cmrlj Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 pricas engleski ako pricas sa gazdom. prodavci pricaju bhs.
kud_genijalci Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dopuna za piceriju-palačinkarnicu-pekaru "Nana" u Bulevaru 243; imaju i odlične lazanje (900 din za kg).
kud_genijalci Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Hot Good, u Aberdarevoj.Rogati sendvič, s kozjim sirom s orasima (uzmeme ja i plus dodatak hrskava slaninica)Hamlet sendvič s jajetom i slaninom (uzmem ja i plus dodatak hrskava slaninica)A i palačinke su im odlične.
katamaran Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 jedan od gorih hot dogova koji sam u zivotu pojeo. I to jos footlongPicerija kli-kli radi nedeljom?
*edited by mod Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Znao sam da ce me zelja da bas sve probam skupo kostati jednog dana.Sinoc sam se vracao gladan iz grada pa sam zastao kod lokala Mr. Pizza ciji je vlasnik Mr. Nedeljko Bajic aka Baja i sada sa ponosom mogu da kazem da sam probao najgoru picu na parce u Beogradu. Pica ima ukus kao da je neko uzeo svesku i onda je kuvao ili (jebao?) da omeksa a zatim je polio ubudjalim kackavaljem i nabio u fritezu na par vekova. Zbog ovakvih pica je Bog izmislio kecap.Sa vedrije strane spremam se da isperem stomak i culo ukusa sa 10 buffalo krilaca.
yolo Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 mr pizza, to je ono u 14.decembra (ili neki drugi mesec, slabo pamtim) na vracaru?
teacher Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 mr pizza, to je ono u 14.decembra (ili neki drugi mesec, slabo pamtim) na vracaru?14. decembar. Liku su prioritet školarci iz okolnih škola, tako da ga briga za razne lenjivce koje kupuju skupu i lošu picu.
Zverilla Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ono sto tu mene zadivljuje je postojanost nekvaliteta u takvim picama.naravno, stavlja se sta stigne odozgo, ali uspevaju da im testo uvek bude apsolutno nejestivoto je vec vestina.
henrik larsson Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zbog ovakvih pica je Bog izmislio kecap.Ja u tim slučajevima koristim homemade livpro. Izađe jeftinije, a i nešto je boljeg ukusa od kečapa.
henrik larsson Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pa da. Stisnem rčma jače ili slabije, u zavisnosti od raspoloženja.
*edited by mod Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Podsetila me ova prica o Indexu na NS topiku da sam ga u Beogradu video samo na dva mesta. Prvo je u Nusicevoj u onom delu blize zgradi Politike ima neka radnja u sklopu zgrade koja prodaje kobaje i index (nista posebno a ni preterano sveze) a drugo je neki polumeksicki fast food u Palmoticevoj gde sam jeo pristojan i poveci burito pa sam krajickom oka primetio da prodaju i Indeks ali pojima nemam kakav je.
henrik larsson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Obeliks u Proleterske solidarnosti tj Antifa borbe, kad se krene od petlje ka Areni/CK, sa desne strane.
assück Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Obeliks u Proleterske solidarnosti tj Antifa borbe, kad se krene od petlje ka Areni/CK, sa desne strane.ha, ha, ha, gur-man-ska!!!
kud_genijalci Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Oko pola jedan se zateknem u Ruzveltovoj, i u pekari (non-stop) otprilike preko puta onog Grka gyrosa, pre bivše Žagubice uzmem jedan sendvič (šunka, kuvano jaje, paradajz itd) i pizza-burek. Odlično i jedno i drugo (fotke u ćošetu), kad stigoh dodadoh malo svežeg povrća (papričica, krastavac, paprika).
Recommended Posts