katamaran Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Probaj Kli Kli. Ne moras cak ni da se opijes unapred.
pacey defender Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 burek je opcija na odabranim mestima kada se zabode do jutarnje smene. loša pica > loš burek.
katamaran Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 (edited) Losa pica + dobar namaz preko = dobra klopa. Obozavao sam neku kartonsku picu preko puta pravnog kad preko stavim pavlaku i kecap. Bez tog dodatka potpuno nejestiva. Edited April 13, 2015 by katamaran
Аврам Гојић Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 burek je opcija na odabranim mestima kada se zabode do jutarnje smene. loša pica > loš burek. Word.
darling Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Eh kad se setim pica-hlebara sa Slavije...masne, mekane. To je bila hrana za pijanog čoveka. joj kad se ja samo setim: 7 piva i tri pice, a ujutru nista eh mladosti...
Zavrzan Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Big Pizza Meso & Cheddar je najodvratnija pica koju sam probao,sa sve onim ogromnim kolutima crnog luka(mislim da sam to vec napomenuo na ovom topiku) Njihove ostale pice nisam probao
Barti66 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Poncho se iskvario u posl. godinu dana do nejestivosti zamalo...
Duci Simonovic Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Ja sam se od tog mexica prosro ko budala, baš je grozna, a i ona sa slaninom i sitnim sirom im je katastrofa, retro mi je najbolja od karibika
Sem Lumis Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 U Dusanovoj, preko puta Prve beogradske, otvorena je picerija sa vise nego solidnim picama i sendvicima. Pice su im za koplje ispred svih ovih dezurnih krivaca. Poceli su da rade i dostavu. http://www.picerijamesimesi.rs/ Kad otvorite link ceka vas neki besmisleni zvucni napad.
*edited by mod Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) ne lozi coveka klasicna pica za baciti +1 za anti kli-kli. Svaki put kada sam jeo testo je bilo nesto izmedju testa za palacinke i testa za picu Edited April 14, 2015 by *edited by mod
zema Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 podrska katamaranu za kli-kli. meni se svidja pica u pekari na uglu takovske i draze pavlovica
JakeBlues Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 meni se svidja pica u pekari na uglu takovske i draze pavlovica +1
Barti66 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) Pekarica na pijaci u 44., u istom nizu sa Kićanskim ali suprotna strana ubiva sa svim vrstama bureka,potkovica i savijača...(strana prema 45.) Ovo je moglo i u "Najbolji burek" temi Edited April 14, 2015 by Barti66
pibe Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Opet nešto novo u Beogradskoj kod pravnog. Na mestu nekadašnje roštiljdžinice pored Gyrosa sada posluje Peng King, male porcije cca 350 din, velike 500 - 550, klasican izbor po desetak jela od svake vrste mesa (pile/tele/krme). Bio sam mrtav sit pa ništa nisam probao, imaju sajt www.pengking.rs Pored je "gibanica kod dve ćerke" koju je pominjao Yolo, morao sam da siđem i malo se raspitam koliko mogu da razviju, lepa crnka sa jakim južnjačkim akcentom reče da su povukli mnoge varijante koje se nisu tražile i da su se sveli na nekoliko proverenih gibanica. Meni preporučila da probam onu "za zeta", ljutu sa mnogo kajmaka. Imaju neku akciju, dva parčeta + jogurt 190 din, a ova "za zeta" sa jogurtom 130 din. Probaću sigurno i pridružujem se željama za dug vek. Nema više ćerki, nema više gibanice. Zatvoreno.
Recommended Posts