February 21, 20169 yr Malo jaca cena al meni najukusniji burger sto sam probao. Buca king i Papas su solidni kad se pogleda odnos cena/kvalitet al realno nije ista liga sa BH Mada BH sto godina nisam jeo jer me je iznervirao genije koji ne ume da primi porudzbinu pa mi spremio 4 mini burgera umesto velika. Morao sam da dokupljujem hranu na putu do kuce da ne ostanemo gladni. Jos me onako bezobrazno ubedjuje da sam ja lose rekao. edit: jebo ih sismis, moracu opet da ih posetim Jel vama radi sajt? http://www.burgerhouse.rs/ Edited February 21, 20169 yr by katamaran
February 21, 20169 yr da ne pričam koliko mu je kod buce burgera živo meso u sredini; BH to peče onako odmereno, iskusno
February 21, 20169 yr neko je još pomenuo delimično živu sredinu, a ja potvrdio, mada imaju i drugih dobrih stvari... pileće belo, recimo ne radi ni meni BH sajt
February 21, 20169 yr Probao sam samo burito osim burgera i posle tog iskustva nemam zelju da eksperimentisem dalje. BH sajt mi prijavljuje neke dns probleme a malo mi se pocesto to desava u poslednje vreme pa sam pomislio da je do mene.
February 22, 20169 yr Slažem se, BH je vrh ponude ovog grada što se burgera tiče i zaista nema neku konkurenciju...(i kod njih možeš dobiti krvavu sredinu i to po gradaciji, ako to želiš naravno).
February 22, 20169 yr zar nije na ovoj temi proglasen bojkot burger hausa i ostalih ugostitelja koji drze kiosk kamione pored savanove?
February 22, 20169 yr ammmm jeeeesteee, mada ja nisam posetio taj burger haus od kada su otvorili štand dole na voterfrontu
February 22, 20169 yr Doduše nisam ni ja... Onda zzzziiiip....zaboravite šta sam pitao. Nego, jel probao neko onog Vučka kod grčkokip centra?
February 23, 20169 yr + 1 na zivu sredinu u Kingu. A sto se tice slike iz BH taj sendvic je ako me secanje sluzi jedno 800-900 kinti. Tako da ipak ne.
February 23, 20169 yr To je njihov Philly cheese stake. Nista posebno. Mada, jeo sam ga i u 2 od top 3 mesta u Filadelfiji i nisam skontao sta je fuss Edited February 23, 20169 yr by Ravanelli
February 24, 20169 yr On 22. 2. 2016. at 17:23, Barti66 said: Doduše nisam ni ja... Onda zzzziiiip....zaboravite šta sam pitao. Nego, jel probao neko onog Vučka kod grčkokip centra? ...mislim da ste dosta propustili.
February 25, 20169 yr Navukao sam se na ljutu leskovacku pljesku iz Priloga + ljutenica + pileca salata. Jedem i placem. Hoce posle malo da zeza stomak al vredi. Quote Kyle: "Why would you keep eating something that makes you crap blood?!” Cartman: “Dude, have you had Chipolte? It’s reallygood."