assück Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ma lepo kupis stara kozja sira na Kalenicu, naseckas sitno bela luka, moja majka ubaci u to i sitno seckane sitne susene ljute papricice i ruzmarin i to potopi u mulje. i kad odstoji, i kada dobije onaj super miris strokavih nogu sa blukom, to ti je 1
Frank Pembleton Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 (edited) Imate u Dz.Kenedija na raskrsnici pre pumpe kad ides od dunava "Zlatiborsko carstvo" odlican asortiman...Ovo je na Z. pijaci ali to je to...ista firma Edited September 5, 2010 by veljaGB
Feindouno Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 za komplet lepinju sa kulenom iz Zlatiborca. Ne postoji nista bolje na svijet
*edited by mod Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 U cemu je fora sa dva glumca na 20m jedan od drugog? Probah danas palacinke u onom u kom sluze i giros i bila je suva, sa malo priloga i povrh svega podgrejana u mikrotalasnoj. A vala ni giros na sipci nije izgledao mnogo bolje.
pacey defender Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 jeo sam taj giros pre nedelju dana i bio je neuporedivo bolji od onog u soluncu. 220din.
*edited by mod Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Meni je izgledao kao neki nabacani bataci od pre 7 dana. Solunac mi je onakoo a najbolji girs sa nogu je dole kod Matematicke gimnazije u Narodnog Fronta. Mada u principu u Beogradu i nema dobrih girosa.
assück Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 U cemu je fora sa dva glumca na 20m jedan od drugog? Probah danas palacinke u onom u kom sluze i giros i bila je suva, sa malo priloga i povrh svega podgrejana u mikrotalasnoj. A vala ni giros na sipci nije izgledao mnogo bolje.bilo već reči o tome. taj gde si jeo je originalni, koji je stalnim podizanjem rente izbačen sa stare lokacije. onda je vlasnik tog prostora lepo zadržao ime ne bi li zadržao i klijentelu. novi/stari se preselio u Dositejevu. u principu, razlika je u tome što su na novoj lokaciji prodavci neuporedivo uslužniji, i što imaju OG eurokrem. giros kada sam jeo bio je mega pristojan i prilično veliki.
yolo Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Meni je izgledao kao neki nabacani bataci od pre 7 dana. Solunac mi je onakoo a najbolji girs sa nogu je dole kod Matematicke gimnazije u Narodnog Fronta. Mada u principu u Beogradu i nema dobrih girosa.probaj novi giros kod ovih makedonaca, na pomenutom potezu u bul Z.DJ. izmedju inteze i (blize) zlatiborca. sa cokalijama nema zajebavanja kad je hrana u pitanju, jaci su od srba. turkce je duze to drzalo a i domacin se ophodio sa razumevanjem a ne ko mi, s kurobecanjem.da ne bude zabune, ne misli se na giros kod keve i cerke nego na sasvim novi, nekih 20-30m ka intezi od njih. prepoznaces po higijeni.
kud_genijalci Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Preko puta kolodvora u Karađorđevoj, nisam davno bio, palačinke su imali mnogo fine i neobične kombinacije latkih - vošnje u alkoholu, pavlaka, čokolada bela i tako.Na zidovima bile diplome vlasnice koja se vratila bila iz Pariza.Od pre godibu dana nema više tih diploma, i uostalom ne znam postoji li to više (nisam se šetao tuda iam godinu dana) a već tada su uveli i ono sranje "Forneti", a šteta, bio je kao neki kvalitet.Palačinke u Aberdarevoj, ono gde ima hot dog od pola metra, tu su fine s mermeladom od šumskog voća, kao i onaj sendvič Hamlet s jajetom i slaninom. Samo što ona kifla treba da se jede sveža, inače je kao od gume.
Sara Goldfarb Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 je l* wok to walk iz nušićeve negde preseljen ili je definitivno prestao da radi zauvek?ima li uopšte kineski fast food u centru, a da nije ono sranje u carice milice?
Un-juice Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 mislim da je wok to walk sad negde prekoputa Orla u 29. novembra
Аврам Гојић Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 je l* wok to walk iz nušićeve negde preseljen ili je definitivno prestao da radi zauvek?ima li uopšte kineski fast food u centru, a da nije ono sranje u carice milice?ima opet kiosk verzija Lude Kuce kod Staklenca. Nisam probao ali dobro mirise i uvek je red.
darling Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ima opet kiosk verzija Lude Kuce kod Staklenca. Nisam probao ali dobro mirise i uvek je red.ja jela na kiosku pre dvadesetak dana nudle s povrcem. grozomorno je. luda kuca u vlajkovicevoj, tamo mi je uvek bilo ukusno.i meni se jede vok tu vok. opet je ukusno, skoro kao nekad. jesu se stvarno otvorili u 20. novembra? posto na sajtu http://www.woktowalk.com/Find srbije vise nema.
Recommended Posts