Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

sirijci su za palestince bili ozbiljni igraci

sirijci RIP :(

Posted

totalno RIP za caleta sirijca

palestinci natrpaju kumina u svoj flafer kao da je sudnji dan, pored toga je gnjecav a ume da se oseca i na fritezu opako. za humus cu da ih prijavim ISIS-u pa neka vide.

Posted

eee, kakva je klopa bila nekad u siriji. okolne zemlje nisu bile ni blizu.

Posted

Liban?

Posted

mozda liban, oni su na neki način elita u tom kraju. mislim na izrael i jordan. moje najgore trovanje hranom je bilo u jordanu :puke:

Posted

Da, ti gadjas levantinski krug, Turska, ako izuzmemo krajnji istok, ipak je izvan njega po stilu kuvanja

Posted

turska je posebna kategorija, njih tam i ne računam

Posted

mozda liban, oni su na neki način elita u tom kraju. mislim na izrael i jordan. moje najgore trovanje hranom je bilo u jordanu :puke:

nisi jedini

Posted

totalno RIP za caleta sirijca

palestinci natrpaju kumina u svoj flafer kao da je sudnji dan, pored toga je gnjecav a ume da se oseca i na fritezu opako. za humus cu da ih prijavim ISIS-u pa neka vide.

ima da padne seča knezova

• 4 weeks later...
Posted

probao Big Pizza Ljutizzu,meni odgovara :)

Posted

Veliki nalet pasta fast fudova po BG gradu.

Posted (edited)

Košava u Kralja Petra, ima sendvič sa kroketima od krompira, 140 kinte, masan i vredi sve pare.

Edited by Plavimost
Posted

Agi pasta mi je zbog ekipe iz kancelarije izašla na nos. 

Posted

Istina. Svi krenuli u isto vreme. Najbolja Pasta Bella u Njegoševoj kod Cvetića. Drže neki fini ljudi, Crnogorci, sa dosta iskustva u mediteranskoj kuhinji.

Za izbegavanje onaj u Dušanovoj, kod Prve gimnazije. Peshak kod Mašinca s početka podbacio, sad se kao popravili. Ne znam kakva je Pasta Fasta u Trnskoj, kao ni novi pasta objekat u Makenzijevoj,