seklikad se pravi kod kuće. Da pravim, pojela bih ceo pleh, ovako je bolje, 1 komadina za celi dan i kraj. Edited November 27, 2011 by halloween
Isis Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 sutra se konacno ocekuje zvanicno otvaranje azijskog fast fuda u g delceva, odmah pored turcina (isti vlasnik). isprobano u pretpremijeri i zakljucak je da obecava osvezenje u odnosu na svo ono mesiste koje suvereno vlada alejom gladnih. pakuju u one kartonske kutijice iz kog se jede cajniz po americkim filmovima. cene oko 400 din.
Frank Pembleton Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 sutra se konacno ocekuje zvanicno otvaranje azijskog fast fuda u g delceva, odmah pored turcina (isti vlasnik). isprobano u pretpremijeri i zakljucak je da obecava osvezenje u odnosu na svo ono mesiste koje suvereno vlada alejom gladnih. pakuju u one kartonske kutijice iz kog se jede cajniz po americkim filmovima. cene oko 400 din.Ajd , mada nisam neki ljubitelj mozda i probam nesto...
Isis Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 pa obecava, s obzirom da je vlasnik doveo kosooke majstore da poduce ove nase lokalce. isti pristup je imao sa kebabom i nije omanuo.bice mesana azijska klopa: thai, kineska, indonezanska. ja sam obicno sumnjicava u miksanje etnickih kuhinja, ali kapiram da je za beograd taj biznis model odrziviji nego specijalizacija za jednu od njih.
kud_genijalci Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Costa Coffee,ne znam zašto sam ih dugo izbegavao.Prošle nedelje, zima me naterala da svratim u onaj pored Kalenića, da se ogrejem dok sam čekao da vidim da li se Dragan Babić pretvorio u staru babu, uđem i poručim Amerikanu, dobijem lavor kafe i testijicu vrućeg mleka, doduše amerikana kao i uvek razblažena, ali količina zadovoljava.I uopšte, jedan standard, mislim, čemu kritike?Ali ne samo to, nego okrenem onaj jelovničić sa sendvičima, i ceđenim sokovima, i - zaključim da su cene vrlo, vrlo pristupačne.Costa coffee je fina i jeftina alternativa kartonskim burecima, gnjecavim lepinjama s odstajalim pljeskama, žu-žuima itd.Izbor sendviča je prilično primamljiv.
assück Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Costa Coffee,ne znam zašto sam ih dugo izbegavao.Prošle nedelje, zima me naterala da svratim u onaj pored Kalenića, da se ogrejem dok sam čekao da vidim da li se Dragan Babić pretvorio u staru babu, uđem i poručim Amerikanu, dobijem lavor kafe i testijicu vrućeg mleka, doduše amerikana kao i uvek razblažena, ali količina zadovoljava.I uopšte, jedan standard, mislim, čemu kritike?Ali ne samo to, nego okrenem onaj jelovničić sa sendvičima, i ceđenim sokovima, i - zaključim da su cene vrlo, vrlo pristupačne.Costa coffee je fina i jeftina alternativa kartonskim burecima, gnjecavim lepinjama s odstajalim pljeskama, žu-žuima itd.Izbor sendviča je prilično primamljiv.nekom prilikom sedeo sa poznanikom u costi kod JDPa, i kao rano jutro daj sengvic uz kafu. kurac. nisu ih imali, ni jedan.
kobni zelaya Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 sutra se konacno ocekuje zvanicno otvaranje azijskog fast fuda u g delceva, odmah pored turcina (isti vlasnik). isprobano u pretpremijeri i zakljucak je da obecava osvezenje u odnosu na svo ono mesiste koje suvereno vlada alejom gladnih. pakuju u one kartonske kutijice iz kog se jede cajniz po americkim filmovima. cene oko 400 din.Odmah sam otrčao da probam i moram da kažem da nisam zadovoljan. Teletina iz karija mi je bila žilava, prolećne rolnice masne, a neke mesne kuglice kao predjelo - onako. Daću im kredit, kao, ajde, početničke greške, pa ću otići još jednom, blizu mi je. Čak i da budu bolji, bojim se da su cene nerealne, s obzirom na okruženje u kom se nalaze. A baš mi je bila potrebna ovakva varijanta u kraju, pošto je onaj Kinez kod benzinske pumpe u Džona Kenedija dosta nepredvidiv što se tiče kvaliteta.
Isis Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 cene jesu jace, narocito imajuci toliku konkurenciju na svom pragu prakticno. taj drugi kinez, jel to onaj u onim malim kucicama lokalima? ako je taj, ja nista gadnije u zivotu nisam jela. dva jela bila, razliciita, a oba apsolutno identicnog ukusa. to je bilo pre nekoliko godina, mozda se sad promenilo.
kobni zelaya Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Da, taj je. Nekad jedem nešto što je ok, a nekad bude baš bezveze, smrdi na neku mast i tako.
zorglub Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kaže mi prijatelj da je Kinez u Ušću em pravi, em vrlo dobar. Porcija od koje se i on naždrao (uspeh) 350 din (ili 370, zaboravih).
dig_chohano Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nema kineza do Šana u bloku 24, bog mu dao sreće i zdravlja.
ambasador Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nema kineza do Šana u bloku 24, bog mu dao sreće i zdravlja.onaj na grcko-kiparkoj pijaci?
Recommended Posts