darling Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Šta se dobije sve od priloga?Btw, mnogo je to para za 4 falafela u nečemu, al jbg, ubiše nas trendovi. Moraću da ga probam da vidim da l je toliko bolji od mog homemade i da li se isplati.uh, ne zagledam, zvrjim u plafon dok majstor mota, kazem mu da stavi sta oce. osetila sam paradajz, videla sam krastavac, salatu, sargarepu, humus, tahini, luk mi nije stavio, i nedostajalo mi je ljuto. slazem se da je skupo! al mene niko ne slusa, a i nema nista ni drugo, ni bolje. konacno i mi sto ne jedemo meso mozemo da se svinjimo na ulici, pune ruke hrane, ispada na sve strane, umazano lice, jooooj, mnogo, mnogo sam srecna:)) @darling a da probas da prdnes? :Dmi zene ne prdimo ^_^
Ryan Franco Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) nedostajalo mi je ljuto. +1Ali valjda ima mogućnot dodatka. Uglavnom, sve preporuke za Humusov falafel. Bio sam skeptičan jerbo nije mesište ali ono je taman kako treba. Ne sećam se ni ja šta ide od priloga ali znam da je bilo nekoliko nekih tečnih zajebancija. Sve u svemu bogato. Majstor napravi fišek od onog testa i natrpa sve ozgo, pa je nabolje da se sedne kod Palasa npr. i na miru ono savlada. Po zidovima vise Makabijevi basketaški posteri i slike riba sa s izraelskih plaža. Zapravo, toliko je dobar da razmatram da nakon sledećeg sedenja i druženja sa humusom, napišem nešto na 365 dana. Mislim i da je cena okej, kad uporedim recimo, sa poslednjim u nizu sranja koje sam upravo večeras pojeo u Perperu. Edited May 17, 2011 by McCabe
banatjanin Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mislim i da je cena okej, kad uporedim recimo, sa poslednjim u nizu sranja koje sam upravo večeras pojeo u Perperu.ajme, nemoj da jedeš tamo, meni dva puta bilo dovoljno. kad bi to ostalo jedino mesto na kom može da se kupi meso, postao bi vegan
Anonymous Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tel aviv humus haus u carice milice 3 drzi i sluzi jedan simpatican stranac.Mojoj drugarici je objašnjavao da njegova familija drži fast-falafel u Tel Avivu 40 godina. Vala ću da odem tamo sa Ozom iz Tel Aviva, da mi on kaže kakav je kvalitet.
darling Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Majstor napravi fišek od onog testa i natrpa sve ozgo, pa je nabolje da se sedne kod Palasa npr. i na miru ono savlada. aha, bas to. stiglo je i ljuto. falafel odlican bas kao prvog dana. al sto su spori, najsporija brza hrana na svetu...
assück Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 aha, bas to. stiglo je i ljuto. falafel odlican bas kao prvog dana. al sto su spori, najsporija brza hrana na svetu... ...i doći će dan, kada ću sa-ham, krenut' put tog falafe-laha. želeći DA kao nikad do sad, pojedem saaaaaaaaav...
luba Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 i jos jedan satro kineski na noge ide u djubre.chaos.rs samo za ljubitelje dugotrajno przenog, samo kupusom ukrasenog, gnjecavo pirincanog, hiper-lijevski masnog i ukusom nerazlikujuceg nejestivog obroka lazne kineske hrane.
copkillah Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) i jos jedan satro kineski na noge ide u djubre.chaos.rs samo za ljubitelje dugotrajno przenog, samo kupusom ukrasenog, gnjecavo pirincanog, hiper-lijevski masnog i ukusom nerazlikujuceg nejestivog obroka lazne kineske hrane.+1sva sreća pa je bilo preko nekog sajta za popuste, pa nismo dali neke velike novce. Edited June 13, 2011 by copkillah
kud_genijalci Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Pekara u Makenzijevoj, na ćošku - komisbrot, fin staromodan.Imaju i neki kolač od "oraha i jabuka", fin vlažan, mada sam tu uvek oprezan s orasima, jer svako ima običaj da uvali koju ljusku.Na onom non-stop burek-ćošku rpeko puta Pejtona imaju "rolnice sa slaninom". Nešto kao pohovano.
assück Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 rol-ćevap, rol-kobasica, rol-slanina, rol-kulenkoliko se sećam, možda je kulen bio onako, bzvzostalo, plus burek, posebno burek, do jaja.uvek sveže
yolo Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 ovaj tel aviv falafel brutalno pwnujemozda sam vec negde napisao ali ovako dobar sam zadnji put pohasao u le mareu u onom vrldvajd fejmus objektumeni fali mozda samo malo one dobre slatko kiselkaste jevrejske tursije ali je i ovako dojajno a i brate ima ga, poslednji put kad sam zalomio neki falafel u bostonu dobio sam 2 kuglice, mislio sam da je skrivena kamera
*edited by mod Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) ovaj tel aviv falafel brutalno pwnujemozda sam vec negde napisao ali ovako dobar sam zadnji put pohasao u le mareu u onom vrldvajd fejmus objektumeni fali mozda samo malo one dobre slatko kiselkaste jevrejske tursije ali je i ovako dojajno a i brate ima ga, poslednji put kad sam zalomio neki falafel u bostonu dobio sam 2 kuglice, mislio sam da je skrivena kameraVideo sam im neku ogromnu teglu sa tursijom u pozadini pa mozda ima i toga.Ja sam jutros poranio do zeleznicke pa sam im u povratku bio prva musterija. Stvarno je dobar falafel kao i humus ali je za mene mala porcije (disclaimer: ja mogu puno da pojedem)Jel im valja kebab i ona shakshuka? Edited June 15, 2011 by pavllle
Ryan Franco Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kebab na nivou falafela, meso odlično. shakshuku nesam probao.
Recommended Posts