January 13, 20169 yr jutros me odvuku na neku roštiljčinu, ja ih pitam "pa šta sad slavite?" - u mojim krajevima je sve završeno šestog janivera - a srbi mi objasniše da je to danas SNG...
January 13, 20169 yr jutros me odvuku na neku roštiljčinu, ja ih pitam "pa šta sad slavite?" - u mojim krajevima je sve završeno šestog janivera - a srbi mi objasniše da je to danas SNG... Skromno, ali ukusno prezentirano.
January 17, 20169 yr jedna skromna večernja užina u giros inn-u, ništa posebno, čak sam upio i onaj vonj od pečenog mesa... sve zajedno sa kocom 600 kinti
January 24, 20169 yr Jela sam super ćevape u jednoj udžerici na Dušanovcu. Drži čovek Mostarac. Zovu se Goja ćevapi, verovatno ste ih i pominjali. 9/10
January 24, 20169 yr Jeo neko u nečemu što se zove Ćevap kod Dekija? iskače mi po fejsbucima, pa da vidim vredi li Negde u Strahinjića Bana stacionirano
February 10, 20169 yr vidim da imaju i ceder https://www.facebook.com/Fabrika-sendvi%C4%8Da-211536252521718/?fref=photo Ovih par zacina gore su uzeli u onoj radnjici u Cumicu. Deluje zanimljivo. Edited February 10, 20169 yr by katamaran
February 10, 20169 yr ovo je za kuglagera Kažu da su nam sendviči toliko dobri da poželite da postanete BOTTo ne preporučujemo, ali jedan od vrsta hleba koje sami pravimo svakako savetujemo da probate...