dig_chohano Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Novo otkriće na polju kineske klope. Nedavno odbegli kuvar iz Lude kuće je lociran. Iznajmio je neku gajbu u blokovima i radi klopu po porudžbini, isključivo kućna dostava. Sinoć kušah piletinu s kikirikijem i slatko-kiselo-ljuto telence. Klopa odlična, usluga super brza (prošlo manje od pola h od porudžbine do isporuke), cene krajnje ok (300-350 din/jelo). Reče mi sinoć da se sprema da proširi asortiman, uz kinesku biće i indijske, tajlandske i domaće klope.
nexus13 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Novo otkriće na polju kineske klope. Nedavno odbegli kuvar iz Lude kuće je lociran. Iznajmio je neku gajbu u blokovima i radi klopu po porudžbini, isključivo kućna dostava. Sinoć kušah piletinu s kikirikijem i slatko-kiselo-ljuto telence. Klopa odlična, usluga super brza (prošlo manje od pola h od porudžbine do isporuke), cene krajnje ok (300-350 din/jelo). Reče mi sinoć da se sprema da proširi asortiman, uz kinesku biće i indijske, tajlandske i domaće klope.pa dobro prijatelju...., moze li da padne neki telefon, info, gde sve donosi..... <_<
Dina Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 pa dobro prijatelju...., moze li da padne neki telefon, info, gde sve donosi..... <_<stvarno najvaznije nam nisi rekao..
*edited by mod Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 stvarno najvaznije nam nisi rekao..Hoce da se ugradi kao middle men <_<
Matilda Ivancic Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 (edited) ... Edited March 1, 2008 by Matilda Ivancic
dig_chohano Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 pa dobro prijatelju...., moze li da padne neki telefon, info, gde sve donosi..... <_< stvarno najvaznije nam nisi rekao..Istina. Dobijate telefon na PM, neću baš da kačim čoeka ovde. Ne znam gde sve donosi, bitno je da po blokovima donosi
twisted Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Istina. Dobijate telefon na PM, neću baš da kačim čoeka ovde. Ne znam gde sve donosi, bitno je da po blokovima donosi daj der i meni neki pm info molim te
dig_chohano Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Update za Kineza. Teletina sa indijskim orahom u ljutom sosu. Jebe kevinu kevu. A i carevi su potpuni, imaju memorisan moj broj, danas zovem i javlja se baja sa "Gde si, ****! Donosimo gajbi ili u ordinaciju?"
henrik larsson Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 (edited) Update za Kineza. Teletina sa indijskim orahom u ljutom sosu. Jebe kevinu kevu. A i carevi su potpuni, imaju memorisan moj broj, danas zovem i javlja se baja sa "Gde si, ****! Donosimo gajbi ili u ordinaciju?" Jebi se Sutra stajem na nbg stranu Brankovog mosta i naručujem. Edited March 9, 2008 by henrik larsson
Irresistible Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Novo otkriće na polju kineske klope. Nedavno odbegli kuvar iz Lude kuće je lociran. Iznajmio je neku gajbu u blokovima i radi klopu po porudžbini, isključivo kućna dostava. Sinoć kušah piletinu s kikirikijem i slatko-kiselo-ljuto telence. Klopa odlična, usluga super brza (prošlo manje od pola h od porudžbine do isporuke), cene krajnje ok (300-350 din/jelo). Reče mi sinoć da se sprema da proširi asortiman, uz kinesku biće i indijske, tajlandske i domaće klope.Jedno veliko HVALA na novom otkricu! "Kutijice" sa hranom su kao bure bez dna, a misljenja sam, takodje, da su dva pirinca dovoljna za kompletan rucak manje jesnih (sto na zalost, kod nas nije slucaj)! <_<
precog Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Opako dobra kineska klopa. :Hail:Jos jedan glas!Kiselo-ljuta supa, hrskava piletina, piletina sa susamom! Ma... upravo zdrao taj luka tao. razocaran, duboko... koliko su vas platili dusmani? 1. nisu imali piletinu 2. narucio nudle sa teletinom i teletinu sa 7 zacina (jebala me teletina)3. stiglo brzo4. puno klope ima (moze 4 komotno da jede od 2 porcije)5. teletina je ogavna, toliko ogavna da je i ostatak porcije (koji je prosecne kakvoce) srozala u najdulji ponor na listi kineske hrane koju sam jeo u beogradusuma sumarum: ne jedite kod luka taoa.
dig_chohano Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Prati fabulu, crni sine, luka tao je odavno ispao iz kombinacija.
precog Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 pa stos nisi korigovo, nego ostavio stranicu ispred hvalospev i navuko me da pocinim greh prema gastrointestinalnom traktu. <_<
Recommended Posts