Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Inače opremu je preuzeo jedan poznati prestonički restoran koji Caligula najviše voli.

Smokvičari su, takođe, naučili da prave humus po Šlomijevom receptu i prodavaće ga za poneti.

Posted (edited)

Restoran "Smokvica"

jbt sad ima četiri "Smokvice", poslednji put kad sam gledao bile su dve :mellow:

binarna_deoba_bakterija.gif

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

I kad odem tamo da jedem, pred očima imam prizor deobe ćelija, pa dobro... vidim da imaju akcenat na smokvicama

Edited by Marcus Wulffings
Posted (edited)

ali da vidimo, imaju i neke specijalitete kao što su:

Biftek Straccetti1600 grilovani bifek sa kremo od vrganja i tartufa  

Lingvini d’inverno850 lingvini sa ćuretinom, pršutom, sušenim paradajzom i ruzmarinom u kremastom sosu od vrganja

Edited by Marcus Wulffings
Posted

deluje dobro s obzirom na cenu

Posted

ali da vidimo, imaju i neke specijalitete kao što su:

Biftek Straccetti1600 grilovani bifek sa kremo od vrganja i tartufa   Lingvini d’inverno850 lingvini sa ćuretinom, pršutom, sušenim paradajzom i ruzmarinom u kremastom sosu od vrganja

FYI na ovom forumu je "Smokvica", u nekim krugovima, simbol za urbani hipsteraj, vođeni su mnogi ratovi na tu temu

Posted

Ja mislim da ne moraju da se nose crvene hlačice i šeširići da bi se jela ovakva hrana, nema tu ništa hipsterski

Posted

FYI na ovom forumu je "Smokvica", u nekim krugovima, simbol za urbani hipsteraj, vođeni su mnogi ratovi na tu temu

Ona u Airportcitiju je simbol korporacijskog hipsteraja, bezukusna hrana i pice za previse para, ali poza u Smokvici vredi dosta, nekima cak i potencijalnog muza. :P

Gradske smokvice nisam posecivala te nisam kompetentna.

Salu na stranu, hrana koju sam probala je ispod prosecnog ukusa a iznad prosecne cene za taj (ne)kvalitet. Nisam se upustala u avanturu sa biftecima i slicnim stvarima.

Posted

čekaj sad, konfuzija Daboviću.

zadnji info koji sam ja imao - iz par izvora, navodno direkt od Šlomija -  je da će ovaj otvoriti ponovo, ne na tom mestu, ali da otvara novu radnju.

šta je sad jbt, jesi siguran da nema ništa od toga?

Posted

drugim rečima, oni što doručkuju u hleb i kifle ručaju u smokvici... :fantom:

Posted

čekaj sad, konfuzija Daboviću.

zadnji info koji sam ja imao - iz par izvora, navodno direkt od Šlomija -  je da će ovaj otvoriti ponovo, ne na tom mestu, ali da otvara novu radnju.

šta je sad jbt, jesi siguran da nema ništa od toga?

Izvor, tj. četvrti član mudne reprezentacije kaže da nema leba i da je oprema već prodata "Smokvici".

Posted

Kakav li je to trošak na dnevnom nivou boga ti božijeg?

Posted

Izvor, tj. četvrti član mudne reprezentacije kaže da nema leba i da je oprema već prodata "Smokvici".

sad mi javio.

argh.