Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
Video sam im neku ogromnu teglu sa tursijom u pozadini pa mozda ima i toga.Ja sam jutros poranio do zeleznicke pa sam im u povratku bio prva musterija. Stvarno je dobar falafel kao i humus ali je za mene mala porcije (disclaimer: ja mogu puno da pojedem)Jel im valja kebab i ona shakshuka?
Meni kebab- nish' narochito. U stvari slabo zacinjeno mleveno meso, koje nudo delimicno ili dobro peceno. Shakshuke ( pre par nedelje ) bilo na cenovniku, ali ne u ponudi. ( obecali za koji dan)
Posted (edited)

Negde sam nacuo da je shakshuka samo za dorucak varijantu a i danas su je imali samo je moralo da se ceka 10 minuta jer su tek otvorili pa je nisam uzeo. A ovi sto rade preporucuju sendvic sa mariniranim pecurkama pa valja i to overiti.

Edited by pavllle
Posted

ahahhaha pa mogli smo danas da imamo spontani forumski gathering u tel avivu. srela jednom neku drugaricu tamo, ona radi u blizini, rekla da je sve probala i da joj se najvise svideo vegetarijanski sendvic s nekim kuvanim leblebijama. jos nisam probala, nisam stigla od falafela. danas upecala shaksuku u 5, a jurim je vec mesec dana, no je u poslepodnevnim satima nikad nema. odlicna, odlicna. jedini je problem sto bas kad sam se primila, ponestalo. to da se jede kad niste previse gladni, dakle cim se zavrsi sa falafelom :D

Posted

posto vam je tamo falafel, radi li nedeljom?

Posted

260din a mislim da nedeljom ne rade ali su zato petkom i subotom otvoreni do 03h

Posted

dakle Hail.giffalafel je apsolutno savrsen, pita, prilozi...beskrajno kvalitetno i autenticno Hail.gifljubazna usluga, dobio sam limunadu cekajuci Hail.gifretail varijanta: pola litre hummusa oko 500 din valjda, a prodaju i pite, 10 komada 150 dinara Hail.gifizvinite Jevreji, ali to znaci da ja mogu da kao Isus nahranim mnostvo za 650 dinara Hail.gifTel Aviv Hummus House Hail.gif

Posted

volim taj jevrejski pragmatizam, u srbiji je otvoreno i subotom!i posteri i fotke makabija, smrzo sam se kada sam video tu ljubav na zidovimareal thing!

Posted
i posteri i fotke makabija, smrzo sam se kada sam video tu ljubav na zidovima
..naravno sa mačvanom u prvom planu, kao superstarom ekipe ;) . nisam još probo, vredi li im falafel tih 260 din ako je onaj u narodnog fronta još uvek 200?
Posted (edited)
vredi li im falafel tih 260 din ako je onaj u narodnog fronta još uvek 200?
to je potpuno druga kategorija. takav falafel, levantinski specijalitet koji priziva miris peska, kumina i smoga, kao u Carice Milice, probao sam eventualno na dva, od lokalaca preporucena, mesta u Kairu. jedino sto se u Kairu drugacije zove, ta'amiya. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

dobro dabo, cenim tvoj pesnicki zanos ali ne preteruj sad, ipak ga ne bih jeo pre 10 u pola s lukom i kajmakom na proverenom mestu na bas carsiji:=)

Posted

jebiga pogodili mi zicu, realno je perfektan

Posted

realno jeste:=), danas sam ga doruckovao

Posted

jel su i tebi dali dzabe limunadu?

Posted (edited)

pitali me jel hocu, mislim da im je to regularna stvar.dace alah jehva i sveti sava da ovaj usrani beograd malo okupiraju muslimani i jevreji, cisto da malo vidimo sta nam fali od usluznosti i servisa.nego, niko ne komentarise novi muhadzedinski baklava objekt na trgu nikole pasica, tamo prekoputa AFP, a?

Edited by gazza1
Posted

jel tesko taj falafel smandrljati u kucnoj radinosti?¿