Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Bio pre neki dan na nekom poslovnom rucku u Steak & Wine (dakle ne za svoje pare), i jedna koleginica narucila burger. Ako se ne varam oko 1200 dinara je tamo. Sutradan kad je pitah kakav je bio rekla samo: pa nije bio los. :)

Dobro to je restoranski vec.

Sto se tice BH za 850 kinti to je philly cheese stake. Sir, przeni luk, przena paprila i slajsovi bifteka. Tako bi bar trebalo da bude, ali nisam probao naravno.

Posted

Nije loša ova Kobaja grande u Bulevaru mesa - probao sam Ćevap kobasicu, Kobaju grande (pola metra za 240, podelio sa drugarom) i crvenu kobaju - sve tri su bile ok, sasvim primerene ceni (180 - 190 din). Imaju bareni kupus i bareni luk, uz razne uobičajene priloge.

Posted

Nije loša ova Kobaja grande u Bulevaru mesa - probao sam Ćevap kobasicu, Kobaju grande (pola metra za 240, podelio sa drugarom) i crvenu kobaju - sve tri su bile ok, sasvim primerene ceni (180 - 190 din). Imaju bareni kupus i bareni luk, uz razne uobičajene priloge.

+1/2

probao ovu grande, ok je samo klasa ispod u odnosu na rusmirove i jančićeve. očekivao sam više.

sledeću probam onu sa sirom

Posted

Dobro, Rusmir je klasa za sebe, nisam uopšte poredio.

Posted

iz nepoznatog razloga sam očekivao nešto približno. uz solunca i kebab kobaja grande mi je u top3 u aveniji gladnih

Posted (edited)

Papas nestao samo sa Donesi il skroz?

Овај ресторан тренутно не прихвата онлајн наруџбине

Vec danima ih nema na Donesi.

edit: nista ni od rezervne varijante  :cry:

http://www.donesi.com/beograd/en/basbaspapasburger-dostava-1401.php

edit 2: citam komntare za ovaj drugi

www.donesi.com/beograd/en/basbaspapasburger-dostava-1401.php#tab-reviews

04.03.2016.

Sve u svemu.... konkurencija je chudo... brzo cete vi to zatvoriti ;)

Baksuzcina  :isuse:

Edited by katamaran
Posted

overi ovaj restoran na donesiju http://www.donesi.com/beograd/vivacasual2-dostava-1253.php

Nesto su jace cene i minimum za dostavu ali vrede svaki dinar. I obracaju paznju na svaku sitnicu, pakovanje, cackalica, poklon pita za vece narudzbine...

Video sam da ih ima na 3 mesta u gradu i da daju 50% popusta svake prve nedelje u mesecu ali nisam isao u restoran jos uvek.

Pljeskavica sa cetiri vrste sira + pita nutela i plazma :drool:

Posted (edited)

Zapali su mi za oko al su do skoro trazili 2000 minimalnu porudzbinu. Sad su bar spustili na 1300.

pljeskavica sa 4 vrste sira bas dobro zvuci :)

Al pricao sam ranije o tome kako klopa koju ja zavolim pod obavezno rikne. Poslednje zrtve su Rostilj kod Pece i Buce (odlican voz) i izgleda Papas  :thumbdown:

edit: Peci i Buci radi sajt trcilevodesno.gif

Edited by katamaran
Posted

nemoj onda da zavolis ovaj sto sam ti predlozio :)

desavalo se i meni to. Dosta restorana krene na donesi samo da bi se izreklamirali, ne placaju racune i brzo ih ugase

Posted (edited)

Ako mi se svidi neces ih jos dugo jesti :)

Ovo moje prokletstvo vazi i za donesi a i ovako po gradu.

edit: btw ima novi sajt za porucivanje. Daju i neke besplatne bodove za uclanjenje i porudzbine pa posle mozes da ih zamenis za klopu u pojedinim restoranima.

Al me smaraci cimali na mobilni 2-3 dana posle registracije da provere sto jos nisam nista porucio  :isuse:

http://foodyclub.rs/

Ima ponesto sto nema na donesi

Edited by katamaran
Posted

overi ovaj restoran na donesiju http://www.donesi.com/beograd/vivacasual2-dostava-1253.php

Nesto su jace cene i minimum za dostavu ali vrede svaki dinar. I obracaju paznju na svaku sitnicu, pakovanje, cackalica, poklon pita za vece narudzbine...

Video sam da ih ima na 3 mesta u gradu i da daju 50% popusta svake prve nedelje u mesecu ali nisam isao u restoran jos uvek.

Pljeskavica sa cetiri vrste sira + pita nutela i plazma :drool:

Viva, ali bez casual preuzela prošle godine Duff u 44.(ako je uopšte ista firma ta na sajtu, ali im je ponuda vrlo slična)

Ooodlični.

Posted

to su ti

evo su im adrese

NOVI BEOGRAD / blok 44
VOŽDOVAC / Zaplanjska bb
VUKOV SPOMENIK / Ruzveltova 13

Posted

Meni skroz dobri šta god uzeo...liče na Duff iz najboljih dana, pa za stepenicu gore.Šta i ko stoji iza promene, nzm, ali vrede.Usluga neuporedivo ozbiljnija i standardnija.

Posted

U jerkovicu su se pozicionirali maltene prekoputa neprikosnovenog cevapa, ne bas mudra odluka. Opet tu je stadion odma`,  fino izgleda moze  da se sedne, ulaze ljudi tu i tamo. 

Posted

ne znam za ostala mesta ali ovo u ruzveltovoj definitivno ne postoji osim ako nije otvoreno jutros.