Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Imale su dobre pite pored Tanjuga, u onoj mini ulici sto ide nizbrdo ka Cara Lazara. Ne mogu da se setim imena...

Posted

pored onog dukata, ili taj neki fazon

Posted

Ključ se zove. Meni to najbolje pite u gradu. Još imaju i uveče popust, pa može i jeftinije da se prođe.

Posted (edited)

Moram da probam. Blizu su mi a Sarajevo je samo bleda senka onog sto je nekad bilo.

Edited by katamaran
Posted

Da, Sarajevo mi se poslednji put nije baš dojmilo.

Posted

Meni je vec godinama krs. A prvih godina po otvaranju bilo je bolan da se leci.

Posted

najbolja pita na kalencu, ovi majstori sto peku pod sacem. uigrali se, mocno rulaju

gde je to?

Posted

gde je to?

unutra, udjes iz maksima gorkog na ulaz izmedju maksija i kioska sa jeftinim hlebom, odmah levo i tu si.

Posted

Fokace mi zvuce jos privlacnije od pica. Mozda ih nagovorim da predju u inostranstvo jer sam im blize od nekih delova Vracara.

Posted

Fokace mi zvuce jos privlacnije od pica. Mozda ih nagovorim da predju u inostranstvo jer sam im blize od nekih delova Vracara.

kidaju

Posted

Probam u najkracem roku makar morao na noge da im odem. Mozda probam da je doteram biciklom :)

Donosio sam i vece sa slicnih razdaljina al je tu mnogo bitno kolko je cvrsta kutija.

Posted

fokace su zakon, a i pice su odlicne. taman imaju blagi vulgaris touch da ne budu piazza fenseraj i da ti se probudi zivotinja u stomaku da podrignes kao milanovic na KZS