Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

"Mexico" u Caribicu sasvim pristojna iako nisam fan ulicarki.

Posted

Kli-Kli mi je isto u komsiluku i moram da priznam da tamo ne uzimam picu vec par godina. Ono par puta se zaredom razocarao i resio da vise nikad necu tu da kupim picu. I nisam.

Bucko, malo vise uz ulicu, je nesto bolja prica, ali i on ide na bazicnost i nisku cenu, tako da je to ok, ali nista vise od toga. 

Bila je u 29. Novembra, tj. Bul. Despota Stefana, kod ugla sa Drincicevom (tamo gde su tasner, krojac, obucar) sendvicara/palacinkarnica/pizza-parce pod nazivom Thalia i tu je pizza bila sasvim OK (za te parice a i inace). Testo bilo odlicno sa sve djevrek fazonom (susam po rubu). Medjutim, njih je finansijska zatvarala toliko puta zbog neizdavanja fiskalnog da se izgleda vlasnicima smucilo vise da rade, te lokal vec par meseci stoji zakatancen. 

Posted

Postoji nešto gore od Bucka?

Wow.

Posted

I meni je ok Mexico

+1

Medjutim sadasnji ukus Meksika se razlikuje od proslogodisnjeg(i ranijih godina) i to na gore.Mislim da im ona zelena paprika ima neki shmek koji mi se nimalo ne dopada 

BTW Meksiko je najvise poskupeo u proteklih nekoliko godina u odnosu na njihove ostale pice i sada kosta kao Venecija :thumbdown: (ona sto joj je korica punjana kackavaljem)-mozda je tu nesto promenjeno jer nisam jeo picu nekih mesec dana

U Bucku retko uzimam picu vec uglavnom senvic+neka salata.Na picu mi narendaju kackavalj,onako suva "klot" ne lici ni na sta

Kli Kli bese kod crkve A.Nevskog? Ranije su tu bile velike pice,ali tanke kao papir.Nisam ni zano da i dalje postoje,nisam tamo jeo bar 3-4 godine

Posted (edited)

Ja bas volim sto su tanke pice. Kultno mesto i naravno da i dalje postoje :)

Karibik sam probao jednom i uopste mi se nije svidela. Mislim da je bas bila ta Venecija. Jedino sto je lepo izgledala. Dacu im verovatno opet sansu sa Meksikom jer zvuci kao nesto sto bi moglo da mi se svidi.

Edited by katamaran
Posted (edited)

problem sa Meksikom je i to sto je retko prave i slabije se prodaje u odnosu na kapricozu (naprave jednu,a sva 4 parceta odu tek posle sat-dva),tako da ako kupujes direktno u caribiku (a ne narucujes kuci),vrlo verovatno ce biti hladna :thumbdown:

Edited by Zavrzan
Posted

Meni je mexico odlican baš zvog halapenja

Posted

ako se mene pita, od tih pica za pijani stomak, Caribic sije i KliKli i Big pizzu. kod Bucka me tek ne zanima da probam

Posted

Valjda je bar pravi halapenjo :)

Vidim da imaju onu glupu 30 minutes or less foru. U Americi je to valjda ukinuto zato sto su dostavljaci izazivali nesrece dok su jurcali da dostave pice. Pre neki dan sam citao o tome al se ne secam da li je rece samo o jednom lancu ili o svima.

Posted

29 minuta je kod njih. I dva puta nismo platitli.

Pravi je halapenjo

Posted

nama u nocnoj smeni kad narucimo kazu da ne vazi to pravilo o 30 min zbog nemogucnosti parkiranja. a parking avetinjski prazan cele noci

Posted (edited)

Pončo na bbrdu je ok u toj kategoriji pica za pijani stomak. Karibik je krš, praštajte.

Edited by pacey defender
Posted

nema sta da se prasta, sve su krs. neke veci, neke manji

Posted

Eh kad se setim pica-hlebara sa Slavije...masne, mekane. To je bila hrana za pijanog čoveka.