Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
nego, na trgu marksa i engelsa nambr 8, zavuceno u budzaku pored tifanija, burek ispod saca. vidim ja znak, prodjem kroz prolaz i ukazu mi simpaticne pite smotane u spiralu u velikoj tepsiji, ali nisam bila gladna.veceras sam bila gladna i kupila sam, jer nije bilo drugog, ladnu krompirusu. ai, i tako ladna bila je izvanredna. kore odlicne, pita debela ko moj kaziprst, zabibereno kako treba, nema vegete, veoma ukusno.. jedva cekam ovih dana da budem gladna i jedem sve ostalo. ako neko overi, nek dojavi. kilo 300 d.
ne mogu da nadjem gde smo tugovali zbog zatvaranja dedinog i babinog bureka tamo negde oko nove godine, ali aleluja, vidim danas, ponovo otvoreno: isti budzak, isto sve, samo nisam nista kupovala jer, baksuz, jos ne mogu da jedem normalno nego samo bebece.al od nedelje probam opet sve po redu.
  • 1 month later...
Posted

nego je l jeo skoro neko u vok-tu-voku? ja pojela i iznenadila koliko je bzvz: bledo. je l to samo u srbiji, ili je komanda "neukusno" krenula iz matice holandije? ili braca grubacic zaradjuje ne uskladjujuci cenu s kursom i stedeci na ukusu?

Posted

nisam jela u srpskom, ali ako su cene slicne holandskim (oko 7e za neku osnovnu varijantu) onda pretpostavljam da ocekujes nesto dobro za te pare, dok je to ovde klasicni jeftin fast food obrok. u toj fast food klasi za moje pojmove nije uopste los, ali je naravno daleko ispod bilo kog restoranskog kvaliteta. ali da, ne sadrzi nikakve kvalitetne namirnice, nema nikakve specijalne sosove, sprema se na brzaka i ako se slucajno ostavi za sutradan usmrdi se na brzaka. ja volim :wub:

Posted
ja volim :wub:
ovde kosta 290 dinara prvi korak, drugi korak mi je tofu 100 dinara i sajgon sos koji je za dz.cena nije menjana od otvaranja, nekad je dakle bilo blize evropskoj ceni, sad je kao jeftino. ali i ne valja. pre dve godine je sajgon bio biberast i belolukast, jak, rezanci su bili super, bilo pirincani, bilo integralni, i tofu je bio odlican. sad je to bzvz. tofu je odvratan, sve je zapravo bledo i nedostaje ukusa. belog luka i bibera nema ni u tragovima. meni bas zao sto vise nije onako kako je bilo nekad ili kako je kod vas u belom svetu.
Posted
Srušili Golden Vok :(
Bio mnogo dobar kinez u 62 bloku
Brate renne nisam od tebe ocekivao ovakve ispade. Juce je malo falilo da odustanem od odlaska tamo nakon procitanog posta ali sam ipak morao da provjerim kad ne lezi vraze, Golden Wok ziv i zdrav i tradicionalno kvalitetan :Hail:
  • 1 month later...
Posted

velika muka na pomolu. onaj kinez na senjaku nestao sa radara.niko se ne javlja na telefon, sajt im ne radi a meni se jedu patkice.zna neko gde su se preselili? bili su u kozjackoj 12.

Posted

pa jel sam ti to rekao jos onomad?!odlicna patka ima u visnjicevoj u malom maou (ako je to taj padez). treba da se naruci dan ranije - cela patka (za 4 osobe) sa pripadajucim palacinkicama, onim dzemom od sljiva i zelenisom, te supica od kostiju i pohovane banane na racun kuce mislim da kosta recimo 4000 din.

• 2 weeks later...
Posted

Je l' prodaje u bgu neko ustipke, ima li ih igde, nekad bilo na terazijama :( I jos da pitam da l' negde ima da se kupi lepinja s kajmakom? Nekad bilo na bazaru, mislim da ga isto vise nema :(

Posted (edited)

Lepinja sa kajmakom ima na vise od nekoliko mjesta. Meni je najbolja u Zlatiborcu za cije radnje znam u Ilije Garasanina i na Autokomandi... a njihov meni izgleda ovako:

Edited by Feindouno
Posted
Lepinja sa kajmakom ima na vise od nekoliko mjesta. Meni je najbolja u Zlatiborcu za cije radnje znam u Ilije Garasanina i na Autokomandi... a njihov meni izgleda ovako:

Ima Zlatiborca i na Banovom brdu u ulici Blagoja Parovica sa leve strane...malo iznad Wiener osiguranja na prvoj stanici GSP-a kada se krene ka Kosutnjaku...
Posted
Ima Zlatiborca i na Banovom brdu u ulici Blagoja Parovica sa leve strane...malo iznad Wiener osiguranja na prvoj stanici GSP-a kada se krene ka Kosutnjaku...
I u Vladetinoj, cim se skrene iz 27. martaI u Mirijevu wub.gif