Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

245 kinte sa somunom, a vredi dvaput toliko.

Edited by Milogled Bluff
Posted (edited)

dakle, dao si im pola para i pobegao sa pljeskom?

Edited by assück
Posted

I sa pljeskom i sa pljoskom

Posted
Opanak ti jebem, kakvu sam sad gurmansku sasio u mesari "Kod Sremca" u 29. bloku, preko puta Telekoma. 340 grama, prepuna suvog vrata ili sta je vec ono. Ne pamtim kada sam pojeo nesto tako dobro.
pa dobar je sremac generalno za mesa :)
Posted

Ocigledno. Nisam jeo tamo od kako se tako zove (pretpostavljam da je i gazda novi). Svracao sam pre nekoliko godina i sta znam, bilo je OK ali nista epohalno. Sada sabiva.

Posted

Uh, malo sam se oporavio od piva i prežderavanja:::Kod Mirke - ćevabdžinica u Gospodara Vučića, kod Arhitektonske termitare.Uzeo sam ražnjiće i slaninu, sve skupa 330 dinara.Preko slanine - jebena paprika, c. luk i kupus, a preko ražnjića paradajz i krastavac plus kečap.

post-2707-13118106154232.jpg

post-2707-13118106344013.jpg

Posted

jebiga, kečap nisam stavljao na roštilj ni u vreme Večitog Derbija na Komandi. tada striktno urnebes i kisele krastavčiće. sada kod pravih kupus, luk, tucanu, ponekad negde i senf i to je to.

Posted

Ja stavio kečap u pileći batak u lepinji, kupljenim u mesari sa roštiljem u Seljanovu (mi ovde o takvom roštilju možemo samo da sanjamo) i nije bilo loše. Izgleda da sa piletinom nekako ide.A najbolji su oni koji kad ih pitaju 'šta od priloga' kažu 'sve'.Ludilo u Herceg Novom je pica na parče sa kečapom i majonezom. Ljudi ladno stavljaju majonez u picu.

Posted

Ala bi se ti iznenadio da prosetas do Bucka...

Posted

pica sa goveđom, pilećom salatomludiloa smejao sam se ocu kada mi je predviđao da će se uskoro pojaviti burek sa plodovima mora i pica sa čvarcima... :isuse:

Posted

Ono, ako već moram da biram, bilo šta sa majonezom je oko 2800 puta bolje nego bilo šta sa kečapom.