Pera Zeka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 (edited) gazda Has Masa je sigurno neki LGBT LDPovac, how yes no <_<Gazda Has Masa je tragicno nastradao pre 7-8 godina u padu s motora, ne mogu da se setim kako se tacno zvao, ali se secam da je drzao i u to vreme, dok jos nije bilo kablovske, servis za ugradnju satelitskih antena Faraon.EDIT na brdu Mati(je)bana otvoren je super giros odmah iznad crkve Edited January 7, 2011 by Pera Zeka
yolo Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 najbolji giros da ga ja znam otvoren pre metar dana na pocetku bul zorana djindjica tamo blizu onog gde rade keva i cerka, neki makedonski biznis. na pocetku bila promo cena od 150 kinti, sad ne znam koliko je ali izuva.
*edited by mod Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nakon sto se pojede kebab kod Turcina iz Berlina, koji ne spava dok ne rasproda ceo dzinovski kotur, shvati se da nema smisla jesti giros/doner bar neko vreme. Jos osecam ljuti sos koji je koristio :(
dig_chohano Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kako bih sad rastrgao jednu gurmansku iz Drvceta...
Pera Zeka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nisam davno hasao tamo, al sam cuo da je mesiste u Drvcetu oooodliiicno!
Frank Pembleton Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 brobaj dabića 0693939309Cekaj jek sam ja nesto propustio?Jel Dabic ima regularnu dostavu ili si ti urgirao za kolegu forumasa?
Venom Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nakon sto se pojede kebab kod Turcina iz Berlina, koji ne spava dok ne rasproda ceo dzinovski kotur, shvati se da nema smisla jesti giros/doner bar neko vreme. Jos osecam ljuti sos koji je koristio :(Ne treba preterivati, NBG kebab se jako dobro drzi protiv vecine slicnih ustanova iz belog sveta koje sam probao.
dig_chohano Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ne treba preterivati, NBG kebab se jako dobro drzi protiv vecine slicnih ustanova iz belog sveta koje sam probao.+1. NBG kebabdžija je ćaća.
Isis Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 (edited) to onaj u goce delceva? vrhunski, bar u konkurenciji onih iz imigrantskih turskih kvartova Edited January 16, 2011 by Isis
Frank Pembleton Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nikad me ne mrzi da napomenemKebab u G.Delceva je zaista i keva i cale , a i tasta ako imate jednu koja vas voli!E da i curetina je kod njih dobra...
Frank Pembleton Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nego sad nesto pričamo na poslu i jedan kolega kaže da je na Slaviji Kebab 3 klase bolji od ovog u G.D. ...Jel neko to probao i gde je to uopšte?
*edited by mod Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Odmah kod onog parkica na Slaviji. Nekad davno je bio dobar, pa se iskvario. Sad ga odavno nisam jeo pa ne znam.
Recommended Posts