August 18, 201113 yr Gurmanska u HN :o Toliko je dobra da mi je malo falilo da otkazem odlazak na utakmicu i vratim se po jos jednu.
August 19, 201113 yr Gurmanska u HN :o Toliko je dobra da mi je malo falilo da otkazem odlazak na utakmicu i vratim se po jos jednu.Fei brines me. Ja je jedva pojeo, previse mi bila. Ono jes da ja kao idem sad na buckanje i vodim racuna o ishrani al opet... nemoj da dodjes u moje kilograme.Da li se u Bg mogu naci falafele?Imas na brzoj hrani - ostalo. Palestinac nudi i neku arapsku verziju girosa ako ti je do mesa.
August 19, 201113 yr Aj ti na kava del mar, pa tamo davaj velnes konsalting usluge. Mi ovde volimo svoje narodnjake i holesterol.
August 19, 201113 yr I ti si mi se ubucio malo, mislim da je krajnje vreme da prestanes da negiras i pogledas realnosti u oci. :P Aj, u pravu ste, svasta pricam na ovom svetom gurmanskom topiku.
August 19, 201113 yr samo da kažem još 1 - ćevapi u Orašcu izuvaju! kao i leskovački uštipci a i teleća čorba - mislim sve je to slow food ali kad već zborimo...posle tekme (da, Aci javiti kuriozitet i da napomene kako Zvezda uvek pobeđuje kad ja jedem u HN a gubi kada to radi Fei ) opet pokušao da se domognem HNa, majstor kaže rade max eventualno do 23h, ja pokucao u 23:45 :cry:sveo sam se na skadarlijsku kobaju i moram iz drugog puta da napomenem - meni su te kobaje u Skadarskoj ono mega mediokritet. ne znam, možda taj tip kobaja nije za mene, ja volim tanke crvene roštiljske, ali prošli put ljuta a ovaj skadarlijska, isti ukus, ista prezačinjenost i mrvljenje. realno, nikad više.
August 19, 201113 yr progoneći vas musav od gurmanske sa pivom u ruci. Gde ima da se pazari ovaj konbo? U Haj Nehaju?
August 19, 201113 yr Fei brines me. Ja je jedva pojeo, previse mi bila. Ono jes da ja kao idem sad na buckanje i vodim racuna o ishrani al opet... nemoj da dodjes u moje kilograme.Pa i ja sam je jedva pojeo
August 19, 201113 yr sveo sam se na skadarlijsku kobaju i moram iz drugog puta da napomenem - meni su te kobaje u Skadarskoj ono mega mediokritet. ne znam, možda taj tip kobaja nije za mene, ja volim tanke crvene roštiljske, ali prošli put ljuta a ovaj skadarlijska, isti ukus, ista prezačinjenost i mrvljenje. realno, nikad više.Jašta more.
August 19, 201113 yr Pa dobro, jedva, nisam bio pregladan.Btnj jesam ja bio kurate srece ili je cekanje 15-20 minuta normalno? Gospodza neka radila, od priloga samo kupus sto je i najbolje posto savrseno ide uz onu gurmansku.
August 19, 201113 yr I ja cekao. Cini se da je normalno. A jel ja jedini grbav pa mi dadose paradajz mesto kupusa?
August 19, 201113 yr od mesa? Imas na brzoj hrani - ostalo. Palestinac nudi i neku arapsku verziju girosa ako ti je do mesa.Na brzinu sam kucao pa pogrijesio topic. Idem na ostalo.