Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Da spomenem opet SUR AMIGO u Narodnog fronta.Veliki izbor slatkih palačinki (a ne samo eurorkrem, eurokrem, eurokrem), danas sam uzeo med i bademe, a imaju i odlične pohovane palačinke.

Posted

ovaj pitar iz mog kraja spaja nespojivo..... pita s cevapom :Hail:img7078h.jpg

Posted

Ih bre, ćevap pita je neizbežna već godinama ispod Pančevca, u ranu zoru kad se ide na pecanje...

Posted

svaka cas', ja ocito zaostao u (pitinom) razvoju

Posted

To ti je zato što ne ideš na pecanje... -_-

Posted
To ti je zato što ne ideš na pecanje... -_-
Ribe se prime na ćevap pitu, pa same iskaču iz reke? :)
Posted
ovaj pitar iz mog kraja spaja nespojivo..... pita s cevapom :Hail:
Gde je ovo?
Posted

Kod kalenic pijace kada krenes ka XIV gimnaziji

Posted

kalenic parkic, pocetak baba visnjine sto gleda bas na park, pre semafora

Posted

Videh juce u prolazu u Zemunu, na cosku Prvomajske i sporedne ulice kojom ide 18-ica, neke monstruozno velike Njam-njam sendvice. 200 kinte komat. Ne znam sta trpaju unutra, ali kifla je maltene duzine francuskog hleba. Zna li neko nesto o tome, ili da rizikujem, posto cu danas ponovo tuda proci?

Posted
Videh juce u prolazu u Zemunu, na cosku Prvomajske i sporedne ulice kojom ide 18-ica, neke monstruozno velike Njam-njam sendvice. 200 kinte komat. Ne znam sta trpaju unutra, ali kifla je maltene duzine francuskog hleba. Zna li neko nesto o tome, ili da rizikujem, posto cu danas ponovo tuda proci?
ne znam sta trpaju u sendvice, ali na tom uglu je osnovna skola i u okolini ima prilican broj objekata koji prodaju "uzinu". hocu da kazem da je konkurencija velika sto verovatno povlaci nize cene, tj. da ja moguce da je sendvic dobar. probaj pa javi.
Posted

Po mom iskustvu nijedan fast fud koji je blizu skola kurcu ne valja. Ali ako su toliki sendvici vredi probati.

Posted

ti školski termiti, te hormonski izmučene izjelice, taj čopor čovekolikih mladunaca - oni bi pojeli plastične kese s nitrolakom u časovima VELIKOG ODMORA, to je vazda gladno, to su bangava stvorenja začeta u znoju tela miloševićevaca i antitoista u budoarima napučenim gondolama pandama i prepariranim kanarincima, to su nepismeni štakori kojima donja usna visi poput razdrdane kastanjete - i nikad, ama baš nikad se kvalitet tu ne prodaje, već masne i lepljive stvari za tovljenje; ti abortirani kenguri jedu šta im se da, a majke i tajke uvek nađu pare za to ---zaključak: nikako ne rizikovati s tom stočnom hranom

Posted

Probah. Korektno, i nista vise do toga. Recimo da je bolje od Vanese, ali ni prismrdeti Maji. :D Kifla jeste ogromna, ali kada se ugreje nekako se skupi i pojede se za 5 minuta. Sadrzaj prosecno izdasan. U svakom slucaju, potrebna su dva da se covek najede, a nisam siguran da se isplati.