Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

E. Sutra cu

Aj pa javi, ovako na oko obecava, ali kada se setim ponude brze hrane u Zagrebu, strepnja mi je dublja od nade.

Posted (edited)

pa prvi utisak je da mi se ne plaća sve što nude. pre svega petoro zaposlenih. imaju shift managera(??), 2 konobarice, 1 na roštilju, 1 na sudoperi i pripremi. realno može da funkcioniše sa dvoje ili troje ljudi za početak, ali bi onda menadžer morao da zaprlja ruke.

na ambijentu i kuhinji se nije štedelo i stvarno dobro izgleda. đorđe gec like. ali se svude otišlo korak dalje i možda je dato više para nego što se moralo (npr wc, jbl + harman kardon ozvučenje, ako sam dobro video).

onda su mesto i usluga tako koncipirani da moraš nešto popiti i ostaviti bakšiš ako ne želiš ispasti šupkom.

sve to dovodi do cene od oko 1,600 din za dva burgera i piva (burgeri oko 500 najjeftiniji, piva 300), dok na 150m odatle možeš dobiti dva odlična burgera za 700 (burger house)

ponuda je prlagođena nežnom senzibilu modernog čoveka pa se mislilo i na glutenaše i integralce kod lepinja.

što se tiče burgera, probao sam original da bi što bolje overio meso. meso je tanje i suvo, sa manje sočnosti, jer očigledno nisu iskusno krnuli masti unutra, što je minus. standardna lepinja je bila dobra, a prilozi nešto tečniji.

burger house i dalje naači po kvalitetu burgera jbg, kada se u jednačinu uvede i cena teško da ću se ja tamo još mnogo pojavljivati.

mislim da im je jako tanka ciljna grupa sa ovom cenom, a value for money već nije dobar.

1*umegAEkgE7Dk_GTwWgvbJA.png

Edited by Ravanelli
Posted

Sve ovo sto je rekao Ravaneli stoji. Jbg, kanda su se malo zaleteli. Ambijent je super, hleb tj brios je ubedljivo najbolji od svih u koje turaju burgere u Beogradu, a kudos i za to sto imaju slajdere pa ozes da probas 3 manja po ceni jednog velikog.

Sa druge strane, meso je tanko, pa ko kao ja voli da mu utonu zubi u meso, to ovde nece naci. Eventualno cu otici jos jednom kad uvedu ta rebarca koja najavljuju, ali za sada ih ipak preskacem.

e da, ko voli imaju onaj home made krompir udavljen u ulju, pa ko voli moze i to da uzme, ja ipak vise volim standardni pomfrit.

• 3 weeks later...
Posted

preko x kc grada, pored one pizze, gde su nekad bili biciklovi.

novi, pa još ne fušare na mesu. ne rade na ćumur, veliki -

ali gurmanska kida, i ljuta je pošteno

Posted

štaaa!?!? sabmarin bbq bugeri

hqjGcHr.jpg?1

glupost čista, progutao sam udicu i naručio burger u salati a sve misleći da ću dobiti klasičan burger u zemički sa gomilom zelenih listova i paradajzom;

u lončetu se nalazi pomfrit koji mi je poslužio ka zamena za zemičku da lakše zgutam blago zagoreli burger, preterano izdizajnirano za jedan burger bar - ali ciljna grupa je klijentela iz ambara, sakure, kantine i lokala slične provenijencije

Posted

TIme sto nisi uzeo zemicku si propustio najbolju stvar u Submarinu.

Posted

Upravo hteo da dodam. Promašena porudžbina, daj im novu šansu

Posted

probaću taj njihov lajner od tri manja burgera a do tada burger haus vlada scenom

Posted

Preporuka za muckalicu u lepinji u centru? Bese nekad u Prilogu al ne znam da li jos ima.

Posted

e da vidimo polako, otvorio se još jedan lokal u kozmopolitskom fazonu - hoće valjda mene iskusnog da omekšaku - noon bulj revolucije 17, kod er serbije;

TJ8tpHT.jpg?1

u ponudi su im sendviči koji bi kao mogli da podsete na nekadašnju klemencu, ali teško, salate - kojekakve grčke, cezar valdorf, paelje, nasi goreng, krompir salata sa pastrmkom;

od sokova nude samo ceđene stvari tipa limun, narandža, grejpfrut, ništa koka kola, ništa flaširana voda i na kraju gomila nekih kolača;

odmah sam naručio liverpul sndvič s junećim ramstekom, pečenim povrćem i grejvijem u tostiranoj i žilavoj kifli, osetio se i to dosta brokoli, ali ajde - namučio sam se

NfCyhto.jpg?1

da bih sebi digao raspoloženje, uzeo sam i jedan čokoladni mafin i ceđeni limun koji su i jedino valjali u ovom sterilnom kozmopolitskom lokalu

Cq2jySO.jpg?1

sve zajedno 680 kintosa, šta ja znam, možda im salate nisu loše - u kombinaciji sa vedžisom, ali neki drugi put, kada se budem naterao

Posted

Video sam to, imaju i neku doručak ponudu, probaću, deluje nice und clean, da vidimo šta dalje.