Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Probaj Kli Kli. Ne moras cak ni da se opijes unapred.

Posted

pa jedite burek, jebale vas pice za pijane. :D

Posted

burek je opcija na odabranim mestima kada se zabode do jutarnje smene. loša pica > loš burek. 

Posted (edited)

Losa pica + dobar namaz preko = dobra klopa. Obozavao sam neku kartonsku picu preko puta pravnog kad preko stavim pavlaku i kecap. Bez tog dodatka potpuno nejestiva.

Edited by katamaran
Posted

burek je opcija na odabranim mestima kada se zabode do jutarnje smene. loša pica > loš burek.

Word.

Posted

Eh kad se setim pica-hlebara sa Slavije...masne, mekane. To je bila hrana za pijanog čoveka.

joj kad se ja samo setim: 7 piva i tri pice, a ujutru nista :lolol: 

eh mladosti...

Posted

Big Pizza Meso & Cheddar je najodvratnija pica koju sam probao,sa sve onim ogromnim kolutima crnog luka(mislim da sam to vec napomenuo na ovom topiku)

Njihove ostale pice nisam probao 

Posted

Poncho se iskvario u posl. godinu dana do nejestivosti zamalo...

Posted

Ja sam se od tog mexica prosro ko budala, baš je grozna, a i ona sa slaninom i sitnim sirom im je katastrofa, retro mi je najbolja od karibika

Posted

U Dusanovoj, preko puta Prve beogradske, otvorena je picerija sa vise nego solidnim picama i sendvicima. Pice su im za koplje ispred svih ovih dezurnih krivaca. Poceli su da rade i dostavu.

http://www.picerijamesimesi.rs/ 

Kad otvorite link ceka vas neki besmisleni zvucni napad.

Posted (edited)

ne lozi coveka

klasicna pica za baciti

+1 za anti kli-kli. Svaki put kada sam jeo testo je bilo nesto izmedju testa za palacinke i testa za picu  :wacko:

Edited by *edited by mod
Posted

podrska katamaranu za kli-kli.

meni se svidja pica u pekari na uglu takovske i draze pavlovica

Posted

meni se svidja pica u pekari na uglu takovske i draze pavlovica

+1

Posted (edited)

Pekarica na pijaci u 44., u istom nizu sa Kićanskim ali suprotna strana ubiva sa svim vrstama bureka,potkovica i savijača...(strana prema 45.)

Ovo je moglo i u "Najbolji burek" temi

Edited by Barti66
Posted

Opet nešto novo u Beogradskoj kod pravnog. Na mestu nekadašnje roštiljdžinice pored Gyrosa sada posluje Peng King, male porcije cca 350 din, velike 500 - 550, klasican izbor po desetak jela od svake vrste mesa (pile/tele/krme). Bio sam mrtav sit pa ništa nisam probao, imaju sajt www.pengking.rs

Pored je "gibanica kod dve ćerke" koju je pominjao Yolo, morao sam da siđem i malo se raspitam koliko mogu da razviju, lepa crnka sa jakim južnjačkim akcentom reče da su povukli mnoge varijante koje se nisu tražile i da su se sveli na nekoliko proverenih gibanica. Meni preporučila da probam onu "za zeta", ljutu sa mnogo kajmaka. Imaju neku akciju, dva parčeta + jogurt 190 din, a ova "za zeta" sa jogurtom 130 din. Probaću sigurno i pridružujem se željama za dug vek.

Nema više ćerki, nema više gibanice. Zatvoreno.