Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A izvesni Zeevi Goldman kaže: Pazite, mali prevarant....Ajde prepričaj
Marcus Wulffings Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Samo to sam video na fejsu, to je neka svađa između Jevreja
Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Samo to sam video na fejsu, to je neka svađa između Jevreja Eto sta kloaka uradi...da se jevreji gloze....
Marcus Wulffings Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nema više... moraćete u razvodnjeni i sladunjavi Tel Aviv
Marcus Wulffings Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Šta su uopšte tražili u ovoj rupetini pre svega?
ljakse Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Znam da nema, nego je l ima neki insajd info? edit: u tel aviv svakako neću, makar iz principa. Teška srca u Biblos i onaj još jedan u Njegoševoj, pa da vidimo kako je na duže staze. Edited October 5, 2014 by ljakse
Marcus Wulffings Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Ja nisam čuo nikakve detalje, nisam član te njihove zajednice Edited October 5, 2014 by Marcus Wulffings
kobni zelaya Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ljakse, što ne u Biblos, tamo nikad ništa loše nisam jeo? Mislim na ff na Kaleniću.
ljakse Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pa kažem da ću ići, al njihov falafel me nije impresionirao onomad kad su se otvorili, onako prosek. Par ostalih varijanti koje sam probao su mi kul.
Zavrzan Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja nisam čuo nikakve detalje, nisam član te njihove zajednice Ne mora da znaci da su clanovi zajednice ;) BTW ja sam do malocas mislio da je Hummus Market i Tel Aviv Hummus House ista stvar Zar nije Shlomi pre drzao radnju na Zelenom Vencu gde je sada Hummus House? To je izgleda situacija poput one Fofa/Tadic <_<
Marcus Wulffings Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Da da, držao je taj Tel Aviv zajedno sa svojim izraelskim sunarodnikom dok se nisu razišli, a onda je otvorio hummus market
kobni zelaya Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pa kažem da ću ići, al njihov falafel me nije impresionirao onomad kad su se otvorili, onako prosek. Par ostalih varijanti koje sam probao su mi kul. A, nisam razumeo. Doduše nisam tamo ni jeo falafel, ali im je sve drugo bilo ok.
belch Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 a smor baš mi krivo ako neko zna detalje, pliz podelite, da znam koga da mrzim
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jedan detalj koji sam, upravo saznao od dobro upućenih članova foruma koji trenutno nisu u mogućnosti da postuju: Tel Aviv Hummus House (Zeleni venac) nema nikakve veze sa gašenjem Hummus Marketa. Na stranu inferiorni kvalitet, oni nisu hajkali Šlomija ni na koji način. U pitanju je interna stvar u Hummus Marketu...
Recommended Posts