Tale Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) Zapravo i nije ne znam kakav izbor: ima dostava raznih, pekara kod b92 i, naravno, Pekara 30. Edited March 10, 2015 by Tale
Singer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ovo je nekako pitanje za neku opstu temu, ali takve nema ovde. Firma u kojoj radim bi trebalo uskoro da se preseli na NBG, tacnije tu oko zgrade B92, pa me zanima koje su tamo opcije za hranu? Sve dolazi u obzir, i kuvano i kineska i meso i pekare, samo da znam koje su nam opcije :) Jednom obiđi ovaj pravac. Ima sa nogu a ima i da dostavljaju. Nije spektakla al ima da se jede. Pica outlet je sasvim ok sa picama i testeninama na primer...
ljakse Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 El davao neko šansu tel avivu skoro? Sramim se priznati, ali obišao bih ga pošto mi je najbliži, a opako mi se prijeo falafel.
yolo Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 El davao neko šansu tel avivu skoro? Sramim se priznati, ali obišao bih ga pošto mi je najbliži, a opako mi se prijeo falafel. Jestivo je. NIje kao Šlomi ali realno isti kao što je uvek i bio a mi se razmazili.
Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 e a kad pominjete taj humus i tome slično, nema li restoran byblos nešto što bi trebalo da zadovolji takve standarde?
yolo Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 pa ima byblos express na kalenicu u njegosevoj o kome su podeljena misljenja. ja volim ali je malo uvrnuto, nije strejt izbor.
Singer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 meni se kolega loži na libansku kuhinju, e sad ne znam jel se loži od ranije ili se loži od kad je izvalio byblos al da može mislim da bi se venčao tamo. pri tome on ne izbija iz baze (valjda?) u Nebojšinoj kod Karađorđevog parka. to je isto to? elem... kad god čujem humus on mi prva asocijacija i neki kuvar libanac original dovučen da pravi sve što treba blablabla
yolo Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 jeste, ista je gazdarica i koncept. ne znam, ja imam neprijatno licno iskustvo sa byblosom koje nema veze sa hranom, poslednji put sam bio tamo 12.marta 2003 pa se bojim da odem ponovo da ne bude opet neko tesko sranje za ovu zemlju.
Haralampije Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) A jel bio neko u Byblosu u skorije vreme?Ja sam bio pre godinu dana,razocarao se i vise nisam odlazio Edited March 31, 2015 by Haralampije
assück Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 pa ima byblos express na kalenicu u njegosevoj o kome su podeljena misljenja. ja volim ali je malo uvrnuto, nije strejt izbor. mozda bi i bilo ok da daju toplu hranu. da je jednom, pa i kazes slucaj, ali izgleda da novozaposlenima bas trne patka
yolo Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 mozda bi i bilo ok da daju toplu hranu. da je jednom, pa i kazes slucaj, ali izgleda da novozaposlenima bas trne patka oladio ti se sendvic dok si dosao? mene uvek pitaju da li hocu da ga stave na skaru nakon sto ga zarolaju. inace si u pravu za staff, bio tamo neki genijalni lik s juga srbije koji je kidao, ali je izgleda zapao u dugove na kladzi pa je morao da menja profesiju....
assück Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 nije se oladio. ortak dobio hladan falafel, ja hladnu shawarmu ili sta bese. testo je bilo hladno, ready made, meso je bilo mlako. i jos su nas pravili budalama, rekli su bice za 10min, mi i za manje dosli, i oni kao "ohladilo se dok ste dosli". dobio sam jos prijava za hladno testo i mlaku sadrzinu.
yolo Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 a, to je sranje. nije mi se zalomilo ali realno ni ne idem cesto. jednom u dva meseca mozda.
ljakse Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Jestivo je. NIje kao Šlomi ali realno isti kao što je uvek i bio a mi se razmazili. +1 potvrđujem oficijelno smo se oprostili od Šlomija
Recommended Posts