Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

to nesto ce biti kineska klopa, od istog gazde kao i kebab. lokal se priprema mesecima, ali se najzad uskoro ocekuje otvaranje.

to nesto ce biti kineska klopa, od istog gazde kao i kebab. lokal se priprema mesecima, ali se najzad uskoro ocekuje otvaranje.
Hvala .Sad ne moram da izlazim po ovoj vrucini ;)

Bivši Milan, a sada Bojan definitivno se raspao, bežite glavom bez obzira.

Проверио сам кобаје у Скадарској, и тачно је. Узео сам две београдске (с белим луком). Била припека и пре тога свратим на Никшићко у Херцег-Нови, а онда кренем нагоре и видим неког типка кој исе кеша о цитраду, мислим ударило му сунце у главу, уђем у Кобају, и онда се испостави да је тип - власник. И истина је, човек је ентузијаста, објашњава ми да кобаја с паприкоме нема само туцану већ и млевену љуту, и да се спрема да ускоро окачи таблу с детаљним описом производа. испричао ми је како су га зезнули за витрину, као је раскинуо с Јеленом уговор о реклами и све.Када ми ускоро дођу неки Данци у госте, водим их тамо. Јер Данска је позната по кобајама, плус прилогу од печеног лука, а ове клобасе могу да представе поносни народ на размеђи историјских путева у лепом светлу.

Edited by kud_genijalci

štajaznam, jeo sam ljutu kobaju tu i onako, nije da se usereš od sreće. dok gurmanska pljeska u Herceg Novom, eh, to je bila poezija. njam!!!

Проверио сам кобаје у Скадарској, и тачно је. Узео сам две београдске (с белим луком). Била припека и пре тога свратим на Никшићко у Херцег-Нови, а онда кренем нагоре и видим неког типка кој исе кеша о цитраду, мислим ударило му сунце у главу, уђем у Кобају, и онда се испостави да је тип - власник. И истина је, човек је ентузијаста, објашњава ми да кобаја с паприкоме нема само туцану већ и млевену љуту, и да се спрема да ускоро окачи таблу с детаљним описом производа. испричао ми је како су га зезнули за витрину, као је раскинуо с Јеленом уговор о реклами и све.Када ми ускоро дођу неки Данци у госте, водим их тамо. Јер Данска је позната по кобајама, плус прилогу од печеног лука, а ове клобасе могу да представе поносни народ на размеђи историјских путева у лепом светлу.
Da kad sam bio tamo prvi put sam video kao posipaju sušeni bluk po majonezu na kobajama brrrrrAl kad sam jednom fasovao sendvič sa pudingom i presnom ribom leleeee

Kod niškog narodnog pozorista, 'Zoki i Nena'. Sasma moguce da je u pitanju jedan od najboljih fest mesingera u Srbiji. Za 260rsd sam uzeo punjeni svinjski kare imislim da se u zivotu nisam odvalio tako na na nekom standu.

Danas overih opet Palestince za rucak. U zadnjem trenutku sam se predomislio pa sam umesto telecu uzeo pileci i bese pun pogodak. Manje suvo a vise ljuto taman lepo ide uz Niksicko tamno.

Kod niškog narodnog pozorista, 'Zoki i Nena'. Sasma moguce da je u pitanju jedan od najboljih fest mesingera u Srbiji. Za 260rsd sam uzeo punjeni svinjski kare imislim da se u zivotu nisam odvalio tako na na nekom standu.
Prosao tuda pre dva dana to je poznati "Joca&Nena" ali nena nasla drugog :isuse: Inace ako neko ide u Leskovac poznati Bibac je na odmoru i zatvorio radnju bole ga cicko...

Hehe, da. Komentar je bio da ce posle sledece promene da menja ime u nena kurva :D

štajaznam, jeo sam ljutu kobaju tu i onako, nije da se usereš od sreće. dok gurmanska pljeska u Herceg Novom, eh, to je bila poezija. njam!!!
pridruzujem se. gurmanska u hn rules.
hungry.gif

Edited by dig_chohano

U Herceg Novom na vrhu Skadarske, iznad 29/11???Mi smo tamo samo pili, nikad jeli, jer smo cave. Premda smo stekli super drugara, nekog chichu sa bradom sto ima pocasni sto na ulazu.PS. Evo i Grunf jeo! O Boze, znaci moze tamo da se jede...

da da dagurmanska sašiva

Opanak ti jebem, kakvu sam sad gurmansku sasio u mesari "Kod Sremca" u 29. bloku, preko puta Telekoma. 340 grama, prepuna suvog vrata ili sta je vec ono. Ne pamtim kada sam pojeo nesto tako dobro.