katamaran Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 jebiga :( Ja vec porucio i dok sam cekao da ispeku vidim na izlogu popust 50% 27-30. juna. Bar sam se ja ovajdio za dzabe opanak za sutra :)
Friend Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) Daj neke utiske, kakav je lokal, ponuda i to sto si jeo :) Sutra cu da overim. Edited June 30, 2016 by Friend
katamaran Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Fin je lokalcic. Uzeo sam koktel i ona mi je ubedljivo najbolja od svega sto sam kod njih probao. Generalno nisam bas fan njihovog rostilja al je koktel dobra. Ako narucujes dostavu Grill 51 je na slican fazon a bolji su.
banatjanin Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 da još jednom opljunem magarce iz Klemence... redovno, ali redovno nečega nema... juče stojim bukvalno 15 minuta dok onaj usporeni klinca pravi tri fakin' sendviča tipu ispred mene, dolazim na red i nema više kifle, ni bageta. u 4 popodne. nudi mi ono mrvljivo kvazi integralno sranje, odbijem i izađem, ali ne propustim da mu se opoganim po glavi - što mi inače nije manir ovo je drugi put za redom, s tim da sam prvi put naseo, a i pre toga kada mi je uvalio okruglu zemičkicu. i inače stalno nečega nema: dajte rebra - nema više danas. drugi put: dajte ćufte - nema, nestalo.. jahali ih ljudi za kubano, onda ga ponovo ubacili ali zacepili cenu 40% veću nego za ostale sendviče i to za manju gramažu mesa. jesu dobri sendviči, ali m'rš
Frank Pembleton Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Verovatno imaju iluziju ogromnog prometa koji će trajati beskonačno... ...shit has hit the fan...
*edited by mod Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 da još jednom opljunem magarce iz Klemence... redovno, ali redovno nečega nema... juče stojim bukvalno 15 minuta dok onaj usporeni klinca pravi tri fakin' sendviča tipu ispred mene, dolazim na red i nema više kifle, ni bageta. u 4 popodne. nudi mi ono mrvljivo kvazi integralno sranje, odbijem i izađem, ali ne propustim da mu se opoganim po glavi - što mi inače nije manir ovo je drugi put za redom, s tim da sam prvi put naseo, a i pre toga kada mi je uvalio okruglu zemičkicu. i inače stalno nečega nema: dajte rebra - nema više danas. drugi put: dajte ćufte - nema, nestalo.. jahali ih ljudi za kubano, onda ga ponovo ubacili ali zacepili cenu 40% veću nego za ostale sendviče i to za manju gramažu mesa. jesu dobri sendviči, ali m'rš I na Vracaru dok su bili imali su taj fazon da oko 7-8 uvece nestane svega i sede tako prodaju limenke. Sada su dodatno napredovali.
Lancia Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Pica pljeskavica u kralja petra 80 :drool: kolko komada si izeo?
*edited by mod Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Pica pljeskavica u kralja petra 80 :drool: Jel to onaj Viner pri dnu?
katamaran Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) U Vineru preporuka za spansku piletinu. Oko 500 kinti al vredi svaku paru. Uopste im je dobar rostilj. Edited July 11, 2016 by katamaran
Milogled Bluff Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 kolko komada si izeo? Djentlmen nevr telz Jel to onaj Viner pri dnu? Aha
ToniAdams Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Pica pljeskavica u kralja petra 80 :drool: ti bi i govno pojo samo da je ispod sto kinte
katamaran Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Konacno probao giros kod Debelog. Ne volim fast fudove do skola jer znaju da ce imati promet cak iako im klopa bude slabija. Giros im je glavni proizvod a nemaju crveni luk nego crni i nemaju ljutenicu nego kupovni cili sos Srecom mi nisu ponudili pavlaku umesto (prilicno dobrog) cacikija Korektan giros al mi je Ela iz Ruzveltove mnogo bolji. Najpozitivniji momenat sto me je dvoje usluzivalo pa sam stvano brzo dobio giros Edited July 13, 2016 by katamaran
banatjanin Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 ja koji god da probam, vratim se na kraju u onaj žuti kiosk na kraju Jurija Gagarina mada i njih šije Giromania iz NSa... Janis zna pos'o
Recommended Posts