boshoku Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) pa koje pare? u dragoslava jovanovića? (btw, prvi put čujem za "picu u kornetu", al je s fotke jasno zašto se tako zove) Edited July 8, 2015 by boshoku
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) jos ako si hard core kao ja napisu ti Kreator od 220-300 za veliki. Mali se ne isplati uzimati. Edited July 8, 2015 by *edited by mod
assück Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 220-300 za cupiku? ne znam kakva i kolika bi trebalo da bude za te pare
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) Pa generalno je kombinacija finog testa i ima dosta fila ali jbg povrsina testa jednostavno nije zadovoljavajuca za tu cenu. Mada koliko vidim po fejsu imaju tu i tamo akcije sa popustima pa se onda i isplati. Edited July 8, 2015 by *edited by mod
boshoku Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je na stranu poredjenje meni je ta iz staklenca odavno na nos izasla pa mi je tek za nijansu ispred Karibika i Big Pizze koje zaista ne mogu da jedem.
katamaran Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) Bilo je nesto slicno pre par godina http://www.donesi.com/beograd/en/kornetpizza-dostava-190.php Imali su ekstra zanimljivu ponudu al su ekspresno propali. Ne znam da li su mesec dana sastavili. edit: jos ne probah tu iz staklenca Edited July 8, 2015 by katamaran
Аврам Гојић Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 meni je savamalska pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 meni je savamalska pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu.
boshoku Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 to Karibika i Big Pizze grozomor... karibik izaziva brutalnu gorušicu, big pizza je hlebčina ko golub iz "najboljih"vremena
Аврам Гојић Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. znaci otkrih toplu vodu? nisam imao pojma o toj pici do koncerta Ane Popovic, video i kao ajde da probam. posle 5 minuta, ajde da probam jos jednom. jedva me odvukla zena da se ne osevapim i treci put.
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Super je i na parce a jos je bolje sto se moze u bilo koje doba noci naruciti i bilo koja cela pica sa menija ako ti nije bas do kapricoze.
Ryan Franco Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 To se i ne dovodi u pitanju. Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra.
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra. Nisma jeo tamo, ali oni em rade do 23:00 em nisu pica na parce :)
Recommended Posts