ostoja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Video sam im neku ogromnu teglu sa tursijom u pozadini pa mozda ima i toga.Ja sam jutros poranio do zeleznicke pa sam im u povratku bio prva musterija. Stvarno je dobar falafel kao i humus ali je za mene mala porcije (disclaimer: ja mogu puno da pojedem)Jel im valja kebab i ona shakshuka?Meni kebab- nish' narochito. U stvari slabo zacinjeno mleveno meso, koje nudo delimicno ili dobro peceno. Shakshuke ( pre par nedelje ) bilo na cenovniku, ali ne u ponudi. ( obecali za koji dan)
*edited by mod Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Negde sam nacuo da je shakshuka samo za dorucak varijantu a i danas su je imali samo je moralo da se ceka 10 minuta jer su tek otvorili pa je nisam uzeo. A ovi sto rade preporucuju sendvic sa mariniranim pecurkama pa valja i to overiti. Edited June 15, 2011 by pavllle
cmrlj Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ahahhaha pa mogli smo danas da imamo spontani forumski gathering u tel avivu. srela jednom neku drugaricu tamo, ona radi u blizini, rekla da je sve probala i da joj se najvise svideo vegetarijanski sendvic s nekim kuvanim leblebijama. jos nisam probala, nisam stigla od falafela. danas upecala shaksuku u 5, a jurim je vec mesec dana, no je u poslepodnevnim satima nikad nema. odlicna, odlicna. jedini je problem sto bas kad sam se primila, ponestalo. to da se jede kad niste previse gladni, dakle cim se zavrsi sa falafelom :D
*edited by mod Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 260din a mislim da nedeljom ne rade ali su zato petkom i subotom otvoreni do 03h
Аврам Гојић Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 dakle falafel je apsolutno savrsen, pita, prilozi...beskrajno kvalitetno i autenticno ljubazna usluga, dobio sam limunadu cekajuci retail varijanta: pola litre hummusa oko 500 din valjda, a prodaju i pite, 10 komada 150 dinara izvinite Jevreji, ali to znaci da ja mogu da kao Isus nahranim mnostvo za 650 dinara Tel Aviv Hummus House
yolo Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 volim taj jevrejski pragmatizam, u srbiji je otvoreno i subotom!i posteri i fotke makabija, smrzo sam se kada sam video tu ljubav na zidovimareal thing!
DR. KUMALO Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 i posteri i fotke makabija, smrzo sam se kada sam video tu ljubav na zidovima..naravno sa mačvanom u prvom planu, kao superstarom ekipe ;) . nisam još probo, vredi li im falafel tih 260 din ako je onaj u narodnog fronta još uvek 200?
Аврам Гојић Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 (edited) vredi li im falafel tih 260 din ako je onaj u narodnog fronta još uvek 200?to je potpuno druga kategorija. takav falafel, levantinski specijalitet koji priziva miris peska, kumina i smoga, kao u Carice Milice, probao sam eventualno na dva, od lokalaca preporucena, mesta u Kairu. jedino sto se u Kairu drugacije zove, ta'amiya. Edited June 22, 2011 by Marko M. Dabovic
yolo Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 dobro dabo, cenim tvoj pesnicki zanos ali ne preteruj sad, ipak ga ne bih jeo pre 10 u pola s lukom i kajmakom na proverenom mestu na bas carsiji:=)
yolo Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 (edited) pitali me jel hocu, mislim da im je to regularna stvar.dace alah jehva i sveti sava da ovaj usrani beograd malo okupiraju muslimani i jevreji, cisto da malo vidimo sta nam fali od usluznosti i servisa.nego, niko ne komentarise novi muhadzedinski baklava objekt na trgu nikole pasica, tamo prekoputa AFP, a? Edited June 22, 2011 by gazza1
Lancia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jel tesko taj falafel smandrljati u kucnoj radinosti?¿
Recommended Posts