Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovaj burito od mene veceras dobija minuscinu za krajnji neprofesionalizam. Objave da rade do keca a onda zatvaraju u deset jer su sve prodali  :isuse:

Nesto sam bio umoran pa krenem bajkom. Na licinom mestu vidim da ne mogu bezbedno da ostavim bajk dok uzimam klopu pa sam isti oterao kuci i vratio se peske (ako nista drugo bar sam na 5 minuta odatle) Kad sam se vratio klopa malo morgen...

Srecom klopa M u blizini. Uzeo neki punjeni cevap Mocart koji je otprilike ono sto u Dafu zovu rol(500 грама. Вешалица, пилећи филе, кобасица, шунка, качкаваљ, кајмак, печурке). Sastojci daleko bolji od Dafa (barem od ovoga sto sam relativno skoro jeo)

Ova zver i grilovano povrce 560 kinti. Nisam sve pojeo a opet sam se prejeo i ne merem dihat

Edited by katamaran
Posted

Ovaj burito od mene veceras dobija minuscinu za krajnji neprofesionalizam. Objave da rade do keca a onda zatvaraju u deset jer su sve prodali  :isuse:

danas u sest posle podne nije bilo curosa s nutelom il vocem, samo s karamelom. kupila, probala, bacila. maaasno i slatko. bljak. 

Posted

hrana kod skvo i poglavice, bul zorana đinđića između ex perpera i oš duško radović, u stambenoj zgradi. kejdžun batak i ko zemlja jake pohovane palačinke sa malinama. imaju i vatrenu vodu.

u tri brata pa gleda na ulicu? odma kad se skreće desno tj ulazi u blok?

Posted

Šta ćeš ti ovde?

Ajde razguli!

Posted

Axa
Posted

danas u sest posle podne nije bilo curosa s nutelom il vocem, samo s karamelom. kupila, probala, bacila. maaasno i slatko. bljak. 

Kako su krenuli dajem im jedno 6 meseci. Eventualno im dodam jos malo kad (ako) probam burito.

• 2 weeks later...
Posted

Kakav je na kraju burito sa Terazija? Jel dosta jedan za ješnu personu?

Posted

Kakav je na kraju burito sa Terazija? Jel dosta jedan za ješ[/size]nu personu?

pre par večeri sam u 8 uveče pokušao da utvrdim istu stvar. sva svetla unutra su gorela, za pultom nije bilo nikoga, i u zaključanom lokalu je neki deda čitao novine. nema obaveštenja, nema ništa. kucnuo sam na vrata, deda mi je signalizirao rukom da produžim dalje.

nemoguće je da postoji, bilo gde na svetu, toliko glup gazda, tako da zaključujem da je ovaj lokal nastao isključivo za brzo pranje novca ili kakvu sličnu rabotu.

Posted

hrana kod skvo i poglavice, bul zorana đinđića između ex perpera i oš duško radović, u stambenoj zgradi. kejdžun batak i ko zemlja jake pohovane palačinke sa malinama. imaju i vatrenu vodu.

Zakatančeno

Posted (edited)

pre par večeri sam u 8 uveče pokušao da utvrdim istu stvar. sva svetla unutra su gorela, za pultom nije bilo nikoga, i u zaključanom lokalu je neki deda čitao novine. nema obaveštenja, nema ništa. kucnuo sam na vrata, deda mi je signalizirao rukom da produžim dalje.

nemoguće je da postoji, bilo gde na svetu, toliko glup gazda, tako da zaključujem da je ovaj lokal nastao isključivo za brzo pranje novca ili kakvu sličnu rabotu.

:isuse:

Genijalni su. Pisao sam kad su zatvorili tri sata ranije jer su sve prodali.

Mozda se prosetam veceras ako me ne bude mrzelo ali ce verovatno i meni deda da mase.

edit: na foursquare ih dosta hvale ali ovom nekako najvise verujem

Odlično uradjen dizajn. I to je to. Sve što sam tražio - nema. Prvi dan su mi rekli - nemamo vise hrane. Drugi dan - bilo je hrane, ali očajnog kvaliteta. IZBEGAVATI!!! 

A ovo je za mene smrtni greh

mnogo štede na sastojcima i nema gvakamoli

https://foursquare.com/v/burrito-madre/54183b08498e10d47c823b14

Nahvalise na donesi Ludara burito a ja bas i nisam pao na dupe

http://www.donesi.com/beograd/ludaraburito-dostava-951.php

Mnogo su mi bili bolji dok su bili u Palmoticevoj. I sad je ok filovan al je salsa ranije bila mnogo lepsa.

Edited by katamaran
Posted

kolko si puta otisao do tamo, mogao si vec sam da napravis (bolji) burito :)

Posted

Nema nikakve sumnje da ja pravim bolji burito.

Jedino me mrzi a nemam ni velike tortilje. Iz nekog razloga se u mom kraju prodaju iskljucivo male.

Posted

ono sto sam video na tv.u al nikako da probam (lenj sam suvise):

umesto gotovih tortilja da napravim palacinke sa kukuruznim brasnom

na tv.u delovalo ukusno :)

Posted

Zakatančeno

šteta. mesto su držali mlađi tip i riba (ili muž i žena), izašli iz filmova kevin smitha, a takvo je i mesto bilo. interesovao se kako mušterije cene klopu, proporučivao... žalio se kako ga je izvesna starija gospođa - baba iz zgrade koja navodno ima astmu prijavila inspekciji, smetao joj naravno. i valjda su ga utukli... isticao je kako redovno plaća poreze i sve dažbine državi. jbg... glasam za ovakve usamljenje jahače i male biznise, al one iz entuzijazma, koji lagano zamiru, što dolaskom šoping molova (butici i sve što je živelo po tržnim centrima) što nedostatkom sredstava da podmažu gde i kad treba pošto na žalost u ovoj državi sve tako funkcioniše