Alphons Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 pa jašta. imamo na forumu i rennea i alphonsa, još da imamo LeClerquea da se pojavi sa vezom luka oko vrata na vratima kafane ^_^
belch Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) to jedino ako preskočimo hranu i odma pređemo na alkohol. vi birajtesamo da naglasim da se šalim. nije da verujem ni za minut da bi se odrekli hrane al svejedno Edited August 5, 2011 by funk soul sister
Frank Pembleton Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ko je rek'o hrana?Hrana???Meni su obećali potoke piva????I izbor za mis mokre majce....I da će Cuko da navrati pre koncerta???
Frank Pembleton Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 (edited) Samo da nije jelenko....Sta se tamo pije?A i koliko ce nas bidne.... Edited August 6, 2011 by Frank Pembleton
dekki Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Поново ради Нишлија на Палилуској пијаци. Тамо где је некад био Перпер.
renne Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Samo da nije jelenko....Sta se tamo pije?A i koliko ce nas bidne....Pa većinom jelenko, mada ima i drugih piva, dobra su crna
assück Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 samo da kažem da je gurmanska u Skadarskoj i dalje na 1 nivou. pojeo sam 1 za sreću pred Zvezdu, i popio 1 hladno Nikšićko iako sam rekao da neću. k'o prstom u dupe!
*edited by mod Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Do kada radi Herceg Novi? Trebao bi da odem do grada nesto oko 23h pa rekoh da proverim da li da se nadam gurmanskoj ili da jurim neku alternativu.
Recommended Posts