JakeBlues Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Ne znam da li je neko već javio ali Al-Sham više ne radi, piše da je zatvoren "zbog renoviranja". Nekako mi se ne čini da je to pravi razlog. A nešto niže niz ulicu, restoran Banija je ustupio mesto nekom "Kalimerosu". Na istom mestu je sada, u malom delu bivseg prostora, i verovatno pro forme, kafana Banija. Nije da je Banija bila neki restoran za kojim treba žaliti, ali ipak je bila landmark. Edited April 16, 2015 by JakeBlues
assück Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Al Sham u vise navrata smo se spustali iz KGBa na malo sirije ali je uvek bio zatvoren usprkos 24/7 radnom vremenu
Friend Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Pica na drva preko puta Masinca.. ko to nije jeo nema pravo da kaze da je sve probao sto ima nocu u BG :)
reg Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 +1 za anti kli-kli. Svaki put kada sam jeo testo je bilo nesto izmedju testa za palacinke i testa za picu +1 Losa pica, u rangu bucka, ako ne i gora. Pica na drva preko puta Masinca.. ko to nije jeo nema pravo da kaze da je sve probao sto ima nocu u BG :) Jel to ona pica sa testom od santimetar i kusur [i jos zivom sredinom] koju prekriva masa koja izgleda kao da je ispumpana iz necijeg stomaka? Probao sam je jednom na preporuku kolege, osecaj kad je pojedes je kao da si pojeo ciglu, miran si sledecih 5 sati, sto im je verovatno dovoljno da dobro posluju. Najbolja pica na parce nocu mi je ona prekoputa KC Grada, pored Corbe.
darling Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Pica na drva preko puta Masinca.. ko to nije jeo nema pravo da kaze da je sve probao sto ima nocu u BG :) kako da ne znamo, to je pica s povrackom. :) @ reg da, da i tebe je podsetila na isto... Edited April 16, 2015 by darling
Haralampije Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Najbolja pica na parce nocu mi je ona prekoputa KC Grada, pored Corbe. + jean
Frank Pembleton Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Pekarica na pijaci u 44., u istom nizu sa Kićanskim ali suprotna strana ubiva sa svim vrstama bureka,potkovica i savijača...(strana prema 45.) Ovo je moglo i u "Najbolji burek" temi Jel to unutra ili napolju gde su oni kiosci sa plastikom itd...
Barti66 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Unutra,prvi lokal do tezgi sa semenkama a poslednji u nizu gledajući od bele hale ka cvećarima. Edited April 17, 2015 by Barti66
Frank Pembleton Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Unutra,prvi lokal do tezgi sa semenkama a poslednji u nizu gledajući od bele hale ka cvećarima.Ok.Ima u tom redu jedna dobra pekara sa sa beskvasnim pogačama i sa maslinama i mantijama!
Marcus Wulffings Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Danas u Fofi, mešana pita, jedem dok ih gledam kako trče
katamaran Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Fofa drzi kvalitet? Nesto slicno je nekad bilo nenormalno dobro u Sarajevu u Svetogorskoj a sad nije ni bleda senka.
Marcus Wulffings Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 meni je bilo dobro, prvi put sam probao u životu
Singer Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 dobra fofa al je skupa. jeste kvalitetna ali je skupa. ne znam dal sam reko da je fofa skupa?
Marcus Wulffings Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 dobra fofa al je skupa. jeste kvalitetna ali je skupa. ne znam dal sam reko da je fofa skupa? pa šta znači skupa? 500 kinti kilogram
Singer Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 pa šta znači skupa? 500 kinti kilogram sa mesom je skupa znam da sam jedno jutro kao uranio da uzmem dobar burek za suprugu i mene i da sam izašao zamišljen kako je to moglo toliko da košta
Recommended Posts