darling Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Košava u Kralja Petra, ima sendvič sa kroketima od krompira, 140 kinte, masan i vredi sve pare. jel to sendvic leba i krompira?
belch Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Probaj pa javi, ili bolje daj assucku da proba pa javi.
banatjanin Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Košava u Kralja Petra pošto mi je kanc bio pored jedno vreme, bio sam primoran par puta da jedem tamo. nema takve trovačnice od Pešte do Bejruta.
assück Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Probaj pa javi, ili bolje daj assucku da proba pa javi. why u b hatin? :( inace to je kro-kro sendvic. u mojim veggie danima sam ga dosta rabio. jednom se i otrovao kad su bili kod Beogradjanke, i lezao i srao nedelju dana posle toga (ovaj deo je za belcharu)
belch Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) divan si ja ga volim i dalje edit kro kro sendvič, da se razumemo Edited June 19, 2015 by belch
boshoku Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 pošto mi je kanc bio pored jedno vreme, bio sam primoran par puta da jedem tamo. nema takve trovačnice od Pešte do Bejruta. kortina je 1 namazani gibon kome breskvu s grane da ubere pred mojim očima, iz ruke uzeo ne bi...
Plavimost Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Pohovani kačkavalj u Ponču u Požeškoj, 250 din, ali je dobar i naravno riknjavanje.
katamaran Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Na Donesi i danas pica fest. Pet picerija daju popust 35-40% na pice.
boshoku Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Bobo pasta sef iz Kondine vise nije Bobo? ma nije odavno (osto isti/slični vlasnik), al pošto im je bućkur od "paste", odvjek bio varijanta - prekuvaj testo; rkni đubre preko; nasmej se i naplati - boli me đole... probah dole u dušanovoj, neki sličan fast-fud-pasta-treš - za izbegavat ko me jebe kasam piglu pa moram overiti sve što vektorski skreće od utabane pljeskavica-pica "ponude"
*edited by mod Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Kod parkinga pored skupstine otvorili pizzu u kornetu pa narucili danas na poslu Sta znam, zanimljivo je i sveze ali za te pare nekako je malo. Moze da prodje izmedju dve gladi ali zato imaju neke opako ljute soseve.
Recommended Posts