Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

pa koje pare? u dragoslava jovanovića?

(btw, prvi put čujem za "picu u kornetu", al je s fotke jasno zašto se tako zove)

Edited by boshoku
Posted (edited)

jos ako si hard core kao ja napisu ti Kreator 

od 220-300 za veliki. Mali se ne isplati uzimati. 

Edited by *edited by mod
Posted

220-300 za cupiku? ne znam kakva i kolika bi trebalo da bude za te pare

Posted (edited)

Pa generalno je kombinacija finog testa i ima dosta fila ali jbg povrsina testa jednostavno nije zadovoljavajuca za tu cenu. Mada koliko vidim po fejsu imaju tu i tamo akcije sa popustima pa se onda i isplati.

Edited by *edited by mod
Posted

u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je

Posted

u staklencu je cela za ~400, i realno, a varijanta: vraćaš se noćom kući, super je

na stranu poredjenje meni je ta iz staklenca odavno na nos izasla pa mi je tek za nijansu ispred Karibika i Big Pizze koje zaista ne mogu da jedem. 

Posted

meni je savamalska™ pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu

Posted

meni je savamalska™ pica, pored Corba kafea, bas dobra, zapravo ponajbolja ulicarka u gradu

To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. 

Posted

to

Karibika i Big Pizze

grozomor... karibik izaziva brutalnu gorušicu, big pizza je hlebčina ko golub iz "najboljih"vremena

Posted

To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. 

znaci otkrih toplu vodu? nisam imao pojma o toj pici do koncerta Ane Popovic, video i kao ajde da probam. 

posle 5 minuta, ajde da probam jos jednom.

jedva me odvukla zena da se ne osevapim i treci put.

Posted

Super je i na parce a jos je bolje sto se moze u bilo koje doba noci naruciti i bilo koja cela pica sa menija ako ti nije bas do kapricoze. 

Posted

To se i ne dovodi u pitanju. 

Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra.

Posted

Pa ne znam. Meni je i mesi-mesi jednako dobra.

Nisma jeo tamo, ali oni em rade do 23:00 em nisu pica na parce :)