Timothy Leary Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 E dolazim i ja, jedino sto igram fudbal do 20:00 a dolazim iz turskog dela, nadam se da cu stici do 21:00...
Frank Pembleton Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 E stvarno jel otvoren prilaz?Moga bih dovući lijenjo dupe, još da Grunfa namolimo...
Shan Jan Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) Lepo lepo... nego treba obavestiti i zene sklone gurmanluku nekako.I gde je banacanin? Ocemo i njega videti?ontopic: jeo skadarsku kobaju iz onog sveta kobaja u skadarskoj. Kazu da je 80% svinjce, 20% piletina. Ukus nije los al ostaje utisak jos od prvog puta - prezacinjeno. No nije lose za one koji nemaju u steku rusmira. Edited August 5, 2011 by Shan Jan
Frank Pembleton Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja od žena jedva i na ovu moju mogu da utičem-da ne dodje-a kamoli na forumašice.Desanka mi srušila moć ubeđivanje ;)
kapetanm Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pa svi misle da ćeš povesti neku sa Desanke, zato te i zovu tako usrdno
Shan Jan Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pih, te 3D nikad ne budu kao uzivo na gifu. Ja ocekujem deljenje kompilacije. Da nas navadi pa da posle naplacuje neki blog <_<
belch Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a ima li tamo kakvog povrća ili je samo mesište na meniju?
Alphons Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 hehe, taman sam došao da kažem kako očekujem da se velja pojavi sa jednim "kamiondžijskim" kalendarom zakačenim oko vrata a ima li tamo kakvog povrća ili je samo mesište na meniju?poneću ti ja jedan paradajz ako oćeš.
Recommended Posts