Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

@Matilda cuj taksijem, pa meni je bar to relativno usput. Taman imam razlog vise da setam do gajbe i pokupim kobaje pre spavanja umesto da placam nocni prevoz ili taxi.

Posted
domaca dimljena kobaja koju oni preporucuju i forsiraju.
tako, a? meni svaki put pokusavaju da je uvale ali sam odbijao za inatfala na recenziji
Posted
tako, a? meni svaki put pokusavaju da je uvale ali sam odbijao za inat
Ako si!
Posted
kiosci s viršlama i kobajamaJednom, jedne zimske večer s početka 1980-ih, na Tašu sam pojeo najlepše kobasice sa senfom.
Bogte, instant flešbek u drugu polovinu 80-ih, na autobusku stanicu kod Dejtonke koja tada nije bila tamo (a nije bio ni šoping centar, ni PC Ušće, ni biznis deo Novog Beograda, samo blok 21 iza i Park prijateljstva ispred).Tu beše jedan kiosk sa viršlama, jedan sa hamburgerima, jedna trafika (sve u onim tipskim kioscima od crvene plastike)... a na kraju tog niza, odudarajući od svega ostalog, kiosk od bele plastike - kobasice kod Vukadina.Recept bolno jednostavan: solidna kobaja, obična ali uvek sveža zemička, senf, kečap, pavlaka i rendani kačkavalj. Ladno nam nije bilo cimanje da iz bloka 23 zapičimo u šetnju svaki put kada se bleji napolju.
Posted
Bogte, instant flešbek u drugu polovinu 80-ih, na autobusku stanicu kod Dejtonke koja tada nije bila tamo (a nije bio ni šoping centar, ni PC Ušće, ni biznis deo Novog Beograda, samo blok 21 iza i Park prijateljstva ispred).Tu beše jedan kiosk sa viršlama, jedan sa hamburgerima, jedna trafika (sve u onim tipskim kioscima od crvene plastike)... a na kraju tog niza, odudarajući od svega ostalog, kiosk od bele plastike - kobasice kod Vukadina.Recept bolno jednostavan: solidna kobaja, obična ali uvek sveža zemička, senf, kečap, pavlaka i rendani kačkavalj. Ladno nam nije bilo cimanje da iz bloka 23 zapičimo u šetnju svaki put kada se bleji napolju.
kod vukadina, bravo! vrh kobas!a uz kobaje 7-up koji je bio da se kupi samo na punpi prethodnici dejtonke!
Posted
kod vukadina, bravo! vrh kobas!a uz kobaje 7-up koji je bio da se kupi samo na punpi prethodnici dejtonke!
Uuuuu Vukadin...jedno vreme dodjemo tu najedemo se i nazad u kblo :isuse:
  • 3 weeks later...
Posted

Otvoren novi giros u Majora Ilica 5, prakticno iza ozloglasenog Priloga. Imaju samo pileci, 220 dinara veliki, 160 mali. Pored toga becka 200 dinara, hot dog 100 i neki sendvici po 100 i slane i slatke palacinke 100-130.Probao sam samo giros, solidan je ali nisam nesto odusevljen, kolicina je ok, ukus isto ali prilozi su mi malo tanki i podgrijavanje u mikrotalasnoj mi se ne svidja nimalo. Rade 0-24, dostavljaju 500+ dinara do 23h.

Posted

pileci giros je lazni giros i treba ga zabraniti.

Posted

Ako si jeo giros u "Glumcu", uporedi mi koji ti je bolji? Tj koji ti je najbolji?

Posted

Nisam ali cu ove da testiram opet koliko odmah, Glumac mogu sutra ako mislis na ovaj u Svetogorskoj?

Posted (edited)

Dositejeva, par desetina metara levo nadole, ako gledaš glavni ulaz Narodnog.Ima opcija i da ga dobiješ u tanjiru, mi™ smo prilično zadovoljni.edit: ali NE 'stari' "Glumac" u Siminoj koji je direktno ispod Narodnog i koji je bukvalno 30m dijagonalno od ovog.i koji ti je naj giros u Bgdu?

Edited by copkillah
Posted

Aha, Glumac sa ogromnim palacinkama, probacu ovih dana.Ne mogu reci da sam se najeo girosa u Bg, probao sam svega nekoliko i nijedan me nije odusevio, zapamtio sam samo da mi je onaj u aleji gladnih bio uzasno suv i bezukusan.Sto se tice ovog novog saznao sam da imaju radnju u Zemunu koja je staaarija od ove i mozda se zovu Agatos giros. Moram i da se ispravim, kolicina ocigledno zavisi od radnika posto je ovaj drugi bio jebeno ogroman, somun pukao i sve poispadalo. Okacicu sliku kad nadjem kablove.U svakom slucaju veoma dobra alternativa Prilogu i nadam se da ce zazivjeti.

Posted

nisam jeo ali sam gledao majstora koji pakuje shauarmu special u shauarma baru u svetozara markovica, kolicinski najpostenije punjenje koje sam video jako jako puno vremena.

Posted
Aha, Glumac sa ogromnim palacinkama, probacu ovih dana.Ne mogu reci da sam se najeo girosa u Bg, probao sam svega nekoliko i nijedan me nije odusevio, zapamtio sam samo da mi je onaj u aleji gladnih bio uzasno suv i bezukusan.Sto se tice ovog novog saznao sam da imaju radnju u Zemunu koja je staaarija od ove i mozda se zovu Agatos giros. Moram i da se ispravim, kolicina ocigledno zavisi od radnika posto je ovaj drugi bio jebeno ogroman, somun pukao i sve poispadalo. Okacicu sliku kad nadjem kablove.U svakom slucaju veoma dobra alternativa Prilogu i nadam se da ce zazivjeti.
Ej bre angry.gif To je zato sto aiskusno nisi narucio govedji doner u tortilji sa chilijem n kupusom :wub: Ja sam jeo cesto palacinke u glumcu i lepe su al daleko od velikih. Ubedljivo najvece najpopunjenije su u Pinokiju u Zemunu. Za 200 dinara neces moci da dises :piggy:
Posted

To shane ne daj aveniju...i u to ime odoh do kebaba na govedji...