Filozof manijak Posted July 15 Posted July 15 4 hours ago, Klara said: I domaći džem od jagoda, molim. I od šipurka. Jok. Postoji neka tajna veza, kvantna sprezanost, između pravih palačinki i džema od kajsija. Stidljivo gviri i pekmez od šljiva. A moj specijalitet kad se osećam posebno bezobrazno - med, orasi, suvo groždje i cimet.
mire Posted July 16 Posted July 16 (edited) On 15. 7. 2024. at 11:47, Klara said: I od šipurka. onomad, pred kraj prošlog veka, "vitaminka" banjaluka je pravila marmeladu od šipurka da se babe postide Edited July 16 by mire
Eleniko Posted November 19 Posted November 19 Da li ste primetili koliko je novih Kineza po gradu, sve neki kiosci, šalteri, rupe u zidu, itd. Jel neko jeo negde i ima šta da preporuči? Uglavnom srećem nudle i damplingse. Btw juče sam video neki indijski polućumez u staklencu ka Zelenom Vencu na početku (ili kraju) M.Tolbuhina.... ima Hajderabad u nazivu, jeftin je do bola i ništa više ne merem kasti dok ne probam.
*edited by mod Posted November 28 Posted November 28 On 19. 11. 2024. at 11:21, Eleniko said: Da li ste primetili koliko je novih Kineza po gradu, sve neki kiosci, šalteri, rupe u zidu, itd. Jel neko jeo negde i ima šta da preporuči? Uglavnom srećem nudle i damplingse. Btw juče sam video neki indijski polućumez u staklencu ka Zelenom Vencu na početku (ili kraju) M.Tolbuhina.... ima Hajderabad u nazivu, jeftin je do bola i ništa više ne merem kasti dok ne probam. Kažu da je onaj kod Grmeča baš dobar za nudle a i generalno, mada nikako da odem + kada se i budem nakanio sva je prilika da ću se spustiti do Wangijao u starom Orlu. Od Indusa sam probao one na Slaviji sto ih drži mama, tata i ćerka i nažalost ne preporučujem, Spice ih lagano šije. Parata House su bili solidni ali su nestali u dva dana.
Eleniko Posted November 28 Posted November 28 indusi u staklencu ka zelenom vencu su teška kršina zaobilazite u najvećem luku mogućem skupo i loše
Shan Jan Posted November 28 Posted November 28 6 hours ago, *edited by mod said: Kažu da je onaj kod Grmeča baš dobar za nudle a i generalno, mada nikako da odem + kada se i budem nakanio sva je prilika da ću se spustiti do Wangijao u starom Orlu. Od Indusa sam probao one na Slaviji sto ih drži mama, tata i ćerka i nažalost ne preporučujem, Spice ih lagano šije. Parata House su bili solidni ali su nestali u dva dana. Bio sam kod tih kineza, mislim da sam i pisao. Odlicne su im supe, prave svoje nudle na licu mesta. Nikako da odem da probam damplingse.
Frank Pembleton Posted November 28 Posted November 28 Oni na zelenjaku kod stanice za 15 i 68 jel ih ima na ovim servisima za dostavu?
*edited by mod Posted November 28 Posted November 28 1 hour ago, Frank Pembleton said: Oni na zelenjaku kod stanice za 15 i 68 jel ih ima na ovim servisima za dostavu? Ima na woltu ali im je umanjen meni kucaj Yxlanzh
goofs Posted December 17 Posted December 17 Dajte preporuku za neku sendvičaru, gde su dobri, a ne preskupi sendviči, treba mi 10-20 komada, pitam za druga. Preferably NBG/Zemun strana reke. Spoiler drug je možda student
Recommended Posts