July 8, 20159 yr pa koje pare? u dragoslava jovanovića? (btw, prvi put čujem za "picu u kornetu", al je s fotke jasno zašto se tako zove) Edited July 8, 20159 yr by boshoku
July 8, 20159 yr jos ako si hard core kao ja napisu ti Kreator od 220-300 za veliki. Mali se ne isplati uzimati. Edited July 8, 20159 yr by *edited by mod
July 8, 20159 yr Pa generalno je kombinacija finog testa i ima dosta fila ali jbg povrsina testa jednostavno nije zadovoljavajuca za tu cenu. Mada koliko vidim po fejsu imaju tu i tamo akcije sa popustima pa se onda i isplati. Edited July 8, 20159 yr by *edited by mod
July 8, 20159 yr u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je na stranu poredjenje meni je ta iz staklenca odavno na nos izasla pa mi je tek za nijansu ispred Karibika i Big Pizze koje zaista ne mogu da jedem.
July 8, 20159 yr Bilo je nesto slicno pre par godina http://www.donesi.com/beograd/en/kornetpizza-dostava-190.php Imali su ekstra zanimljivu ponudu al su ekspresno propali. Ne znam da li su mesec dana sastavili. edit: jos ne probah tu iz staklenca Edited July 8, 20159 yr by katamaran
July 8, 20159 yr meni je savamalska pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu
July 8, 20159 yr meni je savamalska pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu.
July 8, 20159 yr to Karibika i Big Pizze grozomor... karibik izaziva brutalnu gorušicu, big pizza je hlebčina ko golub iz "najboljih"vremena
July 8, 20159 yr To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. znaci otkrih toplu vodu? nisam imao pojma o toj pici do koncerta Ane Popovic, video i kao ajde da probam. posle 5 minuta, ajde da probam jos jednom. jedva me odvukla zena da se ne osevapim i treci put.
July 8, 20159 yr Super je i na parce a jos je bolje sto se moze u bilo koje doba noci naruciti i bilo koja cela pica sa menija ako ti nije bas do kapricoze.
July 8, 20159 yr Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra. Nisma jeo tamo, ali oni em rade do 23:00 em nisu pica na parce :)