Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Inače opremu je preuzeo jedan poznati prestonički restoran koji Caligula najviše voli. Smokvičari su, takođe, naučili da prave humus po Šlomijevom receptu i prodavaće ga za poneti.
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) Restoran "Smokvica" jbt sad ima četiri "Smokvice", poslednji put kad sam gledao bile su dve Edited October 6, 2014 by Грешни Василије
Marcus Wulffings Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) I kad odem tamo da jedem, pred očima imam prizor deobe ćelija, pa dobro... vidim da imaju akcenat na smokvicama Edited October 6, 2014 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) ali da vidimo, imaju i neke specijalitete kao što su: Biftek Straccetti1600 grilovani bifek sa kremo od vrganja i tartufa Lingvini d’inverno850 lingvini sa ćuretinom, pršutom, sušenim paradajzom i ruzmarinom u kremastom sosu od vrganja Edited October 6, 2014 by Marcus Wulffings
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 ali da vidimo, imaju i neke specijalitete kao što su: Biftek Straccetti1600 grilovani bifek sa kremo od vrganja i tartufa Lingvini d’inverno850 lingvini sa ćuretinom, pršutom, sušenim paradajzom i ruzmarinom u kremastom sosu od vrganja FYI na ovom forumu je "Smokvica", u nekim krugovima, simbol za urbani hipsteraj, vođeni su mnogi ratovi na tu temu
Marcus Wulffings Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja mislim da ne moraju da se nose crvene hlačice i šeširići da bi se jela ovakva hrana, nema tu ništa hipsterski
nera Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 FYI na ovom forumu je "Smokvica", u nekim krugovima, simbol za urbani hipsteraj, vođeni su mnogi ratovi na tu temu Ona u Airportcitiju je simbol korporacijskog hipsteraja, bezukusna hrana i pice za previse para, ali poza u Smokvici vredi dosta, nekima cak i potencijalnog muza. :P Gradske smokvice nisam posecivala te nisam kompetentna. Salu na stranu, hrana koju sam probala je ispod prosecnog ukusa a iznad prosecne cene za taj (ne)kvalitet. Nisam se upustala u avanturu sa biftecima i slicnim stvarima.
banatjanin Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 čekaj sad, konfuzija Daboviću. zadnji info koji sam ja imao - iz par izvora, navodno direkt od Šlomija - je da će ovaj otvoriti ponovo, ne na tom mestu, ali da otvara novu radnju. šta je sad jbt, jesi siguran da nema ništa od toga?
Singer Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 drugim rečima, oni što doručkuju u hleb i kifle ručaju u smokvici...
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 čekaj sad, konfuzija Daboviću. zadnji info koji sam ja imao - iz par izvora, navodno direkt od Šlomija - je da će ovaj otvoriti ponovo, ne na tom mestu, ali da otvara novu radnju. šta je sad jbt, jesi siguran da nema ništa od toga? Izvor, tj. četvrti član mudne reprezentacije kaže da nema leba i da je oprema već prodata "Smokvici".
Marcus Wulffings Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Kakav li je to trošak na dnevnom nivou boga ti božijeg?
banatjanin Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Izvor, tj. četvrti član mudne reprezentacije kaže da nema leba i da je oprema već prodata "Smokvici". sad mi javio. argh.
Recommended Posts