Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

da se nadovezem, Libanac na Zelenjaku je uzas. prvi put je bio goli prosek, ovaj put sam bacio nakon sto sam pojeo bukvalno samo peti deo junece shawarme, zapravo nisam ni stigao do mesa. prvo, i ovaj put su krastavcica imali samo u tragovima. drugo, humus im nije bio bas najsrecniji, ali ono sto me je nateralo na mucninu i bacanje hrane je miris i ukus ustajalog zejtina. imaju seljacki obicaj da pljusnu zejtin na strokavu plotnu i da ti uvaljaju jelo u to. em sto mi je blago bilo muka, em mi se miris bajatog zejtina uvukao u brkove i smrdeo tokom filma. sreca pa smo gledali Escape from New York. 

Posted

Nego, videli Al Sham i sad kad smo bili u Skopju, al nismo obišli.

• 2 weeks later...
Posted

Punjene krofne u Caribic pizza odlične, i ogromne

Posted

Palacinke u Castiello biancu su savrsene. Ozbiljno sam se navukao na to. Imaju dostavu

Posted

Moze li neka preporuka za dobru piceriju koja danas radi i radi im dostava (Dorcol) ?

Hvala! :)

Posted

Moze li neka preporuka za dobru piceriju koja danas radi i radi im dostava (Dorcol) ?

Hvala! :)

http://www.pizzabotako.rs/

po meni najbolja pizza u gradu. Moze dostava preko sajta, a nisu ti ni daleko

Posted

http://www.pizzabotako.rs/

po meni najbolja pizza u gradu. Moze dostava preko sajta, a nisu ti ni daleko

Radili do 18h taj dan, inace mi jesu first choice s obzirom da su mi blizu i da im je zbog toga isporuka vrlo brza :)

Na kraju sam otisao sam po Brooklyin pizzu preko puta Masinskog fakulteta, jer su mi dali neko sumanuto vreme za isporuku. Pizza bila odlicna, doduse, pojeo pola do kuce ;-)

Posted (edited)

Probaj (ako vec nisi) Kli Kli

Za tu kintu odlicna pica.

Edited by katamaran
Posted

ne lozi coveka

klasicna pica za baciti

Posted

Dao si mu 6,8?

Ako je već za te pare™, onda nek jede Bucka, nije pica ali ima salate preko.

Posted

Kli Kli, osim sto je realno klasicna pica za baciti (po mom misljenju) ima neke prilicno dubiozne business ideje. kazu ti jednu cenu preko telefona, druga pise na flajeru, onda putem flajera koji dobijes uz picu (koju nece da ti dostavi biciklista na vrata nego ga cekas na ulici) skapiras da se naplacuje i kutija u kojoj je doneta, i onda uz sve to sabiranje i oduzimanje mi ostali kratki za 60 kinti. koji su nebitni sami po sebi, ali mi je bitno bilo da liku koji nece da ti dostavi picu na vrata ne dam ni dinara baksisa. ovako su ga sami uzeli.

Posted (edited)

Prvi put cujem za naplacivanje kutije :)

Znam da naplacuju dostavu al su mi blizu pa obicno sam pokupim. Ona njihova Kli Kli porodicna je oko 600 kinti i bolja mi je od mase skupljih porucenih sa donesi. Nije neki fenseraj al meni uvek bas legne.

Na parce nisam nikad probao ali valjda i tako valja jer su po njoj poznati.

Bucka sam jednom probao i legla mi je zbog salate al mi se cini da je ispod salate bio neki karton a ne pica. Salata je stvarno bila odlicna.

Edited by katamaran