Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

da se upišem u listu onih koji više neće jesti kod "meksikanaca". tortilja iz folije koju nafajtaju pa ubace u toster da zagreju, meso u milion začina od kojih sam osetio nula ili jedan, salse™ bezukusne. 

Posted

Kako se zvao onaj kineski Fast Food restoran na samom pocetku Beogradske,odmah iznad Parking Servisa?

Posted

e ima neki falafel na uglu zemunske i gandijeve, dijagonalno od roma company (ko zna za romu) da prijavim.

Ja nikako odem tamo, ali mislim da je neko ovde pisao da je njah
Posted

Kako se zvao onaj kineski Fast Food restoran na samom pocetku Beogradske,odmah iznad Parking Servisa?

uf znam na koji mislis. 

bio svojevremeno fantastican, a onda su krenuli opako da krajcuju i da brljave. nisam ni znao da je rahmetli.

Posted (edited)

Vidim danas na Slaviji iz tramvaja neki wok a otvorio se i neki preko puta Orla. Moracu polako da zaredjam pa cu valjda naci neki dobar :)

Ne mogu da prezalim sto se carefood zatvorio jer je klopa bila skroz ok a uvece su bili dzabe.

ter(azijski) mex(ikanci) je tesko razocarenje. 350 kinti burito u maloj tortilji. Sad jos cujem da ni ukus ne valja...

Overio i ja Burito Madre veceras. Meni im je "inspirisan" Chipotleom od onih koraka pravljenja klope, skracenog izbora salata-burito-tacos(coming soon) pa sve do pakovanja u alu foliju.

Sto se hrane tice sve ste sami rekli, za klopu koje pretenduje da bude meksicka ono je prilicno neljuto i nezacinjeno a jos sam uzeo govedinu, ljuti pirinac, zacinjeni pasulj i najlucu saslu (ima ukus kao srednje do blago ljuti pindjur) i chipotle majonez , tortilja mala ali da se nafilovati kada krene da se pravi ali dzabe sve to kada je ukus takav da ja mamuran ujutru napravim bolju i zacinjeniju samo zato sto me mrzi da jedem bajat hleb. Sije ih debelo Zapata (jeste da su restoran ali nemam bas puno meksikanaca za porediti) a vala sije ih i ono pokojno mesto na cosku palmoticeve i svetogorske. 

Kul im je dizajn i ovi sto rade su prilicno ok tako da mi se cini da ce zivotariti od ambijenta i od lokacije, ali posto ga je otvorio ipak Sandoval a ne neki lokalni preduzetnik nesto sumnjam da ce dugo potrajati.

I za kraj lik ispred mene pita jel imaju avokado, ovaj za kasom proverava u kuhinji i dobija informaciju da su ga bas danas dobili i da ga ima, lik normalno trazi gakamoli na sta dobija odgovor da je toga eto bas danas nestalo...

Dacu im jos jendu sansu za tipa mesec dana kada/ako dobiju takose ali realno mrka kapa ako u meksickom fast fudu ne mozes da se oljutis kao covek...

Edited by pavllle
Posted

Ja prolazio danas kroz Nušićevu i video tamo Tel Aviv, jel' to Šlomijeva firma? Tako mi izgleda.

Nije to Šloksi...

Posted (edited)

ono pokojno mesto na cosku palmoticeve i svetogorske. 

Kako je to bio dobar burito... I jos znas da ces da se najedes od jednog XXL jer su bili ogromni.

Reinkarnirali su se par ulica dalje

http://www.011info.com/kucna-dostava/ludara-burito-pizza

Za sada sam samo jedan probao. Ok, ali mi je ipak bio neukusniji nego ranije. Sigurno cu im jos dati sansu al nikako da dodju na red.

Edited by katamaran
Posted

Ja nikako odem tamo, ali mislim da je neko ovde pisao da je njah

jeste njah.

bilo dobro nešto što se zove koba ili kobu, meso sa bademom unutra i nekim sosom. falafel i humus grozni i to u tortilji iz prodavnice

Posted

Kako je to bio dobar burito... I jos znas da ces da se najedes od jednog XXL jer su bili ogromni.

Reinkarnirali su se par ulica dalje

http://www.011info.com/kucna-dostava/ludara-burito-pizza

Za sada sam samo jedan probao. Ok, ali mi je ipak bio neukusniji nego ranije. Sigurno cu im jos dati sansu al nikako da dodju na red.

Mad mex, bili su kul, radio sam u blizini, pa smo cesto jeli tamo. Jednom sam rekao da mi stave malo ljuce, pa je bilo jos bolje. Zelju sam ponovio i naredni put, ali su to izgleda taj put shvatili kao izazov, pa sam na trecini poceo da placem, slinim, samo mi je para iz usiju falila. Najbolja je bila koleginica koja me pogledala i pitala zasto placem :lolol: .

Posted

Sa njima sam uvek vodio dugotrajne pregovore koliko da mi zaljute burito. Obicno smo uspevali da se sporazumemo ali par puta je bio bas brutalan.

Posted

jednom ga je baja toliko zaljutio, a posto sam bio prilicno gladan lakse mi je bilo da progutam burito nego li ponos, da je na kraju izvadio i domacu rakiju da casti.

Nisam znao da je ista ekipa, hvala na dojavi probace se :)

Posted (edited)

A izvesni Zeevi Goldman kaže: Pazite, mali prevarant....

Izvesni je bio (navodno) Shlomijev partner u Hummus Marketu. Navodno razlog sto je HM zatvoren.

Enivej, jos apdejta. Malocas prosao pored ukatanacenog HM. Na izlogu se pojavio dvojezicni natpis: "Renoviranje u toku - otvaramo uskoro".

Sta god da otvore, to ce biti bez Shlomija.

Shlomi je napustio Srbiju, dokurcilo mu a i bilo je raznih neprijatnosti, kao sto je recimo fajt sa vlasnikom prostora koji je pokusao da mu otme masine pa su radile pesnice. Masine su bile neko vreme u Smokvici ali vise nisu tamo. Ne znam da li ce moci da se kupi humus na meru kod njih, kao sto mi je rekao jedan od vlasnika. Javicu sta saznam i da li valja.

U medjuvremenu sam u krizi humuske ovisnosti otisao jednom u Tel Aviv HH u Carice Milice i jednom na Kalenicu. Ugodjaj je dosta jadan, ali se moze pojesti. Sve je gore nego kod Shlomija, i falafel, i humus i prilozi ali jbga, tesko mi je priznati ali je jestivo.Ako mozete da birate, meni je Kalenac bio bolji, mada je receptura ocigledno ista plus sam danas proveo neocekivano vreme u wc-u. Humus u obe varijante ima dobru strukturu ali je bzvz zacinjen, negostaje mu zing koji je Shlomi imao. Ponesite jedan limun sa sobom pa nacedite malo ili ga doradite kod kuce. Fali i soli.

Srbija, sranje.

Edited by gazza1
Posted

Palestince ni ne uzimate u razmatranje. Zar im je toliko losiji humus? sto se falalafela tice probajte da pravite sami. Retko lako za spremanje.

Jedino treba staviti daleko manje soli od ovog lika. On kaze 1.5 kasika a po meni ne treba vise od trecine toga.