Lezilebovich Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ne znam da li MIkan šalje na NBG, ali znam da imaju dostavu po centru.
Shan Jan Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ne znam da li MIkan šalje na NBG, ali znam da imaju dostavu po centru.Ne <_<
Shan Jan Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Narucio kod lelasa malu karadjordjevu i skembice. Mozda nije jeftino al bar ce da valja.
katamaran Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dajte neku dostavu rostilja da valja brzo! http://www.donesi.com/beograd/mangiare-dostava-224.phpJeftin a odlican :)
renne Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Dimljene kobasi u Cudesa od mesa u t.bunaru izuvaju.Ljute za sve pare. Vr'Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Matilda Ivancic Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 gurmanska u hn bajna, dobih kupus bez pitanja, i krdzavi komadici suha mesa, kockice kackavalja ko za jamb
Shan Jan Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Tebi je bas daleko da sidjes do preko puta.Bole noga a i vruce je... imam izgovor za mrzovolju tak da uzivam :P http://www.donesi.com/beograd/mangiare-dostava-224.phpJeftin a odlican :)Fala, ce probamo sledeci put :) Dimljene kobasi u Cudesa od mesa u t.bunaru izuvaju.Ljute za sve pare. Vr'Sent from my GT-I9000 using TapatalkU kom delu tosinog bunara je to?gurmanska u hn bajna, dobih kupus bez pitanja, i krdzavi komadici suha mesa, kockice kackavalja ko za jambZajebah se veceras, uzeh curecu kobaju a posle videh da hercegnovi radi. Sledeci put cu proveriti prvo, pa da i ja malo uzivam. Jel sledece okupljanje tamo? :D
mammy two shoes Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 spoja deuje priično štrokavo. ai pošto imam poverenja u tvoje preporuke, isprobaću te jute kobaje kada mi bude usput.
renne Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jeste, s vanja izgleda bljak, ali je zaista OK, i majstor jesuper lik.
MachineGunEtiquette Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Da turim +1 na gurmansku u Hercegu Novome; kupus, luk, luto.
Recommended Posts