Shan Jan Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Morao sam i ja pojest te skampe. Hljm... mlogo to neutralno za mene, izgleda sam odrastao isuvse juzno.
renne Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja poj'o big tasty, pa posle kod Dabića gurmansku
Frank Pembleton Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja poj'o big tasty, pa posle kod Dabića gurmansku I ja svratio na gurmansku dobra je , a i vlasnik malo bolje obelezio firmu pa ne moram mnogo da objasnjavam prijateljima gde je ;)
Sara Goldfarb Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 sinoć sam jela ubedljivo najgori leskovački uštipak ikada. kod milana u 61.bloku
twisted Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ma ljudio čemu mi pričamo?!STEPIN VAJAT - moja druga kuća!svuda pođi kući dođi - punjeno belo
assück Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ma ljudio čemu mi pričamo?!STEPIN VAJAT - moja druga kuća!svuda pođi kući dođi - punjeno belo a-men, brother!
Аврам Гојић Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Otvoren novi KFC restoran u centru BeograduBEOGRAD, 4. januara (Tanjug) - U centru Beograda otvoren je novi restoran "Kentucky Fried Ćicken" (KFC) površine skoro 300 kvadratnih metara, u kome je novozaposleno 50 mladih ljudi, saopšteno je danas iz kompanije "AmRest Holdings".Restoran u ulici Vase Čarapića, otvoren poslednjeg dana 2010, treći je po redu KFC restoran u Beogradu i deo je najpoznatijeg svetskog lanca restorana pilećih specijaliteta, koji svakog dana usluži više od12 miliona gostiju u 15.000 restorana širom sveta.Narednog meseca očekuje se i otvaranje KFC restorana u Novom Sadu, a uskoro će i stanovnici drugih gradova u Srbiji moći da uživaju u pilećim specijalitetima, poslasticama i salatama tog lanca, navedeno je u saopštenju, u kojem se naglašava da se gostima KFC restorana u Beogradu - novootvorenog na Studentskom trgu i u tržnim centrima "Delta siti" i "Ušće" - služe specijaliteti od pilećeg mesa proizvedenog u Srbiji.Piletina se priprema u restoranu neposredno pre služenja, po receptu starom 70 godina, koji je osmislio osnivač KFC-a, pukovnik Harland Sanders, a jedinstveni ukus rezultat je toga što se svaki komad piletine marinira u mešavini 11 vrsta bilja i začina.
Timmy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ma ljudio čemu mi pričamo?!STEPIN VAJAT - moja druga kuća!svuda pođi kući dođi - punjeno belo Ja tamo ne idem od kada sam video gde je politicki aktivan gazda <_< Nego, jel postoji Has mas? Nekad bio na uglu Juznog i Gorkog.
assück Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 gazda Has Masa je sigurno neki LGBT LDPovac, how yes no <_<
Feindouno Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja kad odlucujem gdje cu da jedem prvo analiziram gazdu <_<
Milogled Bluff Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Sta radi sad, a da vrsi dostavu? Rostilj, pica, nebitno! Hitno! Blagodaran sam do groba!
Milogled Bluff Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hvala, druze, izgleda da smo nasli nesto :)
Recommended Posts