February 21, 201213 yr mozda su pileci bataci s krompirom i feferonama bolji izbor +1Ali samo za prave poznavaoce i sladokusce. Ljude neprikosnovene erudicije i nuporedivog iskustva.
February 21, 201213 yr +1Ali samo za prave poznavaoce i sladokusce. Ljude neprikosnovene erudicije i nuporedivog iskustva.e kad smo kod njega videh danas polusmesnu scenu, on s aktovkom, onako dzepast i obucen u neki demodiran sako i kosulju a pored njega, drasticno smrsaveli kolega, bradati ridjan sloba, u suskavom prsluku, vuce crveni kofer na tockicima. isli su u pravcu mornara Edited February 21, 201213 yr by Matilda Ivancic
February 21, 201213 yr Obaveze zovu. A i piletina s krumpirom Edited February 21, 201213 yr by Milogled Bluff
March 2, 201213 yr Pojeo malopre pljeskavicu kod Leskovcanina u Balkanskoj. Sasvim korektno, ali nista epohalno. Cijena - 230 dinara (kajmak i urnebes se doplacuju). Kolicina - 200 grama, dosta pristojno, maltene dovoljno da se covek najede.
March 2, 201213 yr Pojeo malopre pljeskavicu kod Leskovcanina u Balkanskoj. Sasvim korektno, ali nista epohalno. Cijena - 230 dinara (kajmak i urnebes se doplacuju). Kolicina - 200 grama, dosta pristojno, maltene dovoljno da se covek najede.Poslednji put sam jeo pre otprilike 3 godine. Ukus industrijskog bibera je dominirao pa sam odlučio da ih izbegavam. Ali vidim da ih hvalite u poslednje vreme. Moraću da ih testiram, rad sam da im oprostim ružnu prošlost.
March 2, 201213 yr Ja ne pamtim kada sam tamo jeo poslednji put. Secam se da sam jednom tamo drezdao cekajuci da ispeku pljeskavicu i na njihovom prijemniku gledao TV duel Vuk - Seselj Posle toga sam bio mozda jos dvaput.
March 2, 201213 yr i na njihovom prijemniku gledao TV duel Vuk - Seselj Ko je dobio? Missim, glupo je pitanje, al čisto da potvrdim.
March 2, 201213 yr Zadnji put kad sam jeo tamo, sto je bilo pre nekih godinu dana, sam naleteo par puta na deo kosti ili hrksavice a ukus nije bio nista poseban za tu cenu pa sam ih batalio.
March 2, 201213 yr fuj u kurac! to mi najgore kad se desi!nadam se da pricas o leskovcaninu a ne o hnovom.
March 2, 201213 yr Ja sam naleteo na celu butnu kost ajkule u pohovanom kačkavalju u Vajatu, pre 6 meseci. Beat this.
March 2, 201213 yr Leskovcanin naravno. U HN se pored mesa moze zagristi samo onaj ultra mekani i poluistopljeni kackavalj.
March 2, 201213 yr A ja sam u Dafu jos kad ikad u gurmanskoj pljeskavici nasao zivu svinju, sa 13 prasica.Jedva sam je pojeo. Edited March 2, 201213 yr by Milogled Bluff