Milogled Bluff Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 mozda su pileci bataci s krompirom i feferonama bolji izbor +1Ali samo za prave poznavaoce i sladokusce. Ljude neprikosnovene erudicije i nuporedivog iskustva. Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 (edited) +1Ali samo za prave poznavaoce i sladokusce. Ljude neprikosnovene erudicije i nuporedivog iskustva.e kad smo kod njega videh danas polusmesnu scenu, on s aktovkom, onako dzepast i obucen u neki demodiran sako i kosulju a pored njega, drasticno smrsaveli kolega, bradati ridjan sloba, u suskavom prsluku, vuce crveni kofer na tockicima. isli su u pravcu mornara Edited February 21, 2012 by Matilda Ivancic Link to comment
Milogled Bluff Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 (edited) Obaveze zovu. A i piletina s krumpirom Edited February 21, 2012 by Milogled Bluff Link to comment
Milogled Bluff Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Pojeo malopre pljeskavicu kod Leskovcanina u Balkanskoj. Sasvim korektno, ali nista epohalno. Cijena - 230 dinara (kajmak i urnebes se doplacuju). Kolicina - 200 grama, dosta pristojno, maltene dovoljno da se covek najede. Link to comment
pacey defender Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Pojeo malopre pljeskavicu kod Leskovcanina u Balkanskoj. Sasvim korektno, ali nista epohalno. Cijena - 230 dinara (kajmak i urnebes se doplacuju). Kolicina - 200 grama, dosta pristojno, maltene dovoljno da se covek najede.Poslednji put sam jeo pre otprilike 3 godine. Ukus industrijskog bibera je dominirao pa sam odlučio da ih izbegavam. Ali vidim da ih hvalite u poslednje vreme. Moraću da ih testiram, rad sam da im oprostim ružnu prošlost. Link to comment
Milogled Bluff Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ja ne pamtim kada sam tamo jeo poslednji put. Secam se da sam jednom tamo drezdao cekajuci da ispeku pljeskavicu i na njihovom prijemniku gledao TV duel Vuk - Seselj Posle toga sam bio mozda jos dvaput. Link to comment
henrik larsson Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 i na njihovom prijemniku gledao TV duel Vuk - Seselj Ko je dobio? Missim, glupo je pitanje, al čisto da potvrdim. Link to comment
Milogled Bluff Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 jel bolja od hnovljanske?Ma ni prineti.E, dobro me poceti da ti ono pogledam Link to comment
*edited by mod Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Zadnji put kad sam jeo tamo, sto je bilo pre nekih godinu dana, sam naleteo par puta na deo kosti ili hrksavice a ukus nije bio nista poseban za tu cenu pa sam ih batalio. Link to comment
ToniAdams Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 fuj u kurac! to mi najgore kad se desi!nadam se da pricas o leskovcaninu a ne o hnovom. Link to comment
henrik larsson Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ja sam naleteo na celu butnu kost ajkule u pohovanom kačkavalju u Vajatu, pre 6 meseci. Beat this. Link to comment
*edited by mod Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Leskovcanin naravno. U HN se pored mesa moze zagristi samo onaj ultra mekani i poluistopljeni kackavalj. Link to comment
Milogled Bluff Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) A ja sam u Dafu jos kad ikad u gurmanskoj pljeskavici nasao zivu svinju, sa 13 prasica.Jedva sam je pojeo. Edited March 2, 2012 by Milogled Bluff Link to comment
Recommended Posts