September 13, 20159 yr Šlomi više nije Šlomi već Hummus bar Komplet šavarma, lepo su je popunili salatom, nekako je kupus kiseliji nego kod Jevrejina, migranti su stalna klijentela Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk Čekaj Šlomi je u Beogradskoj?
September 13, 20159 yr Čekaj Šlomi je u Beogradskoj? bivši šlomi, sadašnji hummus bar, da, beogradska Edited September 13, 20159 yr by Marcus Wulffings
September 13, 20159 yr Slomi je valjda napustio Srbiju. Sad je u Sarajevu? Sinoc svratio posle utakmice, uzeo bas piletinu s pecurkama, prilicno se razocarao, skroz bezukusno. Drugarica uzela neku piletinu sa susamom i jos neko povrce i to je bilo bas super, ali ovo moje promasaj. Porcije su bas velike, svaka cast, i mala je poprilicno obimna. Meni za sad najbolja piletina sa ananasom a to sam prvo probao. Pre par dana jeo piletinu sa kikirikijem koja mi je ok ali nista specijalno i neku svinjetinu cudnog imena koja je ljuta za sve pare. Edited September 13, 20159 yr by katamaran
September 13, 20159 yr da je otišao znam, ali u svoju domovinu, zaista ne znam kako bi poslovao pored onih fundamentalista
September 13, 20159 yr Uzeo kiselo ljutu piletinu u Asia food-u. Nisu normalni kolko zaljucuju. Kad je meni preljuto mogu mislii nekom ko voli malo ljutkasto.
September 13, 20159 yr ima li negde u blizini centra da se pojede dobra domaca pita? sir, meso, krompir...
September 14, 20159 yr Author najbolja pita na kalencu, ovi majstori sto peku pod sacem. uigrali se, mocno rulaju
September 14, 20159 yr valjda sarajevska Da nisu presli u Kralja Petra? Mislim na ovu sto je bila u Cara Dusana. http://www.nadji.info/rs/fofa-domaca-pita-kralja-petra-beograd/ve32998/