Shan Jan Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Stave, verovali ili ne, u somun. Ne znam kako ali im uspe. Oko 300gr.
assück Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 zajebah se, nije da nisam očekivao. na mestu bivse ALKATRAZ šupe (nekad ''Barka'') sada je Banjalučki Ćevap. ja ušao, jer sam video da ima i gyros (naime, od banjalučkog mi poslednjih par puta bilo baš loše). nikad u životu ništa gore nisam jeo. nema pita bread već neka loša lepinja koju natope nekom supom koju su prosuli na plotnu, loš pileći giros, užasni prilozi. tzatziki veze nikakave nema, užas, užas, užas. sve je toliko prezačinjeno da se oseća samo tona začina i neke neprijatne pikantnosti, kao da je stavljeno u neki bolesni spoj jeftine kocke za supu i bajatog bibera.
Аврам Гојић Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Becka u Kazini sabivaAha, super im je becka pod uslovom da je ispeku
Milogled Bluff Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Jebemga, ova dva puta sto sam je jeo bila je ispecena. I sveza, mekana, socna i slasna. Edited May 3, 2012 by Milogled Bluff
Matilda Ivancic Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jebemga, ova dva puta sto sam je jeo bila je ispecena. I sveza, mekana, socna i slasna.+10 puta
Recommended Posts