Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

nisam našla wok to walk u 29. novembra. izleda su definitivno zatvoreni :( prošla sam i pored one lude kuće kod staklenca. hvala, ne hvala.završila sam kod kalenića. tamo neki kinezi, mislim da se zovu black&white. izvrsni :piggy: . neočekivano.

Posted

sem sto u svakom jelu od povrca dominira kupus (90%), mogao bih se sloziti da nisu losi - za standarde beogradskog kineskog trasha.ako vam je do dostave, zovite ili one majstore sa senjaka koji su 7 klasa iznad bilo koga ili mali mao u visnjicevoj.

Posted

opisivo gadna azijska u fudkorneru u uscu, zove se vok-nesto-trtmrt, narucila rizine nudle s povrcem i jajetom, a dobila raskuvane rezance, bljutavo bez ikakvog ukusa, cak ni slano, premasno!... je l video neko da se u aziji sargarepa sece na kolutice? probala i bacila. toliko je bilo odvratno. zali boze 350 dinara.

Posted
završila sam kod kalenića. tamo neki kinezi, mislim da se zovu black&white. izvrsni :piggy: . neočekivano.
oni baš umeju da variraju od sjajnog do ispodprosečnog, dakle ne očekuj uvek spektakl, ali su generalno u plusu.@darling: ja sam jeo neki ekvivalent u Delta sitiju i bedno je.
Posted
oni baš umeju da variraju od sjajnog do ispodprosečnog, dakle ne očekuj uvek spektakl, ali su generalno u plusu.@darling: ja sam jeo neki ekvivalent u Delta sitiju i bedno je.
šiti niti da se spominje. :puke: ima u komšiluku. tu kod piramide skoro otvoren fast food dragon's nest. toplo preporučam.navukla sam se na čiketinu u slatko-kiselo-ljutom sosu.
Posted
šiti niti da se spominje. :puke: ima u komšiluku. tu kod piramide skoro otvoren fast food dragon's nest. toplo preporučam.navukla sam se na čiketinu u slatko-kiselo-ljutom sosu.
Trebalo bi da su oni Kinezi sa Kalenica (Black and White) i na NBG u Bulevaru Zorana Djindjica 12Nisam nikad bio ali sam video da se reklamiraju.
  • 4 weeks later...
Posted

Ima da se kupi falafel u Carice Milice. Dao mi baja da probam jednu kuglicu. Dobar.

Posted

Wtf je beše sad cmilice? Daj originalno ime.

Posted

Tako se valjda oduvek zvala. Radnja je pet metara od ugla sa Brankovom (preko puta zelenjaka), kreneš gore prema Tanjugu.Nisam probao celu porciju, ali kuglica je bila dobra.Kad već pominjem ovaj kraj, Mesoplan kod početne stanice 71, 72, 75 je odličan. Otvorio vlasnik neke mesare sa pijace, ovo je uslužno pečenje, ima i lepinje, priloge, jeo za sad džigericu u maramici, pileće belo u maramici.

Posted

Da jbt :isuse: vrte mi se po glavi Kneginje Zorke, Kraljice Marije i sl, trso sam od smenjivanja tih ženskih ličnosti iz naše istorije po ulicama.

Posted

tel aviv humus haus u carice milice 3 drzi i sluzi jedan simpatican stranac.falafel je odlican! 260 dinara, jako sam zadovoljna: veoma ukusan dzep hleb, 4 falafela i dosta povrca. ima jos djakonija, ali to cu tek isprobati. ko ne jede meso, moze lepo da se provede.mesojedi nek probaju sami, posto ima i mesa, pa nek izveste zainteresovane.

Posted

opet sam jela falafel. sad sam u fazonu da sto nemam gorusicu, da mi se povraca taj divni ukus, nego samo ove bedne podrigajcice sto me prze, a nista konkretno :piggy:

Posted

Šta se dobije sve od priloga?Btw, mnogo je to para za 4 falafela u nečemu, al jbg, ubiše nas trendovi. Moraću da ga probam da vidim da l je toliko bolji od mog homemade i da li se isplati.

Posted (edited)

@darling a da probas da prdnes? :D

Edited by cmrlj
Posted

Uvek, rado.Prdnuo.