Frank Pembleton Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Šlomi više nije Šlomi već Hummus bar Komplet šavarma, lepo su je popunili salatom, nekako je kupus kiseliji nego kod Jevrejina, migranti su stalna klijentela Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk Čekaj Šlomi je u Beogradskoj?
Marcus Wulffings Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Čekaj Šlomi je u Beogradskoj? bivši šlomi, sadašnji hummus bar, da, beogradska Edited September 13, 2015 by Marcus Wulffings
katamaran Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Slomi je valjda napustio Srbiju. Sad je u Sarajevu? Sinoc svratio posle utakmice, uzeo bas piletinu s pecurkama, prilicno se razocarao, skroz bezukusno. Drugarica uzela neku piletinu sa susamom i jos neko povrce i to je bilo bas super, ali ovo moje promasaj. Porcije su bas velike, svaka cast, i mala je poprilicno obimna. Meni za sad najbolja piletina sa ananasom a to sam prvo probao. Pre par dana jeo piletinu sa kikirikijem koja mi je ok ali nista specijalno i neku svinjetinu cudnog imena koja je ljuta za sve pare. Edited September 13, 2015 by katamaran
katamaran Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Za odlazak Slomija ili za Sarajevo? Gazza je nesto pricao...
Marcus Wulffings Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 da je otišao znam, ali u svoju domovinu, zaista ne znam kako bi poslovao pored onih fundamentalista
katamaran Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Uzeo kiselo ljutu piletinu u Asia food-u. Nisu normalni kolko zaljucuju. Kad je meni preljuto mogu mislii nekom ko voli malo ljutkasto.
beta Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 tako se jede po aziji, ljuto da se sve puši. hrana za zmajeve
Kubrick Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 ima li negde u blizini centra da se pojede dobra domaca pita? sir, meso, krompir...
Kubrick Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 cini mi se da vise ne rade na Dorcolu, samo Nbgd.
Frank Pembleton Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 cini mi se da vise ne rade na Dorcolu, samo Nbgd. valjda sarajevska
yolo Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 najbolja pita na kalencu, ovi majstori sto peku pod sacem. uigrali se, mocno rulaju
katamaran Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 valjda sarajevska Da nisu presli u Kralja Petra? Mislim na ovu sto je bila u Cara Dusana. http://www.nadji.info/rs/fofa-domaca-pita-kralja-petra-beograd/ve32998/
Recommended Posts