Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

Gde si jeo ne vidim od slanine

• Replies 2.8k
  • Views 292k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Neko bi mogao bit jeban

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje

• Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari.  

Posted Images

Fransiza Burger Boutique kod mene u hoodu.

• 3 weeks later...

Otvoren Ž Burger u Koče Kapetana.

uz žurku na ulici?

u zemunu na uglu ugrinovačke i novogradske ima neki kinez ručak za poneti /mada se može i na šanku na licu mesta/

zove se valjda ukusi kine

jela su gotova ali ako dođete oko 12 bude sveže i negnjecavo kao kod normalnog kineskog bucket food

za 680 kinti sam dobio pirinač i 3 jela

pirinač odličan, neprekuvan /ali dobro skuvan/, nije se pretvorio u kašu kao kod mnogih sličnih

3 jela odlična: kung pao piletina sa naglašenim crvenim biberom, vrlo ukusan patlidžan i neka pohovana slatka piletina, bila je i opcija da ne bude slatka

deluje da je neka akcija na delu, na cjeniku piše 880, precrtano pa 780, naplatio mi 680.

ima i opcija pirinač i 1 jelo za 480.

ukratko nije loše - za te pare odlično, ove gotova jela pomijare su nabile cene da je za 680 teško dobiti i toliko a i da bude ovako pristojno

naravno sve izgleda kao da će da krenu da padaju bubašvabe sa plafona ali tako je kako je