Marcus Wulffings Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 sa mesom je skupa znam da sam jedno jutro kao uranio da uzmem dobar burek za suprugu i mene i da sam izašao zamišljen kako je to moglo toliko da košta jedino ako jedeš u većim količinama; mene je koštalo 250 dingera ukupno, kola je devedeset
Аврам Гојић Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 250 gr bureka je na vecini mesta oko 110 dinara, ne vidim u cemu je problem sa Fofinom cenom
svashtabezneshto Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 fofa, sad mi ide voda na usta. a tako je daleko. i daju popust trudnicama ili nešto. a nisam ni trundica. super je fofa, sad bih ubila za parče fofe sa mesom.
katamaran Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Mislim da i ja imam jednu relativno blizu. Valjda u Cara Dusana. edit: Kralja Petra http://www.nadji.info/rs/fofa-domaca-pita-kralja-petra-beograd/ve32998/ Vidim po guglu da je definitivno bila u Cara Dusana al su se izgleda preselili ovamo. Edited April 18, 2015 by katamaran
darling Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) to u kralja petra se zove tadic. u cara dusana ne radi. meni je ex fofa tadic bljaks. mozda bi bio bolji kad bi za pocetak s vremena na vreme prali tepsije i kad ne bi pite razlicitog ukusa pekli u istim tepsijama Edited April 18, 2015 by darling
djeneralche Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja sam jeo Fofu u Sarajevskoj i nije nista posebno. A i nema veze sa sarajevskim pitama.
katamaran Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Postoji li danas neka dobra palacinkarnica u centru na fazon Amike? pre svega mislim na sirok izbor slanih. Slatke me ne interesuju previse. Edited April 22, 2015 by katamaran
ljakse Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Uzmem fofu ponekad kad prodjem sarajevskim, nije skupo al nije ni nešto spec Nego, sad za vikend sam u rijeci pojeo bolju potkovicu sa sirom od bilo koje ovde, a ujutru smo jeli old skul burek bolji od bilo kog ovde. Izgleda da imaju autentične ptare, to je pravo testo koje san već zaboravio
Barti66 Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Ništa neobično nije bilo nabasati po Hrvatskoj na pristojnu pa čak i odličnu pitu,savijaču,potkovicu pa čak i burek pre svih nepogoda koje su protutnjale ovim prostorima...a cenim da je sada možda i lakše pojesti tako nešto jer je broj zanatlija poreklom iz Bosne(pa i ostalih pitokvalitetnih krajeva) sada možda još i veći.
darling Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Uzmem fofu ponekad kad prodjem sarajevskim, nije skupo al nije ni nešto spec Nego, sad za vikend sam u rijeci pojeo bolju potkovicu sa sirom od bilo koje ovde, a ujutru smo jeli old skul burek bolji od bilo kog ovde. Izgleda da imaju autentične ptare, to je pravo testo koje san već zaboravio jesi to jeo kod brace? :) ja sam najbolji burek sa sirom u zivotu jela u ljubljani. Edited April 22, 2015 by darling
Recommended Posts