Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

ma lepo kupis stara kozja sira na Kalenicu, naseckas sitno bela luka, moja majka ubaci u to i sitno seckane sitne susene ljute papricice i ruzmarin i to potopi u mulje. i kad odstoji, i kada dobije onaj super miris strokavih nogu sa blukom, to ti je 1 :wub:

Posted (edited)

Imate u Dz.Kenedija na raskrsnici pre pumpe kad ides od dunava "Zlatiborsko carstvo" odlican asortiman...Ovo je na Z. pijaci ali to je to...ista firma

Edited by veljaGB
  • 3 weeks later...
Posted
:wub: za komplet lepinju sa kulenom iz Zlatiborca. Ne postoji nista bolje na svijet
  • 3 months later...
Posted

U cemu je fora sa dva glumca na 20m jedan od drugog? Probah danas palacinke u onom u kom sluze i giros i bila je suva, sa malo priloga i povrh svega podgrejana u mikrotalasnoj. A vala ni giros na sipci nije izgledao mnogo bolje.

Posted

jeo sam taj giros pre nedelju dana i bio je neuporedivo bolji od onog u soluncu. 220din.

Posted

Meni je izgledao kao neki nabacani bataci od pre 7 dana. Solunac mi je onakoo a najbolji girs sa nogu je dole kod Matematicke gimnazije u Narodnog Fronta. Mada u principu u Beogradu i nema dobrih girosa.

Posted
U cemu je fora sa dva glumca na 20m jedan od drugog? Probah danas palacinke u onom u kom sluze i giros i bila je suva, sa malo priloga i povrh svega podgrejana u mikrotalasnoj. A vala ni giros na sipci nije izgledao mnogo bolje.
bilo već reči o tome. taj gde si jeo je originalni, koji je stalnim podizanjem rente izbačen sa stare lokacije. onda je vlasnik tog prostora lepo zadržao ime ne bi li zadržao i klijentelu. novi/stari se preselio u Dositejevu. u principu, razlika je u tome što su na novoj lokaciji prodavci neuporedivo uslužniji, i što imaju OG eurokrem. giros kada sam jeo bio je mega pristojan i prilično veliki.
Posted
Meni je izgledao kao neki nabacani bataci od pre 7 dana. Solunac mi je onakoo a najbolji girs sa nogu je dole kod Matematicke gimnazije u Narodnog Fronta. Mada u principu u Beogradu i nema dobrih girosa.
probaj novi giros kod ovih makedonaca, na pomenutom potezu u bul Z.DJ. izmedju inteze i (blize) zlatiborca. sa cokalijama nema zajebavanja kad je hrana u pitanju, jaci su od srba. turkce je duze to drzalo a i domacin se ophodio sa razumevanjem a ne ko mi, s kurobecanjem.da ne bude zabune, ne misli se na giros kod keve i cerke nego na sasvim novi, nekih 20-30m ka intezi od njih. prepoznaces po higijeni.
  • 2 months later...
Posted

Preko puta kolodvora u Karađorđevoj, nisam davno bio, palačinke su imali mnogo fine i neobične kombinacije latkih - vošnje u alkoholu, pavlaka, čokolada bela i tako.Na zidovima bile diplome vlasnice koja se vratila bila iz Pariza.Od pre godibu dana nema više tih diploma, i uostalom ne znam postoji li to više (nisam se šetao tuda iam godinu dana) a već tada su uveli i ono sranje "Forneti", a šteta, bio je kao neki kvalitet.Palačinke u Aberdarevoj, ono gde ima hot dog od pola metra, tu su fine s mermeladom od šumskog voća, kao i onaj sendvič Hamlet s jajetom i slaninom. Samo što ona kifla treba da se jede sveža, inače je kao od gume.

• 2 weeks later...
Posted

je l* wok to walk iz nušićeve negde preseljen ili je definitivno prestao da radi zauvek?ima li uopšte kineski fast food u centru, a da nije ono sranje u carice milice?

Posted

mislim da je wok to walk sad negde prekoputa Orla u 29. novembra

Posted

super, super. biće provereno.thnx!

Posted
je l* wok to walk iz nušićeve negde preseljen ili je definitivno prestao da radi zauvek?ima li uopšte kineski fast food u centru, a da nije ono sranje u carice milice?
ima opet kiosk verzija Lude Kuce kod Staklenca. Nisam probao ali dobro mirise i uvek je red.
Posted

Peking ima svoj fast-food kiosk.

Posted
ima opet kiosk verzija Lude Kuce kod Staklenca. Nisam probao ali dobro mirise i uvek je red.
ja jela na kiosku pre dvadesetak dana nudle s povrcem. grozomorno je. luda kuca u vlajkovicevoj, tamo mi je uvek bilo ukusno.i meni se jede vok tu vok. opet je ukusno, skoro kao nekad. jesu se stvarno otvorili u 20. novembra? posto na sajtu http://www.woktowalk.com/Find srbije vise nema.