Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Jel moze tamo negdje da se jede il mora s nogua?Sutra ce 1 da strada prije utakmice u nadi da ce rezultat biti kao u assuckovom slucaju.

Posted (edited)

Moze da se sedi, to je u principu kafana.+1 i od mene. Stavili mi paradajz, zapakovali i dali u kesi. Nista od toga im nisam trazio. Valjda proceni majstor coveka pa mu zapakuje sta misli da treba :Pa da, gazza tamo ici nece. Kad sedoh jedna rupa na stolnjaku je prohodala i brzo se sakrila ispod stola.

Edited by Shan Jan
Posted

sto nece, ja postujem sve sto postuje i fauna oko mene!

Posted

Ma ti si mog turcina napljuvao. Dok ne povuces tu rec bube & me te ne primamo za nas stol!

Posted

ne znam o cemu pricas, kog i kakvog turcina ja napljuvao - to je ontoloski nemoguce covece!

Posted

Nacuo sam da si se zalio na higijenu kod turcina iz aleje gladnih. Ako to nije istina, onda moje gurmansko izvinjenje -_-

Posted

jel si lud, ja bi turcima noge bre lizao. i ovim laznim, nasim!

Posted
Jel moze tamo negdje da se jede il mora s nogua?Sutra ce 1 da strada prije utakmice u nadi da ce rezultat biti kao u assuckovom slucaju.
nemoj da se zajebeš i da tražiš da jedeš tamo, ima restoranski jelovnik i gurmanjska je nekih 400+. ova s nogua je onih 180 dingera. ili prvo pitaj da li može ta za poneti u restauraciji.ja sam se razmišljao šta da radim, izgleda da neće biti senjačkog roštilja za pred tekme, da li da idem u kraj i jedem kod Debelog u VStepe prvi put (kažu da je dobar, ali sve mi se čini da će opet pasti 1 gurmanska u HNovom zbog radi protiv uroka, tj ponavljanja rezultata. pa možda i naletim na nekog furunaša...
Posted

A sta fal Stepinom vajatu? Mi cigani iz unutrasnjsti sam tamo jedemo kad dodjemo to nam najlakse da se ne izgubimo :-)Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

fali što je rulja i gungula već nekih 5 sati pred tekmu. inače bih tamo davao po punjenim belim...

Posted (edited)

Svratio danas opet do Skocajica kod Bajlonija i sabio 2 pljeskavice. U dragstoru pored oce da daju pivo u flajci bez da naplate kauciju. Sreca, rados'

Edited by Milogled Bluff
Posted

Pa pisali smo ovde iks puta. Mesara Skocic na obodu Bajlonija, gleda na Dzodrza Vasingtona, prema Bitefu

Posted (edited)

A ja pileće ražnjiće.To je mesara (ima roštilj) u Džordža Vašingtona, sa spoljne strane pijace, odmah kod taksi stanice.011/3246-887edit: već objašnjeno.

Edited by Anonymous
Posted (edited)

preporuke? u obzir dolaze gurmanska, obična, punjeno belo, rolovana, kobaje...edit: hvala za fon

Edited by assück