Milogled Bluff Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Ja sam jeo samo obicnu i gurmansku, ortak danas uzeo rolovatu dzigericu i sve je vrhstra Link to comment
MachineGunEtiquette Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 U HNovom se može jesti ova 180dinarska kako za astalima unutri, tako i za onim ispod suncobrana napolju. Empirija čista i nepatvorena.Tetka preporučila i punjenu pilećinu, te će i to biti oprovano. Link to comment
assück Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 već ne mogu da sedim od anticipacije... kom se mesnom carstvu privoljeti? Link to comment
Feindouno Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Kobasica za dorucak, HN za rucak, ostalo zavisi od rezultata. Link to comment
Daddy Cool Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 A sta fal Stepinom vajatu? Mi cigani iz unutrasnjsti sam tamo jedemo kad dodjemo to nam najlakse da se ne izgubimo :-)Sent from my cigla using TapatalkSamo cepaj u Vajatu, tamo se uvek ceka, tako da nije toliko velika razlika kad je utakmica. A odnos cena/kvalitet je odlican u poredjenju sa mnogim drugim mestima. Link to comment
assück Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 ne čeka se baš uvek, posebno ako dođeš krajem decembra u 03AM ili ako naručiš fonom ali za tekmu bude gužvanjac kao za NG Link to comment
Feindouno Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Ljuta izuva, ostale mi nisu nesto. Danas probao beogradsku, dosta tanko.In other news kod matorog u Takovskoj radi neki lik koji nije matori iz Takovske :o Link to comment
Lezilebovich Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Jeo danas i punjenu piletinu u HN. Nije toliko bogata sirom i slaninom kao gurmanska, ali je odlična... Link to comment
assück Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 :žval:ja na kraju ništa od navedenog, nego se idem oždrat u "Orašcu". što je ok, ali nikako da dođe to vreme a ja gladan za sve pare Link to comment
dig_chohano Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Jbt, ja bih sve to pojeo što ovde pominjete, što ću i uraditi kad dođem u Bgd zbog čega ću, naravno, crći, al ću onda da se povampirim i opet sve to da jedem ponovo usput progoneći vas musav od gurmanske sa pivom u ruci. Link to comment
Feindouno Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 (edited) +1edit:1 kuriozitet je da sam pred proslu utakmicu ja jeo u Orascu a assuck u HN-u a danas je obrnuto. Javite Aci Stojanovicu. Edited August 18, 2011 by Feindouno Link to comment
Recommended Posts