Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

pa koje pare? u dragoslava jovanovića?

(btw, prvi put čujem za "picu u kornetu", al je s fotke jasno zašto se tako zove)

Edited by boshoku

• Replies 2.8k
  • Views 293.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Neko bi mogao bit jeban

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje

• Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari.  

Posted Images

jos ako si hard core kao ja napisu ti Kreator 

od 220-300 za veliki. Mali se ne isplati uzimati. 

Edited by *edited by mod

220-300 za cupiku? ne znam kakva i kolika bi trebalo da bude za te pare

Ogromna, eto kolika bi trebala

Pa generalno je kombinacija finog testa i ima dosta fila ali jbg povrsina testa jednostavno nije zadovoljavajuca za tu cenu. Mada koliko vidim po fejsu imaju tu i tamo akcije sa popustima pa se onda i isplati.

Edited by *edited by mod

u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je

u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je

na stranu poredjenje meni je ta iz staklenca odavno na nos izasla pa mi je tek za nijansu ispred Karibika i Big Pizze koje zaista ne mogu da jedem. 

Bilo je nesto slicno pre par godina

http://www.donesi.com/beograd/en/kornetpizza-dostava-190.php

Imali su ekstra zanimljivu ponudu al su ekspresno propali. Ne znam da li su mesec dana sastavili.

edit: jos ne probah tu iz staklenca

Edited by katamaran

meni je savamalska™ pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu

meni je savamalska™ pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu

To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. 

to

Karibika i Big Pizze

grozomor... karibik izaziva brutalnu gorušicu, big pizza je hlebčina ko golub iz "najboljih"vremena

To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. 

znaci otkrih toplu vodu? nisam imao pojma o toj pici do koncerta Ane Popovic, video i kao ajde da probam. 

posle 5 minuta, ajde da probam jos jednom.

jedva me odvukla zena da se ne osevapim i treci put.

Super je i na parce a jos je bolje sto se moze u bilo koje doba noci naruciti i bilo koja cela pica sa menija ako ti nije bas do kapricoze. 

To se i ne dovodi u pitanju. 

Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra.

Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra.

Nisma jeo tamo, ali oni em rade do 23:00 em nisu pica na parce :)