ToniAdams Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pojeo palestinska falafela. sad, ovo je nekoliki put da jedem ovu vrstu zamene za pljeku, pa ne mogu reci da imam istancana istrenirana njepca. ali tesko mogu bolji da zamislim, meni je ovo savrseno. moram sad i zidovski da probam.
*edited by mod Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pojeo palestinska falafela. sad, ovo je nekoliki put da jedem ovu vrstu zamene za pljeku, pa ne mogu reci da imam istancana istrenirana njepca. ali tesko mogu bolji da zamislim, meni je ovo savrseno. moram sad i zidovski da probam.Nisam probao njihov falafel ali velika teleca shvarma im je bas dobra. A onaj jedan debeli sto radi lici na jednog clana KUD Rokeri s' Moravu.Bio sam pre neki dan i rekose da ce uskoro dobiti ono sto sam zaboravio kako se zove a imaju sliku pozadi na zidu.
ToniAdams Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 (edited) lici, lici :Dda, prico je o nekoj masini za nesto sto treba da stigne da bi to nesto pravili.jel imaju kafu tamo, nisam vido? Edited July 21, 2011 by ToniAdams
*edited by mod Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Mozda ima na spratu gde sve redom zove ali niko jos da se osmeli da se popne.
Shan Jan Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pojeo palestinska falafela. sad, ovo je nekoliki put da jedem ovu vrstu zamene za pljeku, pa ne mogu reci da imam istancana istrenirana njepca. ali tesko mogu bolji da zamislim, meni je ovo savrseno. moram sad i zidovski da probam.Ajte ako mogu adrese tih avramovih naroda u BGu ne bi li i mi gastosi probali to cudo od hrane.
Аврам Гојић Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ajte ako mogu adrese tih avramovih naroda u BGu ne bi li i mi gastosi probali to cudo od hrane.tel aviv-carice milice 3saurarma - svetozara markovica 37
Ryan Franco Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 overih i ja palestince. nije loše ali jevrejin za gol bolji. boljeg su ukusa loptice (prezelene kod arafata) i namazi su mu malo jači (preblagi kod ovih). količinski isto, rekao bih.kod ploa je enterijer fenomenalan ali moram da primetim da je ješa mnogo ljubazniji. u principu, u kom se kraju nalazite tu i žderite.moram isprobati i resto iz ponude.
Ryan Franco Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 bilo bi dojaja ako bismo za godinu dana ratovali na 10 strana moderacije zbog svađe koja je otpočela oko pitanja koji je bolji.
ToniAdams Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 meni bas po volji bilo sto su zelenije, a za namaz se slazem, sledeci put moram da inzistiram na ljutoci.
Lancia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 (edited) Ukrasila si tanjir kečapom! kao lose izgleda :D ?¿tako sam se zajebo sto sam ovo otvorio gladan. oh.edit: sreca, nova strana. Edited July 22, 2011 by Lancia
Ryan Franco Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ja jako volim pizzu.šta znam. ne volim kečap toliko...
Recommended Posts