twisted Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ajoj, bio si ovde i nisi sišao do narodnog fronta?! mislim da smo na prethodnoj strani baš diskutovali o tome. a čim otvorim prozor kancelarije taj odvratni miris nas razbije nepce :D
Feindouno Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Eto ti sad... Solunac najbolji.Kome ja da vjerujem
Кристофер Лумумбо Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cim skrenes u tu ulicu, zgrada na cosku sa 100 nekih ulaza i lokala i gluposti. Ne znam kako nisi nasao, ja sam uz dosta lose objasnjenje nasao iz prve, vidi se sa ulice.nadjoh i razvalih se.
assück Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kao što rekoh, Glumac u Dositejevoj. najveći giros u Beogradu, doduše samo pileći, 220 đunti.
Miralem Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 gejhost je sad cosav skoro kao ti, a ja cak ni ne volim kecap, tako da ne znam na koga mislis...:)nece maca slanine.
Feindouno Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 nadjoh i razvalih se.Super, taman da ne kukas vise da nemas sta da jedes Sta si jeo?
*edited by mod Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Evo da prijavim da i ja krecem ranije da bi ih konacnoo probao pre Cirque du Soleil. Kontam da necu eksperimentisati previse pa cu udariti po cistom buffalu.
Кристофер Лумумбо Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Super, taman da ne kukas vise da nemas sta da jedes Sta si jeo?jeo sam duplu pljesku a sutra cu probati piletinu u bafalo sosu. wtf je bafalo sos?
*edited by mod Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ne zaboravi da do 5 rade.Od prvog su krenuli da rade do 20hBar sudeci po FB
twisted Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Eto ti sad... Solunac najbolji.Kome ja da vjerujem trust Me, narodnog fronta falafel piše, već mi ide voda na usta
*edited by mod Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Odlicna su krilca u Wing Kingu ali sto se sosova tice preporucujem samo Buffalo. Onaj senf i med je vise senf i senf a barbecue je suvise sladak.Sledeci put cu da probam onaj dupli hambureger koji izgleda zanimljivo
Recommended Posts