Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Malo jaca cena al meni najukusniji burger sto sam probao.

Buca king i Papas su solidni kad se pogleda odnos cena/kvalitet al realno nije ista liga sa BH

Mada BH sto godina nisam jeo jer me je iznervirao genije koji ne ume da primi porudzbinu pa mi spremio 4 mini burgera umesto velika. Morao sam da dokupljujem hranu na putu do kuce da ne ostanemo gladni. Jos me onako bezobrazno ubedjuje da sam ja lose rekao.

edit: jebo ih sismis, moracu opet da ih posetim

12764379_825751397551482_859475231521740

Jel vama radi sajt?

http://www.burgerhouse.rs/

Edited by katamaran
Posted

da ne pričam koliko mu je kod buce burgera živo meso u sredini;

BH to peče onako odmereno, iskusno

Posted

neko je još pomenuo delimično živu sredinu, a ja potvrdio, mada imaju i drugih dobrih stvari... pileće belo, recimo

ne radi ni meni BH sajt

Posted

Probao sam samo burito osim burgera i posle tog iskustva nemam zelju da eksperimentisem dalje. BH sajt mi prijavljuje neke dns probleme a malo mi se pocesto to desava u poslednje vreme pa sam pomislio da je do mene.

Posted

Slažem se, BH je vrh ponude ovog grada što se burgera tiče i zaista nema neku konkurenciju...(i kod njih možeš dobiti krvavu sredinu i to po gradaciji, ako to želiš naravno).

Posted

zar nije na ovoj temi proglasen bojkot burger hausa i ostalih ugostitelja koji drze kiosk kamione pored savanove?  :fantom:

Posted

ammmm jeeeesteee, mada ja nisam posetio taj burger haus od kada su otvorili štand dole na voterfrontu

Posted

Doduše nisam ni ja...

Onda zzzziiiip....zaboravite šta sam pitao.

Nego, jel probao neko onog Vučka kod grčkokip centra?

Posted

+ 1 na zivu sredinu u Kingu. A sto se tice slike iz BH taj sendvic je ako me secanje sluzi jedno 800-900 kinti. Tako da ipak ne.

Posted (edited)

To je njihov Philly cheese stake. Nista posebno.

Mada, jeo sam ga i u 2 od top 3 mesta u Filadelfiji i nisam skontao sta je fuss

Edited by Ravanelli
Posted

Doduše nisam ni ja...

Onda zzzziiiip....zaboravite šta sam pitao.

Nego, jel probao neko onog Vučka kod grčkokip centra?

...mislim da ste dosta propustili.
Posted

Navukao sam se na ljutu leskovacku pljesku iz Priloga + ljutenica + pileca salata. Jedem i placem.

Hoce posle malo da zeza stomak al vredi.

Kyle: "Why would you keep eating something that makes you crap blood?!” Cartman: “Dude, have you had Chipolte? It’s reallygood."

Posted

Opet leskovacki chipotle. Nek izvinu burgeri diljem Beograda al meni ovo lepse.